Когато температурата извън прозореца е над 30 °C, искам да сваля градуса по всякакъв начин. Съставихме селекция от освежаваща козметика, която ще ви бъде полезна в горещините

L`absolu Plumper от Lancôme

Охлаждащите свойства на балсама за устни L`Absolu Plumper през летния сезон оценихме двойно. Буквално няколко секунди след нанасяне на устните се усеща приятен хлад, а кожата бързо придобива добре поддържан и привлекателен вид.

Между другото, нюансът на устните не е прекалено интензивен - по-скоро прави естествения цвят малко по-ярък.Не можем да не отбележим основната интрига на балсама: експертите на марката казват, че създава ефект на увеличаване на обема. Какво да кажа, приятели, наистина устните визуално изглеждат по-пълни. Нека завършим нашата ода към този продукт със специално намигване към дизайнерите на бутилката: бялата и златната капачка и розовата бутилка изглеждат много нежни заедно.

L'Oréal Paris Bambi Look Mascara

Не знаем за вас, но ние не издържахме и открихме плувния сезон точно в града. В тази връзка беше необходимо да се актуализира козметичната чанта с акцент върху водоустойчивите продукти. Нека откроим спиралата Bambi Look като негова основна звезда. Класическата версия на продукта ни е позната отдавна – лесно му се отдава мисията да създаде ефект на изкуствени мигли.

Водоустойчивият според нас се справя също толкова добре - основното е да не удължавате времето за нанасяне на грим твърде много. Бадемовидната четка идеално удължава миглите, като помага и за извиването им.Нашият съвет: разнесете продукта със зигзагообразни движения - по този начин е по-лесно да създадете ефекта на голям брой мигли.

Fit me Matte Primer от Maybelline NY

През лятото добавяме две грижи относно грижата за лицето: как да избегнем мазния блясък и да не забравяме да защитим кожата от UV лъчите? Представяте ли си радостта ни, когато научихме за новия продукт на Maybelline NY - матов праймер със SPF 20?

Сутрин, преди да отида на работа, искам да опростя рутината си за красота, доколкото е възможно, така че такива мултифункционални продукти почти си струват теглото на златото. Да, това не е вариант за почивка на море. Но планираме да го използваме само сутрин в града, когато трябва бързо да изтичате до офиса. Не е нужно да се притеснявате за мазен блясък благодарение на глината в грунда, тя е известна със своите абсорбиращи свойства.

YSL Beauty Airthin UV Defender

Всяка година си обещаваме, че това лято със сигурност ще използваме редовно слънцезащитни продукти. Но лепкавите гъсти кремове не са най-голямото удоволствие в жегите, така че благоразумният ни план се провали неведнъж. Този сезон подходихме по-отговорно и намерихме продукт с лека текстура, за който се казва, че позволява на кожата да диша.

Между другото YSL Beauty Fluid с SPF 50 не само създава защитен слой върху лицето, но и овлажнява кожата с екстракт от цитрусова кора и ниацинамид. Така че въпросът за избора на крем за дневна грижа може да бъде премахнат, поне временно: той ще бъде заменен от Airthin UV Defender fluid.

Парфюмна вода Giorgio Armani Terra di Gioia

Ваканцията в чужбина тази година е голям въпрос, така че беше решено: ако ние не отиваме в Индия, нека Индия дойде при нас. Започнахме с едно просто - с аромат.В основата на новата дамска парфюмна вода Terra Di Gioia е екстракт от индийски жасмин – този сорт се счита за един от най-популярните (предполагаме, че е най-ароматният).

Всъщност, когато се нанесе върху кожата, прахообразните нотки първо се отварят, но доста бързо се заменят от по-интензивна смес от бергамот, бадемов цвят и жасмин, както и кехлибар. Сигурни сме, че този аромат ще събуди асоциации за пътуване у всеки: например парфюмеристите са били вдъхновени да го създадат от южното крайбрежие.

Откриване на еко-плаж garnier и Pyaterochka

За тези, които планират да пътуват из Краснодарския край, съобщаваме: има нова точка на картата, която си струва да посетите. Марките Garnier и Pyaterochka взеха под крилото си плаж от 1000 m². Трябва да го потърсите в село Витязево и, трябва да кажем, това е истинска приказка за екоактивистите. Първо мястото беше основно почистено от стъкло, пластмаса и други отпадъци.На второ място монтирахме соларни панели, контейнери за разделно събиране на отпадъци и модерни душове с автоматично подаване на вода. И трето, много елементи на плажа са направени от екологични материали.

Категория: