Аз и грижа за косата без измиване?! Преди няколко години това бяха две вселени, които, както ми се струваше тогава, никога няма да се пресекат. Е, никога не казвай никога - днес има цяла група за подкрепа на косата, регистрирана в банята ми. Казвам ви какви средства са влезли в него

Многофункционален спрей Matrix Miracle Creator

Не спрей, а чудо! Основното предимство на инструмента се чете в името му. Производителите без фалшива скромност твърдят, че спреят има цели 20 свойства, полезни за косата. Познай какво? Термична защита? Естествено! Хидратация и хранене? Със сигурност! Допълнителен блясък? Разбира се!

Изброихме само основните, но можете да сте сигурни: функционалността включва всичко, от което повечето момичета се нуждаят за красота и здрава коса. Като бонус има приятен сладък аромат, който превръща процедурата по нанасяне в ароматерапевтична сесия.

Кокосова инфузия "Всичко в едно" , Biolage

Кокосови фенове, обърнете внимание! Този флуид е готов да играе едновременно две роли: балсам за коса и спрей без измиване. Обикновено нанасям продукта върху суха коса, изчаквам няколко минути и след това разресвам кичурите - спреят значително улеснява този процес, предпазвайки кичурите от накъсване.

Но можете да го направите по друг начин - нанесете флуида след шампоана. Разнесете продукта по цялата дължина на косата, като отстъпите няколко сантиметра от корените, изчакайте 1-2 минути и изплакнете с топла вода.

Кокосовото масло заедно с другите съставки на Coconut Infusion омекотява къдриците, прави ги по-послушни и им придава блясък.

L'Oréal Professionnel Blow Dry Cream

В номинацията за статута на най-добра термична защита за коса в личната ми класация печели кремът Blow Dry. Повярвайте ми, знам за какво говоря: на път съм да изчерпя и втората бутилка от този продукт.

Кремът осигурява на косата необходимата грижа и оформяне. нищо в косата по добър начин.

Ще ви разкажа за основните предимства на продукта. Първо, това е защитата на нишките по време на стилизиране. Докато включвам щипката на най-високата температура, етикетът 230°C на опаковката на крема ми действа успокояващо. Второ, инструментът има необичайно свойство: помага на нишките да запомнят дадената форма на стилизиране. Ако правите косата си преди лягане, тогава сутрин можете да спите един час повече. Удобно!

Elseve. Пълно възстановяване 5" от L'Oréal Paris

За повредени краища използвам Rich Repair Concentrate на L'Oréal Paris.Крем-възстановителят с кератин овлажнява нишките, предпазва ги по време на стилизиране и визуално прикрива разделянето. Нанасях го както върху мокра коса след измиване, така и върху сухи кичури непосредствено преди оформяне - и дори във втория случай нямаше ефект на тежест.

Elseve. Hyaluron Filler" от L'Oréal Paris

Сред новите продукти на L'Oréal Paris има продукт, който заслужава специално внимание за момичета с тънка коса.

Понеже това важи и за мен, мога да кажа, че често искаме стайлингът да изглежда по-обемен, а косата да е по-плътна и най-важното - всички тези прелести да не са придружени от утежняване на вече не много силна коса.

Elseve Serum. Hyaluron Filler с 2% система за грижа за хиалуронова киселина е рядък формат на грижа за косата без отмиване: за разлика от повечето продукти в тази категория, той има овлажняващи, а не подхранващи свойства.

Мисля, че това е точно това, от което се нуждае тънката коса, във всеки случай забелязах, че след използването на този серум нямам проблеми с разресването нито след измиване, нито след сън.

Между другото, опитах да използвам серума в комбинация с шампоан, балсам и маска "Hyaluron Filler" и отбелязвам, че след такава всеобхватна грижа косата стана по-гъста и изглежда добре поддържана.

Категория: