Минаването покрай бутилка спирала Bambi изглежда като обезсърчаваща задача: обещаващо име, дизайн, доказан ефект на плътни мигли С появата на спиралата Bambi Oversized Eye задачата стана още по-трудна

" Укротете с очите си" е слоганът, който спиралата Bambi заслужава

Да започнем с факта, че колекцията Bambi включва четири спирали. И един от тях („Bambi eye oversize“) може да бъде спечелен, ако отговорите правилно на всички въпроси от теста, посветен на него (линк в края на статията).

Гордостта на първата спирала от колекцията Bambi Look е четката, чиято извивка повтаря очертанията на клепача.Според производителите това улеснява оцветяването (в същото време усукване) на ресничките дори в ъглите на очите. При равни други условия вторият и третият също имат с какво да се похвалят: единият е с водоустойчива формула, другият е с допълнителен черен пигмент.

Четвъртата спирала L'Oréal Paris Bambi направи революция.

Ако не всичко, то много се е променило. Първото нещо, което хваща окото ви, когато отворите Bambi Look. Ефектът на изкуствените мигли XXL, е нова конусовидна силиконова четка. Съдейки по рецензиите, именно тя стана ключът към очарователния външен вид на Бамби. В същото време погледът става открит и много изразителен.

Създателите на Bambi Mascara от L'Oréal Paris постигнаха целта си: всички продукти от колекцията перфектно имитират ефекта на изкуствените мигли - придават обем, удължават и разделят.

Роман Мокрогузов Победител във втория сезон на шоуто за грим, национален гримьор за L’Oréal Paris в РусияПредпочитате грим в сдържани цветове? Използвайте класическа черна спирала Bambi. Трябва да създадете най-изразителния външен вид? Използвайте допълнително черно. Важно ли е да сте сигурни, че спиралата ще издържи на всяко парти или дори трогателно до сълзи събитие? Използвайте водоустойчив. И новият Oversized Eye си струва да се купи за тези, които искат да постигнат най-обемните мигли и трогателен поглед, като добре познат елен.

Композиция

Формулите на спиралата Bambi заслужават отделна глава. Има какво да говорим. Класическата версия съдържа масло от жожоба, което е отговорно за пластичната текстура на спиралата, и пантенол за укрепване на миглите. В рецептата за най-новата версия на Bambi's Eyes колагенът е главен герой. Преди свързвахме този компонент с anti-age козметиката, но в този случай той помага за придаване на обем на миглите и се справя перфектно с тази задача.

Съвети за спирала Bambi

Ако вече сте използвали някоя от спиралите от колекцията Bambi, новостта няма да изисква от вас да овладявате допълнителни умения. Същите правила важат за всички продукти на Bambi Eye.

  • Разпределете спиралата по-добре със зигзагообразни движения, разтягайки ресничките в посока от корена към върха.

  • Не само е възможно, но и необходимо да наслоите продукта: основното е да го направите, без да чакате предишния слой да изсъхне. Всяка спирала на Bambi с ефект на изкуствени мигли има пластична формула, която изключва образуването на бучки.

  • В процеса на нанасяне на спирала експертите препоръчват да останете за кратко в зоната на огъване за допълнителна фиксация.

Роман Мокрогузов Победител във втория сезон на шоуто за грим, национален гримьор за L’Oréal Paris в РусияДонесете спиралата до върховете на миглите, боядисайте малко и задръжте за известно време, за да зададете извивката, след което я разнесете до краищата на миглите. Добавете втори слой спирала, преди първият да изсъхне, така че да остане същата пластмаса върху миглите. Обликът на Бамби е готов!

Мнение на редактора за външния вид на Бамби

Това се случва рядко, но ни хареса не само ефектът, който дава новата спирала (и той наистина наподобява резултата от използването на изкуствени мигли), но и самият процес на гримиране: продуктът пада върху миглите като часовников механизъм (също, вероятно благодарение на колагена). Нашите момичета буквално чакаха следващата сутрин, за да се включат отново в маратона с Bambi Oversized Eye!

Според резултатите от тестването отбелязваме, че долните мигли трябва да се докосват леко със спирала: в крайна сметка тя удължава много сериозно. Що се отнася до "чорапите" , за целия ден новостта не позволи да се съмнява в нейната издръжливост - външно гримът вечер беше също толкова свеж.Между другото, можете да отмиете спиралата с обикновена мицеларна вода и няма нужда да прибягвате до двуфазни продукти.

Гримьорите препоръчват използването на новостта в комбинация с новата очна линия Matte Signature от L'Oréal Paris.

Роман Мокрогузов Победител във втория сезон на шоуто за грим, национален гримьор за L’Oréal Paris в РусияТъмносиньото с лек метален завършек е идеалният вариант за тези, които са уморени от класическите черни и кафяви варианти и искат да разнообразят грима си. Извадете апликатора, отстранете леко излишната очна линия, нанесете я с цялата дължина (не само с върха) възможно най-близо до цилиарния ръб и нарисувайте права линия, без да се отлепя. Леко донесете опашката на стрелката към храма, за да създадете по-удължена форма на окото. Life hack: за да направите стрелките симетрични, започнете да ги рисувате, гледайки директно в огледалото (това е важно) и започнете с окото, на което стрелката е по-трудна. Завършете грима на очите си със спирала Bambi Look.

Това е страхотна идея и много полезна инструкция (всъщност лайфхакът на Роман се оказа ключ в моя случай), но ние се уверихме, че спиралата успешно придава изразителност на погледа без помощници.

Сега, след като завършихте предварителния курс по Bambivedening, можете да започнете да участвате в теста.

Категория: