Случаят, когато можете да се насладите на меките му, апетитни нюанси и да ги изпробвате в различни комбинации без никакви ограничения - остава само да изберете правилната боя за коса за нюанс на млечен шоколад

Кой би искал цвят на косата с млечен шоколад?

Цветът на косата млечен шоколад е деликатен и луксозен нюанс в палитра от тъмни цветове, изглежда естествено и подчертава красотата на лицето. Преди да боядисате косата си в млечен шоколадов цвят, трябва да разберете на кого може да подхожда.Нека да разгледаме някои от най-често срещаните типове цветове.

Светла кожа + тъмни очи

В този вариант идеалното решение може да бъде богат кестеняв тон на млечен шоколад: в комбинация с тъмен нюанс на очите той ще подчертае светлата кожа, но няма да я направи болезнено бледа.

Светла кожа + светли очи

Блондинки или момичета със светло руса коса и сини или зелени очи трябва да опитат да боядисат косата си в млечен шоколад с карамел. Този цвят на косата със студен подтон, например пепеляв, обаче може да озари лицето още повече, така че внимавайте.

Тъмна кожа + тъмни очи

Млечният шоколад с топъл подтон ще подхожда на момичета с кафяви очи и тъмна кожа: изглежда елегантно в комбинация с маслинени, топли розови и жълти тонове на кожата.

Тъмна кожа + светли очи

Тази комбинация е най-ярката: за момичета със зелени и сиви очи цветът на млечния шоколад с пепеляв оттенък е идеален, а сините очи ще подчертаят цвета на косата на млечен шоколад.

Палитра от шоколадови нюанси на косата с имена и снимки

Млечно-шоколадовите нюанси на косата имат богата палитра: от пепеляви до кестенови нюанси. Никой от тях не губи своята актуалност - шоколадовите нюанси винаги остават в тенденция. Нека видим на кои от тях си струва да обърнем внимание.

Млечен шоколад с карамел

Цветът на косата с карамелен млечен шоколад е популярен светъл нюанс за тези с мургава кожа и светлокафяви или зелени очи. Карамеленият блясък ще подчертае златистата кожа и ще придаде блясък на очите. Златните отражения върху косата се появяват особено ясно при ярка светлина.Този ефект може да се постигне с помощта на техниката на шатуш или брондиране. Този цвят "омекотява" външния вид и дори скрива недостатъците.

Шоколадово русо

Цветът светъл млечен шоколад е печеливш вариант срещу кожа със студен подтон и кафяви, сиви или сини очи. Този нюанс е по-добре да се използва самостоятелно: така че косата ще изглежда по-дебела.

Пепелен млечен шоколад

Класически, но в същото време невероятно красив цвят със студен пепеляв оттенък. Въпреки това, с цялата си красота, този цвят може визуално да подчертае бръчките и несъвършенствата на кожата.

Кестеняв нюанс на млечен шоколад

Най-тъмният нюанс с приятен кафяв блясък е идеален за момичета с кафяви очи. Изглежда страхотно при боядисване, придава на косата визуален обем и плътност.

Боя в цвят млечен шоколад - коя да изберете?

Изборът на боя за коса, ако планирате домашно боядисване в нюанси на млечен шоколад, трябва да се подхожда много внимателно. За тънка и / или повредена коса трябва да обърнете внимание на крем-бои без амоняк, които ще съдържат масла или подхранващи екстракти. За да придадете нюанс на собствения си цвят (ако естественото ви е тъмно русо, например), използвайте тоник или оцветяващ балсам - това е истинска изпитателна площадка за експерименти.

Ако естественият ви цвят е по-тъмен или косата ви е боядисана в по-тъмен нюанс, тогава е очевидно, че ще трябва да прибегнете до обезцветяване.

Моля, обърнете внимание: ако собственият ви пигмент на косата е топъл, то след боядисване в студени нюанси на млечен шоколад, той трябва да се поддържа с шампоани, които неутрализират червения пигмент.

Бои за коса в истински нюанси на млечен шоколад

Редакторите на FashionVIPdergisi.com събраха най-красивите нюанси на шоколадови бои за коса

Casting Crème Gloss, L'Oréal Paris

Безамонячна боя за коса с много "вкусни" имена - за тези, които искат да освежат нюанса. Боята се доставя с грижовен балсам на основата на мед за копринена и блестяща коса.

Color Naturals, Garnier

Крем боята е лесна за използване и съдържа комплекс от масла за ефективно оцветяване и грижовен ефект.

Идеи: как да боядисате косата си с млечен шоколад?

Оцветяването с млечен шоколад може да бъде трудно - нека да разгледаме някои модни техники.

балаяж

Техниката балаяж ви позволява да изсветлите кичурите вертикално: изберете няколко тона светъл млечен шоколад. Между другото, ако вашият цвят е млечен шоколад рус, тогава можете да направите плавен преход към пепеляв (основното е, че сянката е студена). Ако сте притежателка на кестеняв цвят на косата с млечен шоколад, заложете на изсветляване в медно или карамелено.

Омбре

Друга модерна техника за оцветяване е омбре или мрачно. За разлика от balayazh, в ombre, акцентът е главно върху върховете. Тази техника ще изглежда добре както на къса, така и на дълга коса. Най-важното е да изберете правилните цветове по тон.Не трябва да има рязък преход от студени корени към топли върхове. Тази техника изглежда красива както на дълга, така и на къса коса.

Акценти

С помощта на мелирането можете да вкарате пепеляви кичури в красиво шоколадово русо - ще изглежда много калифорнийски в студена зима.

Брондинг

За тези, които не харесват ярки и резки преходи и искат да постигнат естествен цвят, ви съветваме да разгледате по-отблизо брондинга - многоцветна техника за боядисване на коса. Въз основа на естествения нюанс шоколадовият цвят се избира в няколко тона (може да бъде например кестен, един тон по-светъл и карамел), но приблизително в същата цветова гама.Благодарение на това оцветяване се получава естествено преливане, сякаш самата коса с цвят на млечен шоколад блести под слънцето.

Категория: