Какво прави всяко лято щастливо? Слънчеви дни, топло, синьо небе. Какво може да го направи още по-щастлив? Влюбване и летни срещи! За настроението ви трябва правилният грим

 1. На върха на популярността, ефектът на естествено-матово излъчване. Този ефект може да се постигне само с правилна грижа. Това означава, че през деня имате нужда от комфортен овлажнител. Тук говорих за значението на хидратиращата грижа за добрия грим. През летните дни предпочитаме грижа със слънцезащитен фактор.

 1. За изравняване на тена на кожата и подчертаване на красиви нотки на тен ще ви помогне фон дьо тен с матов ефект.

Нанесете малко количество фон дьо тен върху скулите, зоната над веждите, моста на носа, брадичката и, разбира се, зоната около очите. Разбъркайте с върха на пръстите или плоска четка. В края на приложението проверете пълнотата на засенчването.

 1. Ябълков руж върху ябълките на бузите с пухкава четка.

От няколко сезона е трудно да си представим модерен грим без розово. Много от световните гримьори често създават монохромен грим в тези нюанси. В крайна сметка розовото е обичано и търсено! Този цвят се свързва с аромата на цветя и създава романтично настроение. Точно това, от което се нуждаете за лятна среща.

 1. Нанесете розови сенки за очи в областта на горния клепач.

  Розовите сенки ще подхождат на собствениците на сини, кафяви и зелени очи.

 1. За да придадете особена изразителност на погледа, нарисувайте тънка линия очна линия с молив. Това е стрелката на молива, която винаги изглежда по-мека и създава настроение на кокетство.

  Използвайте блестящ водоустойчив молив. Започнете да рисувате линията на очната линия от вътрешния ъгъл на окото към външния. Последните тенденции диктуват уместността на хоризонталните линии, така че не се опитвайте да повдигате опашката твърде много към храма. Придвижете се към върха на ухото - това е основният ориентир.

 1. Завършете грима на очите си с леко нанасяне на черна спирала за допълнителен обем. Разбира се, препоръчвам да дадете предпочитание на продукти с грижовни свойства, например с витамини и овлажняващи съставки в състава.

Как да нанасям правилно спирала? Движете четката със зигзагообразни движения, като равномерно нанасяте спирала по цялата дължина на миглите. Многократното нанасяне на спирала ще създаде истинска хипноза и вълшебен поглед.

За да съчетаете ярките цветове на устните и очите, уверете се, че са в една и съща „настройка на температурата“. Идеалното решение е монохромният грим. Какво е? Това е грим, който е направен в една цветова схема, включително очи, бузи и устни.

Бери нюансите на устните са летен фаворит в палитрата.
 1. Очертайте контура с молив и след това нанесете червило. Именно контурът помага за сглобяването на изображението. Ако устните бяха размазани като очите, гримът нямаше да изглежда добре.

Ако знаете със сигурност, че ви очаква първата целувка, изберете по-спокоен и естествен вариант.

 1. В края на грима използвайте фиксиращ спрей. Формулата на спрей не само помага за запазване на грима в продължение на 24 часа, но също така оставя кожата свежа и хидратирана. Нанесете фиксатор за грим върху лицето си от разстояние 30 сантиметра.

Приятна лятна вечер!

Категория: