Когато става въпрос за красотата на ноктите, момичетата в Русия са много взискателни: маникюрът трябва да бъде не само спретнат, но и красив. Предлагаме да разгледаме опциите за тенденция за 2023

Красив маникюр: тенденции - 2023

Модните тенденции през 2023 г. се обявяват не само на седмиците на модата, но и онлайн. Маникюрът не е изключение в това отношение. Свикнахме да търсим най-добрите идеи за красив маникюр с помощта на хаштагове и на страниците на любимите си майстори. В тази статия решихме да съберем всичко най-интересно, така че всяко момиче да намери решение за себе си как да рисува красиво ноктите си през този сезон.

Прекрасен френски

На опит установихме, че френският е най-красивият маникюр, според мъжката част от населението. Класическият вариант изглежда едновременно нежно и ефектно. Освен това френският маникюр върви с повечето визии както за ежедневието, така и за специални поводи.

Ако говорим за модни тенденции, тогава сакото непрекъснато се развива и през 2023 г. виждаме красива версия на този дизайн на ноктите, използвайки ярки цветове сред трендсетърите. Между другото, лакът може да бъде както лъскав, така и матов - всичко зависи от вашето въображение и умението на специалист, в края на краищата, сакото не е най-лесната техника за маникюр.

Шикозно котешко око

Резултатът, получен с помощта на техниката "котешко око" , понякога е не просто шикозен маникюр, а произведение на изкуството.

Покритието магически блести на светлината и с висококачествено представяне наистина наподобява котешко око.

Трябва да кажа, че тази техника не беше в челните редици на модата, но момичетата продължават да избират "котешки" маникюр заради неговата привлекателност и красота. Затова споделяме снимки на нови продукти, които се появиха в мрежата сравнително наскоро.

Невероятен маникюр с рисуване

Да наречем този дизайн модерен също би било известно преувеличение - изисква твърде високо ниво на умение, но ние говорим за красив маникюр в този материал, а рисуваните варианти определено принадлежат към тази категория.Има примери, достойни за украса на витрините на маникюрните салони, а някои модели върху ноктите събират повече от 70 хиляди харесвания в социалните мрежи.

Зелен маникюр

Този сезон експертите по ноктите подчертават зелените нюанси на лаковете и геловете. Неоновите цветове са по избор. Според нас наситено тъмно зелено, шам фъстък и билкови нюанси изглеждат стилни.

Красив и необичаен дизайн на ноктите със зелени нюанси можете да видите на снимката.

Обожаваме как художникът комбинира различни нюанси и създава необичаен дизайн, като разделя всеки нокът на две части.

Червено, но не съвсем

Очевидно червеният лак за нокти е класика. Но през 2023 г. ви каним да изберете по-спокойни и сдържани нюанси.

Красивият и модерен маникюр може да бъде теракот или вино.

По принцип всички нюанси на есента с капка червено са актуални.

Нов красив маникюр

По отношение на идеите, светът на маникюра е безграничен, въпреки че на мнозина изглежда, че вече е проблематично да се измисли нещо фундаментално ново. Е, предлагаме поглед към най-новото в дизайна на ноктите през 2023 г. Такъв маникюр според нас безусловно заслужава епитета "красив" .

Стрази и искри

Самите кристали, разбира се, се използват в дизайна на ноктите от дълго време - в случаите, когато е необходим шикозен маникюр за излизане или за тематично парти.

Отбелязваме само, че днес прекомерният блясък не е добре дошъл - всичко трябва да е умерено. Подходящи опции за точков дизайн, когато има минимален брой преливащи се елементи върху нокътните плочи.

Вижте колко интересно изглежда сакото, когато свободният ръб на нокътя е облицован с малки кристалчета: едновременно елегантно и сдържано.

Не по-малко красив маникюр, само с лунен дизайн, можете да видите на снимката по-долу. И формата на ноктите на момичето е модерна - овалът не губи позиции.

Детски дизайн

Разбира се, имаше препратки към сладки детски рисунки до 2023 г.

Но това лято модата на огърлиците с мъниста, които започнаха да се носят от много трендсетъри, мигрира към ноктите. Само вижте какъв красив маникюр направи момичето на снимката по-долу през 2023 г.

Всичко, което е необходимо за такъв резултат е да закупите подходящите апликации и да не забравите за безцветния лак, върху който ще бъдат закрепени сладки сърчица и звездички.

Лесни идеи за снимки за красив маникюр

Вярваме, че най-красивият маникюр през 2023 г. е семпъл и непретенциозен. Геометрията на ноктите, разбира се, изглежда оригинална, но висококачественият маникюр, съчетан с плътно голо покритие, е самата благодат. Както късите, така и дългите нокти в този дизайн изглеждат възможно най-чисти.

Добре поддържаната кожа на ръцете е друго условие за такова впечатление от маникюр. Дори много красивият дизайн на ноктите няма да спаси ситуацията, ако има видим пилинг на ръцете.

Създайте си навика да използвате ежедневно подхранващ крем за ръце и масло за кожички, особено през студения сезон.

А сега да преминем към красивите варианти за маникюр, които намерихме в мрежата.

Голо

Не без причина принцесите и другите представители на кралските семейства избират бледобежов лак за нокти.

Ефектът на благородна скромност се улеснява от малката дължина на ноктите и форми като мек квадрат или овал. Предполагаме, че кралските хора се страхуват дори да си помислят за остри нокти.

Солиден маникюр

Най-красивият маникюр е този, който ви харесва не само на снимката, но и на живо. У дома маникюрът с лакове в ярки цветове е по-лесен.

Бледите нюдови нюанси са обект на тези, които сами боядисват ноктите си повече от година - за начинаещи такива продукти могат да лежат на ивици, така че ще трябва да тренирате, за да получите желания резултат.

Красивият модерен маникюр през 2023 г. може да бъде тъмно син, бордо и дори черен. Основното нещо е да изберете цвят, който няма да спори с гардероба ви, в противен случай както облеклото, така и красивият дизайн на ноктите ще загубят.

Възможности за маникюр с декор

Има момичета, на които обикновените нокти без допълнителен декор са скучни. Ако не понасяте монотонността, разгледайте нашата селекция от снимки на оригинален маникюр и гласувайте накрая за най-красив дизайн на сезона - 2023!

Стрази и камъни

Нека започнем тази глава с това какво да не правим. Дизайнът на ноктите с големи кристали днес отива в сянка и няма смисъл да го поставяме на преден план.

Може би това е следствие от факта, че красиво изпълнената ноктопластика с камъни е рядкост. Но ние се опитахме и намерихме интересни варианти за всеки, чиято душа иска празничен блясък. Насладете се!

Пера или цветя

Красив маникюр - 2023 позволява изображението на цветя, листа и дори пера върху ноктите, но е по-добре такъв модел да е доста абстрактен. Не трябва да рисувате рози или маргаритки в естествената им форма. Изберете една от опциите по-долу и я покажете като препратка към опитен майстор.

Камифубики на средно дълги нокти

Като научават красиви новости в дизайна на ноктите, начинаещите майстори на ноктите могат да разширят своя речников запас. Запомнете: камифубики. Това са пайети, изработени от фолио и полимери с различни покрития (матови, лъскави или дори холографски). Има много възможности за тяхното използване върху ноктите. Но най-много сме впечатлени от камифубики с безцветно покритие. Все пак не трябва да претоварвате вече труден дизайн.

И по традиция споделяме нови продукти от мрежата: вижте красивия маникюр с пайети, който получи харесвания през 2023 г.

Дъгов маникюр

Можете да видите красив дизайн на ноктите, който е актуален през 2023 г. в свежите снимки по-долу - сред новите продукти открихме и модни варианти за маникюр с дъга.

Например тук той изглежда нежен и трогателен.

И следващата снимка е доста ярка и смела.

Оценихме високо френската версия на дъговия маникюр - модерен и свеж!

Разбира се, всички цветове на дъгата са най-подходящи за ноктите през лятото. Но ако скуката извън прозореца предизвиква тъга, защо не добавите ярки цветове към изображението и не направите шикозен цветен маникюр?

Категория: