С настъпването на топлината искам да обновя не само гардероба си, но и козметичната си чанта. Казваме ви какви нови продукти за април са готови да попълнят арсенала ви за красота

TOUCHE ÉCLAT LE TEINT, YSL Beauty

Ако все още не сте готови да оставите кожата си непокрита, предлагаме да тествате актуализирана версия на фон дьо тена Touche Éclat le Teint. Повярвайте ми, този инструмент ще ви служи вярно.

Първо, тенът с него ще стане забележимо по-гладък. Второ, кремът ще овлажни кожата и ще я предпази от агресивни фактори на околната среда, включително ултравиолетово лъчение. И трето, имате нужда само от няколко капки от продукта, за да постигнете желания резултат и да освежите изображението.

Палитра сенки за очи Naked Wild West, Urban Decay

Не си мислете, че с новата палитра Urban Decay можете да отидете само на тематично парти на Дивия Запад. Но няма съмнение, че палитрата ще изпълни живота ви с нови цветове.

Гармата от възможности не може да не ни радва: лесно успяхме да направим ежедневен грим, който до вечерта допълнихме с тюркоазен нюанс на Bud. Важно е да се отбележи, че палитрата съдържа сенки с различни текстури: матови, метални и блестящи, но всички нюанси са „приятелски“, което означава, че имате на разположение поне 130 различни комбинации. За тези, които четат композицията със страст, отбелязваме, че формулата на сенките е 100% веган.

Macara Brow Fast Sculpt, Maybelline NY

Мека отвън, твърда отвътре! Ето как нашият редактор описа новата спирала за вежди от Maybelline NY. Сега нека обясним какво имаме предвид.

По време на нанасяне на продукта, четката нежно се плъзга по веждите, нежно и бързо им придава добре поддържан вид. Но резултатът е фиксиран здраво и надеждно, което е особено важно за момичетата с дълги вежди: вече не е нужно да се притеснявате за факта, че космите могат да се „провалят“ и да нарушат хармонията на изображението. Ефектът изглежда естествен.

Teint IdÔle Ultra Wear Stick, LancÔme

Нашето недискретно изживяване в областта на красотата ни казва, че стикът е най-удобният формат за основа за нанасяне на грим в движение. Lancôme допълни самия коректор с мека кабуки четка, вградена в противоположния край на стика.

Апликаторът, по наше мнение, не отстъпва на професионалните инструменти за разнасяне на грим (и в някои моменти дори печели: формата на четката е леко стеснена, което улеснява обработката на зоните близо до крилата на носа и ъглите на очите).Само няколко удара и желаният резултат е готов. Отбелязваме отличната издръжливост на основата и матово покритие, което не се променя дори няколко часа по-късно. И още нещо: ако вземете стик с няколко нюанса по-тъмен от кожата ви, той ще се справи перфектно с функциите на контуриращ продукт.

L'Oréal Paris онлайн пробване на боя за коса

Повярвайте ми, невъзможно е да не се мотаете в официалния сайт на L'Oréal Paris, опитвайки различни нюанси бои за коса, дори и да не планирате да се боядисвате. Но ако го направите, пригответе се за вълнуващ маратон за трансформация.

Какво трябва да се направи? Всичко е просто! Качете снимката си на сайта - например тук - и практически опитайте всички представени нюанси на марката. Сигурни сме, че ще има много открития и ще можете да хвърлите нов поглед върху много цветове, които преди са били смятани за неподходящи. И колко страхотно е, че вече можете да изберете оптималния цвят онлайн, без да рискувате здравето на косата си по време на многобройни експерименти.Красота и много повече!

Категория: