Младежкият стил е отделна и много интересна тема. Нека поговорим за тенденциите и да видим как изглеждат най-новите прически за момчета

Младежка мъжка прическа: тенденции 2023

Модата от последните години не може да не радва. Първо, той стана по-близо до хората и изискванията на тяхното ежедневие. Второ, диапазонът от тенденции поради това обстоятелство стана много по-широк.

Това важи и за младежките прически за мъже. Ако по-рано, например, популярната полукутия и канадката се препоръчваха на всички, като се уверяваше, че тези опции са на върха на модата, днес фанатичният ангажимент към модерните предложения не е добре дошъл.

Стана много по-важно при избора на младежка прическа за момчета да се вземат предвид индивидуалните характеристики на лицето, косата и начина на живот - без да се отчитат тенденциите.

Моделна вариация на прически от модния подиум в наши дни може и трябва да се адаптира към вас. И ние ще ви кажем какви модни младежки прически за момчета предлагат трендсетърите.

Къси младежки прически

Просто изглежда, че в модните класации късите мъжки младежки прически се повтарят от година на година. Професионалистите следят динамиката в този сегмент - нека да разберем заедно.

Класически

Ако не знаете как да подстрижете косата си и всички предложения на стилиста не намират положителен отговор от вас, изберете опцията в секцията класически младежки прически за момчета.Много плавен, едва забележим преход в дължината и къс бретон, който може да се оформя в зависимост от настроението (надолу или нагоре) са най-добрият вариант за млади хора с овална форма на лицето.

Underkat

Андеркат е мъжка прическа, по-характерна за младите хора. Тя може да бъде разпозната по обемната корона и обръснатите слепоочия. Такъв контраст е показан за собствениците на кръгло лице. Прическа визуално разтяга овала. Между другото, в началото на 2023 г. са актуални експериментите с обръснати графични линии, които могат да бъдат разположени симетрично по отношение на лицето или асиметрично.

Изрязване

Страните са къси, а шапката отгоре е най-изчерпателното описание на младежката мъжка прическа, която показваме на снимката. Подрязването се отнася за креативни прически, които издават в хората, които ги носят, хора, които са добре запознати с фризьорството.

Бретон

Младежката мъжка прическа с бретон е на върха на модата този сезон. Актуални и къдрави бретон, и прави. Основното нещо е да спазвате едно условие по време на подстригването - да откажете равномерно изрязване в полза на опции с разкъсани нишки близо до лицето.

Машинна прическа

На снимката по-долу виждате младежка мъжка прическа, която се прави при работа с пишеща машина.

Вариант за тези, които пестят време: такава прическа ще отнеме много по-малко време в сравнение с опцията, която изисква работа с ножици.

И необходимостта от актуализиране на прическата няма да дойде веднага, както в други случаи.

Модерни прически за момчета, базирани на коса със средна дължина

Според нашите наблюдения, мъжката половина от младото население по-често избира прически на базата на средно дълга коса.

Гаврош

Изглед отстрани показва колко важен е обемът за тази прическа. Ако самата коса не я държи, продуктите от гамата High Amplify на Matrix ще помогнат.

Асиметрия

Не винаги удобни, но все пак ефектни и актуални прически с наклонен бретон са много популярни сред младите хора. Най-смелите допълват прическата с боядисване, но ако не сте готови за експерименти, можете да изчакате малко със смяната на цветовете.

Къдрици

Къдриците са в тенденция. В същото време не е необходимо да се постигат еластични къдрици - добре е, когато стайлингът изглежда възможно най-естествен.

Кефал

Бефалът първо навлезе на територията на дамската мода, а година по-късно вече го виждаме и при младите. Няма смисъл да копирате звездни образи. За ежедневието опростената версия е много по-подходяща, както е на снимката.

Квадратно изрязване

Тази прическа винаги привлича вниманието и придава визуален обем на стайлинга. Основното нещо е да се уверите, че косата е винаги чиста.

Младежки прически за момчета на базата на дълга коса

За мъжете, които не приемат късите прически, сме събрали модерни младежки прически за дълга коса.

Раздяла

Рейтингът на младежките мъжки прически на базата на дълга коса тази година се оглавява от опцията с централна раздяла. На модните подиуми бяха забелязани модели със стил „втора свежест“, но това не е най-подходящият пример за живота. Напротив, със значителна дължина на косата, от наша гледна точка, допълнителната грижа няма да се намеси. Препоръчваме да използвате не само шампоан, но и балсам за коса. Ще видите колко по-лесно ще срешете косата си, а наградата за вашите усилия ще бъде добре поддържан вид.

прическа за сърфист

За момчета, които търсят младежка прическа за къдрава коса, дългият боб с изтъняване ще бъде печеливша опция. По-добре е да оформите такава прическа с ефекта на мокра коса. Улеснете го с гел или спрей с морска сол.

С опашка

Удобно, практично, подходящо. Модните младежи оценяват мъжките прически, които ви позволяват да събирате косата на опашка или, алтернативно, на кок. Това е безусловна тенденция.

Дълъг бретон

Опцията за двустранно оформяне ще бъде оставена за момичетата този сезон, а за младите хора ще препоръчаме разкъсан бретон с всяка удобна дължина.

Изключително дълго

Ако не си спомняте кога последно сте се подстригали, няма значение: с дълги къдрици можете да опитате повече от една актуална тенденция за сезон есен-зима - 2023/23.

Стилни младежки прически

Можете да намерите модерни младежки мъжки прически за няколко минути, но най-вероятно ще ви отнеме много повече време, за да оформите избраната опция. Надяваме се, че нашите инструкции ще опростят и ускорят този процес.

  1. Първо измийте косата си. Почти всеки стайлинг започва от този етап. Ако имате дълги коси, които често се заплитат, използвайте изглаждащ балсам - например от линията Elseve на L'Oréal Paris.

  2. Нежно подсушете кичурите с мека кърпа и нанесете необходимия стилизиращ продукт. Ако имате къдрава коса и искате да изгладите къдриците си, не търсете повече от Bouncy & Tender Gel на L'Oréal Professionnel. Oil Wonders от Matrix ще ви помогне да изгладите къдриците. И да успокоите грубата коса и да я поставите в правилната посока е възможно с Matrix Super Fixer Modeling Gel. Обикновено е необходимо само малко, за да оформите средно дълга коса.

  3. Използвайте ръцете и/или гребена си, за да оформите косата си и я оставете да изсъхне естествено. Можете да фиксирате резултата с лак за коса - за издръжливост.

Съвети на редактора

Темата за модните младежки прически за мъже е почти разкрита. Остава да отговоря на няколко въпроса от читатели.

Препоръчайте удължена младежка прическа за мъж с къдрава коса.

Известната прическа на сърфиста си личи сама. Направете удължена каскада без бретон и се научете как да я стилизирате правилно. Например, L'Oréal Professionnel има текстуриращ спрей с морска сол Beach Waves, който помага да се имитира естественият стил на летовниците на морския или океанския бряг. Нанесете продукта върху полувлажна коса след измиване и съберете кичурите на големи снопове. Изчакайте да изсъхнат, разхлабете кичурите и срешете кичурите с пръсти.

Бързо ли се променят тенденциите, когато става дума за младежки прически за момчета?

Тенденциите в света на прическите и стайлинга не се променят толкова бързо, колкото в грима или модата за дрехи и аксесоари. Следователно можете спокойно да изберете прическа за следващата година или две.

Каква стилна мъжка прическа бихте препоръчали за груба коса, ако изберете от младежките варианти?

Проблемът с грубата коса е, че често е трудна за оформяне. Този проблем обаче се отстранява чрез правилния избор на прически и висококачествен стил. Нашите препоръки са класическа къса прическа или полубокс без бретон. Първият вариант не изисква оформяне, а за втория е полезна паста Matrix, която лесно фиксира къдриците в желаната позиция.

Категория: