Ако е серум, защо трябва да е тонален? И ако това е тонално средство, тогава защо трябва да е серум? Националният гримьор на L’Oréal Paris Анна Завгородняя отговаря на въпроси от FashionVIPdergisi.com и поставя точка над i

 • Каква е разликата между фон дьо тен серум и фон дьо тен?

Оцветеният серум е сравнително ново изобретение. Жените отдавна мечтаят за продукт, който не само ще изравни тона без ефекта на маска, но и ще се грижи за кожата. L'Oréal Paris винаги е обичал иновациите в света на козметиката, така че не е изненада, че те създадоха първия оцветен серум Alliance Perfect Nude с 1% чиста хиалуронова киселина.

В сравнение с обикновения фон дьо тен серумът има водниста консистенция. Има повече пигмент и се разнася много по-лесно върху кожата. Инструментът незабавно се засенчва, което прави тонуса на кожата дори без намек за „външна намеса“. Благодарение на светлоотразителните частици в състава, тоналният серум изравнява микрорелефа и озарява кожата, създавайки филтърен ефект.

 • Какъв тип хиалуронова киселина се използва в серума?

Alliance Perfect Nude съдържа хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло. Има ниско молекулно тегло, което подобрява проникващата му способност, което му позволява да работи в по-дълбоките слоеве на епидермиса. Молекулите на хиалуроновата киселина сякаш запълват бръчките, действайки върху тях отвътре и след 6 седмици употреба на серума кожата става по-гладка и по-хидратирана, а бръчките забележимо намаляват. В допълнение, хиалуроновата киселина образува незабележим филм върху повърхността на кожата, който предотвратява загубата на влага, така че тонът ще остане равномерен през целия ден.

 • Възможно ли е да замените оцветения серум с хидратираща грижа, предвид високата концентрация на хиалуронова киселина?

Наистина, логичен въпрос: ако тонизиращият серум хидратира толкова добре, може ли да замести грижата? За съжаление не. Въпреки факта, че кожата се нуждае от постоянна хидратация, този продукт сам по себе си може да не е достатъчен. Важно е грижата да се подбира според нуждите на кожата, нейния тип и състояние. Само в този случай резултатът ще бъде оптимален.

 • Продуктите за грим все повече придобиват качествата на продукти за грижа. Каква е тази тенденция?

С развитието на социалните мрежи хората започнаха да получават повече информация от блогъри, компетентни в козметиката. Много са се научили да разбират текстурите и формулите и се опитват да намерят най-доброто за кожата си, за да сведат до минимум последствията от използването на неподходящи продукти.

Тенденцията без грим, която царува на модните подиуми през последните 5 години, достигна до потребителите.

Забелязахме, че момичетата са много ентусиазирани от новите продукти за грижа за кожата. Производителите имаха резонен въпрос: какво ще стане, ако комбинираме двете области и създадем декоративна козметика, която ще подобри състоянието на кожата? Ето как L’Oréal Paris създаде цяла категория декоративна козметика с подхранващи свойства: фон дьо тен серум Alliance Perfect Nude, балсам спирала Balm Noir и серум за блясък Brilliant Signature Plump.

 • Можем ли да очакваме да заменят традиционните кремове и серуми за лице?

Не мога да отговоря еднозначно на този въпрос - все пак грижата е грижа и нейната задача е да покрие основните нужди на кожата, а декоративната козметика за грижа работи като помощник, удължавайки ефекта на основния продукт . Но не мога да не споделя: напоследък използвам гланцове Brilliant Signature Plump за бързо възстановяване на кожата на устните си след силно изсушаване и работи страхотно!

 • Кой може да препоръча серумен фон дьо тен?

Alliance Perfect Nude Serum е подходящ за момичета с всеки тип кожа. Важно е само да се има предвид, че за момичета с по-активно производство на себум се препоръчва да нанесете малко количество безтегловна пудра Alliance Perfect "Perfect Fusion" върху Т-зоната, за да контролирате блясъка.

А за момичета със суха или дехидратирана кожа препоръчвам да използвате Revitalift Filler Serum като хранителна основа: той ще помогне да запазите кожата хидратирана по-дълго и ще предотврати дехидратацията й през отоплителния сезон.

Оцветеният серум е подходящ и за чувствителна кожа - некомедогенен и дерматологично тестван.

 • Как да използвам фон дьо тен серум?

Инструкциите стъпка по стъпка са доста прости.

 1. Нанесете правилния продукт за вашия тип кожа и изчакайте, докато се абсорбира.

 2. Разклатете серума добре преди употреба.

 3. Нанесете няколко капки директно върху лицето си.

 4. Разнесете равномерно върху кожата с върха на пръстите или четка.

 5. Серумът може да се използва като самостоятелна основа или в комбинация с други продукти за грим или грижа.

Всички подробности и визуална схема за прилагане на тонален серум в моето видео:

Категория: