Не толкова отдавна момичетата наблюдаваха само страниците на салоните за нокти, възхищавайки се на дизайна на ноктите с шарка. До 2023 г. сложните артистични техники в маникюра вече са се превърнали в норма, но все още има много за вдъхновение. Събрахме 100 идеи за ефектна ноктопластика

Тенденции 2023 в маникюра с шарка: сезонен подход

2023 вече настъпи и ние сме готови да говорим за нововъзникващите тенденции и да ви предложим фото примери за маникюр с рисунки върху ноктите.

Пролет

Какво си пожелавате в очакване на пролетта? За да дойде по-скоро. За да доближите усещането за топлина в началото на сезона ще помогне красив маникюр с рисунки на пеперуди. Сред модниците вариации на тази тема са били виждани повече от веднъж. Можете да творите както на дълги, така и на къси нокти, което е лесно да се убедите, като разгледате свежите идеи за маникюр с шарка, които вече набраха популярност в мрежата.

Корейското изкуство за нокти изглежда много пролетно.

Модерните дизайни върху ноктите се открояват с деликатни цветове - пастелните нюанси изглеждат по детски трогателни.Различният дизайн на ноктите в рамките на една и съща концепция е друга характеристика на азиатския дизайн на ноктите.

Цветя, сърца, абстрактни рисунки и анимационни герои - всички тези модни идеи "с корейски акцент" можете да видите на снимката по-долу.

лято

Лятото отваря безкрайни пространства за експерименти. През топлия сезон искате да напускате къщата по-често и съответно да се обличате. Дори учебникарското „дуо“ от сини дънки и бяла тениска обаче е съчетано с голямо разнообразие от идеи.

Как може да изглежда красив маникюр с шарка през лятото?

Препоръчваме да опитате да изобразите маргаритки или маргаритки върху ноктите си. Има толкова много вариации на този дизайн: дискретни, с искри и матови, и дори сако!

Единственото нещо, за което искам да предупредя, е изкушението да комбинирате такъв маникюр с шарка и рокля с флорален принт. Изображението може да се окаже претоварено, така че е по-добре да изберете по-сбито едноцветно облекло.

Харесвате ли необичайни дизайни на ноктите си? Тогава ще ви хареса друг вариант, който е органичен за лятото - дъгов маникюр. Може да бъде градиент, приглушени цветове на дъгата или рисунка върху цветна основа.

Тъй като засегнахме якето по-горе, нека се спрем на тази техника малко по-подробно. Ако класическият френски маникюр става малко скучен, защо не изберете по-смели нюанси на лака за нокти и не покажете артистичните си наклонности?

За тези, които планират ваканция на морския бряг, сме подготвили отделна селекция с морски звезди, риби и вълни. Не е нужно да измисляте цветова палитра - природата сама ще предложи хармонични комбинации.

Есен

През есента можете да експериментирате с минималистичен дизайн. Повярвайте ми, дори маникюрът с шарка може да бъде дискретен. За стилистично издържан резултат използвайте лакове в меки неутрални нюанси и допълнете рисунките с максимум един или два нокътя.

Зима

Дизайнът на ноктите за студения сезон се римува добре с блясък. В социалните мрежи имаше магически примери за маникюр с отразяващ блясък. Този ефект изглежда много привлекателен, не сте ли съгласни?

Смятаме, че много хора ще харесат този дизайн на ноктите с шарка. Разгледайте нашата селекция.

През декември майсторите традиционно рисуват снежинки върху ноктите си! Защо не опитате да го направите сами у дома? Ако се замислите, не е толкова трудно.

И да, скучни сме, но няма как да не споменем основната тенденция на всички сезони: здрави нокти и добре поддържана кожа на ръцете.

Може би ще харесате специалната козметика, която с удоволствие ви препоръчваме. Ефективността на грижата се гарантира от компетентен избор на продукти (като се вземат предвид нуждите на кожата и ноктите) плюс систематичен подход.

Идеи за дизайн на нокти със снимки с рисунки

Мързи ви, за да измислите сами дизайн на ноктите с шарка? Съгласете се, по-лесно е да погледнете снимката и да намерите правилната препратка. Е, събрахме най-интересните, според нас, фото новости за вас онлайн - вдъхновете се!

Никтопластика: геометрия

Геометричните абстракции някога бяха въведени на мода от художници. Щафетата беше поета от дизайнерите и днес както гримьорите, така и майсторите на ноктите вече демонстрират уменията си в този жанр. Сложният дизайн на ноктите изглежда наистина артистичен.

Ако искате да украсите такъв маникюр с чифт кристали, не се поддавайте на това изкушение. Запазете жанровата чистота!

През 2023 г. се фокусираме върху минимализма, дори когато става въпрос за избор на дизайн на ноктите.

Никтопластика: абстрактно

Абстрактният дизайн е друга тенденция, която направи силен преход от 2023 г. към 2024 г.

Примерите по-долу ще бъдат оценени от тези, които знаят какво е епоксид или по-скоро абстрактни картини на тази модна тенденция.

Намерихме много интересни идеи с произволно начертани линии.

Маникюр с рисунки: любими герои

Излязъл от мода анимационен дизайн на ноктите. Тази посока не може да се нарече тенденция като такава, но това по никакъв начин не влияе на нейната популярност. Обяснението е просто: резултатът изглежда много добре.

Най-търсените герои, обичани от всички поколения.

Но има и по-рядко срещани герои. Тези опции са доста достойни да бъдат представени на изложението за "детски" дизайн на ноктите.

Примери за маникюр със снимки въз основа на формата на ноктите

Разбира се, изборът на маникюр до голяма степен зависи от формата на вашите нокти. Обмислете най-често срещаните опции и предложете идеи за дизайн.

Квадратни нокти

Нека започнем нашата селекция със снимка на луксозен маникюр с дизайнерски модел. Това може да направи само опитен майстор с отличен вкус.

Вижте колко красиво деликатни листенца лежат върху меки квадратни нокти. Potal в комбинация с тъмно син лак изглежда очарователно.

Само за няколко минути открихме три примера за дизайн с природни мотиви наведнъж.

Съвсем логично е следващият дизайн с пеперуди. Тази тема напоследък е много любима на знаменитостите.

Остри нокти

Острите нокти привличат вниманието сами по себе си, затова ви предлагаме да изберете лаконичен дизайн.

Можете да изобразите звездното небе върху ноктите си в тъмна цветова палитра.

Или нарисувайте лилии от долината върху матовото покритие, като напишете вдъхновяващо послание на един от ноктите.

Овални нокти

Забелязахме, че овалните нокти някак особено мотивират художниците да експериментират с изкуството.

В този маникюр всички елементи хармонично се допълват: момичешки романтични цветя, розово покритие и овална форма на ноктите.

Празничните десерти са друга популярна тема в дизайна на ноктите. Обърнете внимание на сладкия пример за джинджифилово човече. Вероятно обаче имате свои собствени предпочитания - не си отказвайте нищо!

Накрая заснемете цяла поредица от снимки на новогодишен маникюр с шарка.

Красив маникюр с картинки предвид дължината на ноктите

Красиви рисунки, както видяхте в примерните снимки по-горе, се намират както на къси, така и на дълги нокти. Но все пак решихме да подходим систематично към избора и да предложим варианти за дизайн за конкретни случаи.

Къси нокти

Rainbow работи най-добре на къси дължини, докато комбинирането на такава цветова палитра с дълги „нокти“ би било прекалено. Открихме три интересни примера за формата на мекия квадрат наведнъж. Направете отметки за лятото!

Орнаментите от цветя също трябва да се запазят като пролетно-летни препратки. Запомнете очертанията на рисунката и направете избора на нюанси според настроението си!

Дълго

Вариантите за дизайн със зимни мотиви, златни листа и геометрични фигури пасват перфектно на дълги нокти. Намерихме всички тези снимки сред новите продукти на мрежата.

Вижте тези звездни рисунки. Романтично, нали?

Как да си направим красив маникюр със снимки: видео урок

Разбира се, по-лесно е да нанесете готова апликация върху ноктите си (можете да закупите различни варианти за всеки вкус) и да фиксирате резултата с прозрачен лак.

Но ако не търсите лесни начини, вземете инструкциите стъпка по стъпка за създаване на красив новогодишен маникюр със собствените си ръце.

  1. Да започнем с подготовката. Няма смисъл да изобразявате сложни шарки върху ноктите, ако имате проблеми с кутикулата и кожата на ръцете изглежда небрежна. Ето защо ние въвеждаме подхранващ крем за ръце и продукти за грижа за ноктите в ежедневната рутина за красота. Ако всичко е наред с увода, преминете към втори параграф.

  2. Придайте желаната форма на ноктите си. Обезмаслете повърхността с лакочистител. Нанесете основа - тя изравнява повърхността на ноктите и предпазва от проникване на цветни пигменти.Оставете основния слой да изсъхне и нанесете червен лак. След няколко минути вземете златисто трансферно фолио и го притиснете силно към малкия си пръст. След отстраняване на основата, на повърхността ще останат фантастични контури, наподобяващи скъпоценна патина.

  3. Сега да преминем към дизайна на нокътя на безименния пръст. Предлагаме да нарисувате точки, които да имитират светлините на гирлянда. За да направите това, поставете точки върху червеното покритие с помощта на точки - размерът им може да бъде различен, но е желателно да изберете златист цвят, който да подхожда на фолиото.

    Ако се страхувате, че лакът ще се разтече, можете да използвате малки кръгли конфети, като ги поставите върху прозрачен лак.

Прилагаме видео инструкция с три вида новогодишен маникюр наведнъж!

Категория: