Долу скучността, да живее яркият грим! Кога, ако не през лятото?

Искам да се наслаждавам на всяка минута топлина. По нашите географски ширини това желание се споделя от милиони хора. Всъщност това не винаги се получава, но лично аз тази година съм решен. Подготовката започна с ревизия на козметичната чанта - средствата, които вдъхновяват промяната, трябва да се установят там.

Очна линия Perfect Slim от Superliner, L'OrÉal Paris

Стрелките са моя визитна картичка от много години, но не се отличавам с оригиналност, използвам изцяло черни лайнери. Може би е време да добавите малко цвят. Решено: Насочвам се към цветни очни линии! Ще започна с доказан кандидат в тюркоаз.

Запознайте се със суперлайнера Perfect Slim в наситен синьо-зелен нюанс. Гримьорите не обичат много формата на флумастера, но за домашен грим това е чудесно решение. Няма рискова течна текстура за вас, всичко е ясно: където начертаете линия, тя остава там. Апликаторът е много удобен - не е трудно да се направи тънка линия, а ако искате да създадете по-богат грим, стрелката може лесно да се удължи.

Sequin Crush Monotone, YSL Beauty

Кой каза, че златното е подходящо само за вечерен грим? Тук, според законите на жанра, се предполага препратка към звездни гримьори, но не - искам да ви предложа сценарий за красота от собственото си авторство.

златни сенки. Гримът отнема броени секунди, а моно сенките YSL Beauty са отговорни за прекрасен резултат.

Те се появиха в арсенала ми от пускането на пазара, но не се сетих да ги използвам веднага в първата половина на деня. Да, те са ярки и забележимо блестят на светлината. Но не е ли това ефектът, който понякога искате?

Особено удоволствие е да нанасяш "злато" с върха на пръстите си. Кадифената текстура примамва отново да докоснете повърхността на сенките. Между другото, защо не направите любимия трик на гримьора и не разнесете цвета върху клепачите по мокър начин?

Водоустойчива очна линия Le Stylo, Lancôme

В края на разговора за грима на очите, ще ви разкажа за класически молив в некласически нюанс. Lancôme има такъв в линията Le Stylo. Minuit Illusion матово синьо привлече вниманието ми.

Този молив има за какво да го похваля и освен цвета. Първо, той е водоустойчив, а това е предимство не само на морския бряг, но и в града в жегите. На второ място, моливът има меко олово, което елиминира травматичния ефект върху деликатната кожа около очите. Трето, не е необходимо да се подостря - моливът е автоматичен. Остава да дадем практичен съвет: нанесете продукта по външния контур на долния клепач и след това леко пренесете линията с удобния апликатор на другия край на молива.

Червило Lip Power, Giorgio Armani

Фуксия в студиото! Честно казано избрах най-яркия нюанс в колекцията Lip Power.

Тези продукти са известни със своята дълготрайност и удобна текстура. Разбира се, Джорджо Армани, както винаги, не търси прости начини - във формулата на продукта има две масла, които на теория не могат да се смесват. Но експертите на марката успяха: чрез добавяне на специален полимер те съчетаха две съставки, необходими и полезни за деликатната кожа на устните.

Между другото, можете да опитате този жив нюанс точно сега, без да напускате екрана. Последвайте линка, направете си селфи и изберете най-добрия цвят червило за вас.

Гола Cyber Palette, Urban Decay

Когато става въпрос за готини сенки, Urban Decay идва на ум. И това лято марката ще ви зарадва отново. Цветовете в палитрата Naked Cyber може да не са най-ярките, но са доста необичайни.

Представителите на марката ги наричат сюрреалистични и това определение им пасва напълно. Не всеки ще може да характеризира всеки нюанс веднага: например, цветовете Static и Y3K бих класифицирал като космически, които са чудесни за младежки партита.

Ако искате да подсилите вече наситените цветове, можете да нанесете сенки върху известния грунд на марката. Това ще удължи износването на грима на очите, въпреки че личният ми опит показва, че сенките на Urban Decay издържат добре дори без основа.

Категория: