Звездни прогнози за последния месец на годината

Овен (21 март – 20 април)

Марсианското нашествие през декември не е свързано с извънземна агресия, а с вас. Вашият знак се управлява от Марс и сега той е не само в родния си дом, но и в благоприятен аспект към Слънцето. Тоест почти невъзможно е да си по-силен, отколкото си сега. Напред: местете планини, обръщайте реки назад - какви други подвизи планирате? Всъщност ограничения няма. Има обаче едно нещо. Уверете се, че когато се движите и обръщате, не наранявайте по невнимание никого, не се удавете и т.н.Може да бъдете твърде резки и стремителни и да забравите за интересите на другите хора. Бъдете по-внимателни с околните, особено през втората половина на месеца. Това е не само енергичен и продуктивен, но и конфликтен и дори експлозивен период. Въпреки че пускането на фойерверки може би ще помогне за решаването на този проблем - но само при стриктно спазване на мерките за пожарна безопасност, знаете ли. Посрещнете 2023 г. в пълен блясък, както се изисква от годината на Белия метален вол. Намерете идеи за подходящ грим тук.

Телец (21 април – 21 май)

Декември обикновено е изпълнен със сериозни разходи. Но вие, за разлика от мнозина, можете да получите плюс: първата половина на месеца е много успешна във финансово отношение. Вярно е, че не трябва да разчитате на печалба от лотарията, но компетентното управление на вашите средства ще донесе отлични резултати. Можете дори да оптимизирате покупките на козметика, като дадете предпочитание на многофункционални продукти, за които писахме тук. Значителни приноси отвън също са доста вероятни, независимо дали става дума за заеми, безвъзмездни средства или, например, прояви на щедростта на вашия партньор.Между другото, в партньорските отношения се очаква период да бъде както бурен, така и хармоничен. Но не е лесно да издържите дълго време на такава страст и със сигурност ще се радвате, когато Венера, господарката на вашия знак, се премести от Скорпион в Стрелец в средата на месеца. В новата позиция тя е по-малко чувствена, сега романтиката й е романтика на далечни скитания. Именно мислите за тях (а ако имате късмет и подготовката за тях) ще ви занимават в най-голяма степен в края на годината. За това каква козметика е по-добре да вземете на пътувания, писахме тук.

Близнаци (22.05–21.06)

Помните ли поговорката за гоненето на два заека? Би било хубаво да не забравяме за това през целия декември. В този случай може да има не два заека, а много повече. И дори имате достатъчно ловкост, за да настигнете много от тях. Това е просто голям риск да бъдат грешните зайци. И дори изобщо не зайци Така че, изглежда, достатъчно алегории. Основното е, че през декември трябва да сте максимално съсредоточени върху най-важните цели и методично да вървите към тях, без да се разменяте за дреболии и странични проекти.Зайците и другите животни най-добре се считат за вдъхновение за маникюр с животински щампи и животински щампи. Новите начинания сега едва ли ще бъдат много успешни. Във всеки случай числата до 20-то са абсолютно еднакви. Но тогава няма да имате нужда от астрологични или други съвети. Меркурий навлиза в Козирог и ще бъде изключително събран, прагматичен и дисциплиниран. И вие сте с него и затова за вас просто няма да има нерешими задачи през последната десетдневка на декември. Червеното червило ще ви помогне да се почувствате като истинско мощно момиче. Тук ви очакват преглед на най-добрите и съвети как да ги използвате.

Рак (06/22–07/22)

Предишният месец завърши със затъмнение на вашата господарка Луната и ще имате малко сили в началото на декември. Не се изненадвайте и още повече не се отчайвайте, ако дори най-простите и познати неща в този момент ще се подхлъзнат и ще се движат болезнено бавно.В добър смисъл, за първата половина на месеца изобщо не трябва да планирате нищо важно. По-добре е, според предписанията на „слънцето на руската поезия“, да мислим за красотата на ноктите и в същото време за правилното новогодишно настроение. Нашата статия за идеи за маникюр за Нова година ще ви помогне с това. След като се присъедини към Слънцето на 14 декември, Луната ще започне да изгрява. Същото ще се случи и с вашата сила и самочувствие. След няколко дни само ще се смеете на трудностите, които изглеждаха почти непреодолими преди няколко седмици. А в последните дни на годината енергията дори ще е в изобилие. Неуспехът да го управлявате може да предизвика сериозни кавги. Няма ли да е по-добре да ги похарчите за търсене и избор на подаръци, съчетавайки бизнеса с удоволствието.

Лъв (23.07–21.08)

Дори идеи и начинания, които в началото са изглеждали нереалистични, могат да бъдат реализирани през декември. Късметът винаги съпътства Слънцето в знака Стрелец - това е времето. А приятелството на светилото с Марс осигурява пълен заряд на вашите батерии - това са две.Така че не се страхувайте и продължете. Само не забравяйте, че на 14 декември ще има слънчево затъмнение. Нито на тази дата, нито два дни преди и след нея не може да се направи нещо особено сериозно. Този период е подходящ само за обобщаване, чертане на планове и запознаване с тенденциите. Какъв грим и маникюр ще са на мода през следващата година можете да разберете тук и тук. На 21 декември Слънцето ще влезе в Козирог. Има, разбира се, някаква несправедливост във факта, че вашият господар винаги посреща Нова година в един от най-строгите знаци на зодиака. Но това е гаранция, че в новогодишната нощ определено ще има човек, който да хване падащата коледна елха, да угаси фойерверките, които избухнаха в средата на хола, да събуди приятели, които са заспали в снежна преспа ( или салата) и като цяло се уверете, че всичко върви добре и свършва добре. Знаете ли вече кой е?

Дева (08/22–9/23)

Това може да ви разстрои, но истината е, че Дядо Коледа не съществува.И не трябва да очаквате, че той ще дойде при вас с торба с подаръци и магически ще реши всичките ви проблеми. Но все пак ще се надявате на неговото посещение. Разположението на звездите подсказва, че през последния месец от годината ще ви е трудно да възприемате обективно реалността. Въпреки факта, че вашата зодия се слави със способността си да стои здраво на краката си, през декември ще предпочетете главата ви да е в облаците. Това се отнася за финансите, кариерата и романтичните връзки. Моля, върнете се на земята и поглеждайте под краката си по-често. Гримът на бизнес жена ще помогне да се съсредоточи. Как да го създадем, обяснихме подробно тук. Можете да решите всяка декемврийска задача – но при условие, че я забележите, прецените трезво степента на нейната сложност и няма да чакате някой друг да я реши вместо вас. Не губете сърце: числата от 19-20-ти ще станат много по-лесни. И там, гледаш, и Дядо Коледа ще звънне на вратата. Защо не разтопите сърцето му с горещ нов външен вид с необичаен цвят на косата? Как да боядисате косата си за един ден, ще научите тук.

Везни (24.09–23.10.)

Вашият знак е известен със способността си да намира съюзници и да делегира власт. Така през декември отново ще се докажете като ненадминат майстор в тази област. Вашите собствени сили и средства е възможно да не ви стигнат за половината от това, което възнамерявате да постигнете през последния месец на годината. Но ще можете да включите много хора, включително много влиятелни, в решаването на вашите проблеми. Изображението на сладко момиче с куклен вид ще ви помогне да ги позиционирате към вас. За да постигнете желания ефект, използвайте нашите инструкции. Ще постигнете отлични резултати. Възможно е обаче те да бъдат придружени от завистта и ревността на "доброжелателите" , които наричат способността да намират съюзници и да делегират правомощия умението да се гребе в жегата с неподходящи ръце. Е, добре - това не омаловажава вашите постижения. Не забравяйте, че през първата половина на месеца трябва да се развие максимална активност. След 15-ти Венера, която управлява вашия знак, ще премине в Стрелец, където не толкова действа, колкото вдъхновява промяна.Може да искате да промените имиджа си. Вижте цветовите тенденции. Има много идеи, които да вземете под внимание.

Скорпион (24.10–22.11.)

" Честита Нова година, ново щастие!" - традиционно се изписва на поздравителни картички. Този път щастието може малко да изпревари графика и да ви посети в началото на месеца. Престоят на Венера във вашия знак обещава разцвет и хармония на съществуващи романтични връзки или бурно и радостно начало на нови. Ако в душата ви цъфтят рози, тогава можете да намекнете за това на другите с помощта на подходящ маникюр. Инструкциите за създаване на дизайн на ноктите с кралицата на цветята оставихме тук. В такъв момент е лесно да забравите за всичко останало, но грижите ще ви напомнят за себе си през втората половина на месеца. А седмицата от 21 до 27 дори заплашва да бъде много напрегната. Двамата управители на вашия знак, Плутон и Марс, възнамеряват да се скарат в този момент. Няма да е много разумно да назначавате важни въпроси и преговори в този момент.Но интензивното обучение ще бъде много полезно. За да запазите лицето си на бягащата пътека, вижте нашите съвети за грим във фитнеса.

Стрелец (23.11–22.12.)

Ако сте оборудвани с подходящ конектор, тогава през декември можете лесно да зареждате мобилни телефони от вас. А също и автомобилни акумулатори. Определено не можете да се оплачете от липса на енергия. Първо, самото Слънце прекарва по-голямата част от месеца във вашия знак и следователно ще бъдете активни за завист. Двойно приятно е, че в същото време се очаква дейността да бъде много значима: най-вероятно няма да губите енергията си за празни начинания. Тогава Слънцето ще напусне вашия знак, но преди това има още по-важно събитие. Вашият господар Юпитер ще се премести от Козирог във Водолей. И ако в Козирог той беше ограничен цяла година от строги правила, конвенции и твърди рамки, то във Водолей Юпитер е смел и решителен експериментатор, който заразява всички с жажда за положителна промяна.Накратко, не се изненадвайте, ако посрещнете тази Нова година някак много ярко и необичайно. Харесвайте, за да харесвате, както се казва, започнете със собствения си имидж. Направете оцветяване с блясък - тук говорихме за средствата за постигане на сияен ефект, а ярките вежди ще ви помогнат да поддържате концепцията за необичайно изображение. Подробности за новата тенденция и ръководство за това можете да намерите тук.

Козирог (23 декември – 20 януари)

Знаете как да планирате и, което е по-важно, знаете как да следвате плановете си. Уверете се, че вашият списък със задачи за декември е празен до 19 декември. До този момент ще бъдете събрани, концентрирани и много ефективни. За нови дела месецът обаче не е много подходящ, но е напълно подходящ за довършване на по-рано започнатите. Е, какво ще се случи там след 19-ти, може само да се гадае. Господарят Сатурн, прекарал повече от две години в неговия и вашия знак, най-накрая го напуска и преминава в знака Водолей. Той обаче също е наследство на Сатурн - но само отчасти.Основното е, че характерите на тези знаци са почти противоположни. Козирогът е търпение, дисциплина и твърдост. Водолей - полет на фантазия, свобода на духа и нежелание да се съобразяват с каквито и да е ограничения. Сатурн и вие заедно с него ще отнеме известно време, за да се приспособите към новите условия. Избягвайте резките и необмислени действия в края на декември. И ако е възможно, спазвайте правилата - е, поне правилата за движение и правилата за гримиране, става ли? А ключът към празничното настроение ще бъде модерен новогодишен външен вид. Какво може да бъде - прочетете тук.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Финансови сътресения и усложнения в партньорствата (между другото, не е изключено първото и второто да са взаимосвързани) могат да развалят настроението ви в началото на декември. Важно е да не се поддавате на емоциите и да не отрязвате рамото - нито в отношенията, нито по въпросите на работата и кариерата. Вместо да сбърчвате вежди, помислете как да ги спретнете.Можете да прочетете за модните тенденции в дизайна на веждите тук. Повечето от проблемите от първата седмица и половина могат лесно да бъдат коригирани през втората половина на декември. Тоест, може да не е много лесно, но най-важното е, че ще бъде възможно да се поправи. Първо, вашият господар на знака Уран формира положителен аспект към Слънцето. И второ, Юпитер и Сатурн ще влязат в самия знак (също, между другото, планета, която не е чужда на Водолей). В резултат на това последното десетилетие на декември обещава да бъде ярко, богато и интересно. Също така, малко непредсказуем. В смисъл, че в последните дни на годината сте в състояние да изненадате себе си. Необичаен метален маникюр ще ви помогне да се настроите към промените (тук има идеи и съвети за неговото изпълнение). Той е най-подходящ за празнуването на годината на Белия метален вол.

Риби (20.02–20.03)

През декември трябва да включите икономичния режим. За да превърнете това предизвикателство в интересен експеримент, ще помогнат козметични продукти, които работят перфектно и за други цели, като по този начин спестяват както пари, така и място в козметичната чанта.Но колкото по-близо е краят на годината, толкова по-трудно ще ви бъде да се сдържате в разходите. Ясно е, че трябват и подаръци, и тоалети, и незабравим празник. Но ще ви бъде много трудно да останете в рамките на бюджета. През втората половина на месеца обаче постъпленията може да се окажат по-щедри, отколкото сте очаквали – и като цяло нещата може да тръгнат нагоре. Когато търсите специални подаръци, обърнете внимание на нишовите парфюми. Това са необичайни композиции, които се произвеждат в малки издания. И не си мислете, че малко хора могат да си ги позволят - в тази категория също има бюджетни опции. Ако говорим за положителни моменти, то краят на годината е много добър за осмисляне и осъзнаване на много. Разбира се, нито едно новогодишно пиршество не е пълно, без да се изброят всички най-важни неща, случили се през годината с дежурна чаша в ръка. Но изобщо не става дума за това. Сега наистина можете да разберете нещо много важно за себе си, за вашите стремежи и за тези, които са близо до вас. И изхождайки от това, да направим следващата година много по-успешна от 2023 г.

Автор: Юрий Зубцов

Категория: