От опит знаем, че пролетните новости винаги са най-очакваните и вдъхновяващи. Споделяме интересни находки през март, които ще ви помогнат да започнете нов живот за красота

Прах Infaillible 24H Fresh Wear, L'Oréal Paris

Актуализираната пудра Infaillible 24H Fresh Wear, същата, която вече стана изключително популярна в Tiktok, се препоръчва да се нанася върху фон дьо тен, но по време на тестването се убедихме, че е способна и на соло кариера.

Продуктът с матова текстура помогна за деликатното маскиране на тъмните кръгове под очите и скриването на мазния блясък в проблемните зони, без да създава ефект на маска върху лицето. Точно това, от което се нуждаете за лек пролетен грим!

Моливи за очи Epic Wear, NYX

Широката палитра на Epic Wear вдъхновява креативността в областта на красотата: с тези цветни линии ръцете сами се протягат, за да нарисуват не само ярки стрелки върху клепачите, но и необичайни графични форми.

Gunmetal Gaze Pencil веднага слагам в чантата си с гримове за всеки ден. Той е просто незаменим за създаване на небрежен грим в духа на модните парижани: мекият олово се плъзга гладко по кожата, без да оставя прекалено ясни линии.

YSL BEAUTÉ X ZOË KRAVITZ червила

Колаборациите със звезди са обичани по много причини. Първо, за красота: това сребристо червило Rouge Pur Couture с пайети е редовен артикул, който изваждате от чантата си.

Второ, за историите, които разказват. Например Зоуи Кравиц избра нюансите на червилата YSL Beauty, вдъхновени от любимите й градове: Лос Анджелис, Париж, Лондон и Ню Йорк. И трето, за качество. За сътрудничеството по правило се избират най-добрите средства. В този случай това е класическото червило на марката, което не само придава на устните красив нюанс, но и се грижи за тях благодарение на антиоксидантите и естествените екстракти в състава.

Stay Naked Hydromaniac Urban Decay Foundation

Фон дьо тен Stay Naked Hydromaniac ще зарадва мнозина. Перфектен за тези със суха кожа, които търсят овлажнител, който покрива несъвършенствата на кожата, като неравномерен тен на кожата и матовост.

Веганите също ще харесат тази база: формулата не съдържа вещества от животински произход. Момичетата, които избират леко и естествено покритие, също ще бъдат възхитени от нея. От себе си ще добавя, че дизайнът на опаковката на фон дьо тена навява мисли за ваканция на море.

за програмата за устойчиво развитие на Lancôme

Френската марка, която за мнозина се превърна в синоним на красота и елегантност, дава пример за осъзнатост и социална отговорност. Lancôme стартира много важна и значима програма за планетата – Грижа заедно за по-щастливото утре. Отсега нататък действията на компанията са насочени, наред с други неща, към запазване на биологичното разнообразие на планетата, намаляване на вредното въздействие върху околната среда, както и запазване на правата и овластяването на жените, които нямат достъп до образование.

Като цяло, марката има грандиозни планове и ние ще участваме в тяхното практическо изпълнение, като поне се опитаме да закупим продукти за красота със сменяеми блокове.

Категория: