Новостите в козметиката винаги са хубави. И ако са и готини, искам да ги предпиша в козметичната си чантичка възможно най-скоро. Нека поговорим за това, което ни удари в сърцето този месец

Тоалетна вода YSL Beauty Libre

Любители на свободата и лекотата, радвайте се! Тези концепции се обединиха в новата тоалетна вода Libre от YSL. Парфюмеристите го създадоха на базата на едноименната парфюмна вода, но направиха композицията по-ефирна - точно това, от което се нуждаете в разгара на лятото.

Какво се промени? Първо нотката на черен чай беше заменена с ехо на златисто бял чай. Според създателите на аромата последният се възприема по-деликатно и по-леко. Второ, добавихме плодов акорд от ябълка и круша, който придава освежаващ ефект. Трето, в сърцето на композицията, вместо лавандула, сега звучи нежна момина сълза. Насладете се!

Lip Lingerie XXL от NYX

Казват, че най-доброто бельо е това, което не усещаш. NYX са убедени, че същото правило важи и за червилото, затова пуснаха колекция от продукти, които буквално се сливат с устните. Ние отдавна сме член на клуба на любителите на маркови продукти и знаем, че дори сложните матови формули работят с гръм и трясък. С какво са готови да изненадат този път?

Новото течно червило няма да се размаже или избледнее до 16:00! Може би трябва да вземете поне няколко нюанса Lip Lingerie XXL. Gentle Flaunt Може да се прилага сутрин, преди закуска в кафене с приятел, за да отидете в офиса по същия начин.А прахообразният Bust-Ed е подходящ за използване в късния следобед, ако планирате среща или светско парти.

Почистващи тампони за многократна употреба на Garnier за лице, очи и устни

С думи, всички се грижим за околната среда. Но не винаги е ясно какво може да се направи тук и сега. Garnier има страхотно предложение - да смените обикновените памучни тампони, които отлитат със страшна скорост за бютихолиците, с еко тампони за многократна употреба.

Ще се съчетаят идеално с известната мицеларна вода на марката и ще помогнат не само за премахването на грима, но и ще допринесат за грижата за природата. Дисковете са изработени от полиестер и ще издържат много дълго: заявената издръжливост е до 1000 машинни пранета.

L'Oréal Paris Excellence Cool Creme боя за коса

Можете да усетите приятната прохлада на екватора на лятото не само край басейна с лимонада в ръце. Подобни "чувства" могат да се изпитат при промяна на нюанса на косата на по-студен.Да, да, не е необходимо радикално да променяте цвета на косата си, за да внесете нещо ново в образа си. Достатъчно е да регулирате "температурата" на цвета. За да направи тази опция достъпна, L’Oréal Paris официално представи в Русия шест нови нюанса от известната цветна колекция Excellence с постскрипт Cool Creme.

Тази колекция има цветове както за блондинки, така и за брюнетки. Но основният коз на тези средства е формула, която помага за постигане на траен ефект, неутрализиране на жълтеникавостта и боядисване на сивата коса.

Крем за ръце Lancôme Comfort Crème Mains

Питате, за кого се пуска крем за ръце през лятото? Нека обясним сега! Слънчевите лъчи, солената морска вода и други удоволствия, на които се наслаждаваме през празничния сезон, често изсушават кожата. А на ръцете е тънка и почти винаги нежна и чувствителна. Затова ви препоръчваме да се грижите за четките си през цялата година. И сега предлагаме да направим това с помощта на нови продукти от Lancôme.

Кремът съдържа акациев мед, розова вода и глицерин. Заедно те ефективно успокояват и овлажняват кожата. Ако не пренебрегвате такава грижа дори през лятото, ще успеете да укрепите защитния слой на епидермиса достатъчно, за да се страхувате по-малко от рисковете, които отоплителният сезон застрашава кожата на ръцете.

Категория: