Звездни прогнози за последния месец на есента

Овен (21 март – 20 април)

Активният Марс, който ви контролира, все още е във вашия знак, така че е малко вероятно да успеете да се отпуснете през ноември, дори ако наистина сте разчитали на това. През първата половина на месеца огнената планета ще бъде ретроградна, принуждавайки ви да повтаряте едно и също нещо няколко пъти, но от 14 ноември, когато се обърне и тръгне напред, вие ще почувствате изключителен прилив на енергия и желание да не само за започване на нов бизнес и проекти, но и активно да ги прилагате на практика.Съсредоточаването върху работата ще бъде правилното решение, в противен случай съществува риск от загуба на излишна жизненост за случайни връзки. Мнозина ще бъдат привлечени към вас - в подобна ситуация е трудно да не се поддадете на изкушението, но ако дадете всичко от себе си, можете да пропуснете знаците на съдбата. Венера, която се движи през вашия партньорски дом, благоприятства семейните планове в момента. Когато почувствате, че сте срещнали „същия“ човек, не го превземайте - покажете мекота и женственост. За срещи гримът в стил New Look е перфектен - изразителен поглед с червени устни, буйни мигли и „оживен“ тон на кожата. Тук оставихме видео инструкция как да го създадете.

Телец (21 април – 21 май)

Телецът, подобно на Овена, няма да има време за почивка през ноември. В допълнение към Уран, който е във вашия знак от дълго време и не се уморява да поднася изненади (не винаги със знак плюс), Слънцето от Скорпион ще ви окаже натиск, принуждавайки ви да преоцените ценностите си и преразгледайте вашите ориентири.Ще искате да промените нещо в живота си и ще положите много усилия за това. От 11 ноември Меркурий ще навлезе и в знака на Скорпиона, за който всяко малко нещо е важно, той не прощава липсата на внимание към детайла. Трябва обаче само да се стегнете и да се съсредоточите, за да не дадете повод на звездите да ви потопят в хаос. Ще имате сили да се справите със задачата - Юпитер, Сатурн и Плутон, стоящи в Козирог, ще гарантират това. И най-важното, през целия месец ще бъдете подкрепени от вашата управляваща планета Венера, която върви върху Везни (знакът, който тя самата контролира). На 20-и тя ще премине в зодия Скорпион, което ви обещава началото на дълбока и мистериозна връзка. За да не обърка Меркурий плановете, тренирайте вниманието към детайла - направете артистичен маникюр, като предпочитате богато украсени шарки и сложен декор. Нарисувайте дантела върху ноктите си (тук можете да намерите инструкции стъпка по стъпка) или ориенталски орнаменти, работата по които изисква точност и спокойствие.

Близнаци (22.05–21.06)

Този ноември е добър за кариера, изграждане на нови връзки и отношения. През първите три дни Меркурий ще бъде ретрограден, задържайки напредъка ви, но след това ще се обърне и везните (той е в този знак сега) ще се наклонят към професионалното ви израстване – ще има изобилие от нови идеи. На 11-ти Меркурий ще влезе в Скорпион и ще ви принуди да се откажете от абсолютно налудничави идеи, което ще ви е само от полза, като ви предпазва от пилеене и пилеене на интелектуални ресурси. Друга планета от въздушния знак Везни, която ви е близка по дух, е Венера. Тя ще се погрижи красотата да не намалява в живота ви. Не е изключена среща с елегантен мъж, който е готов да сподели вашите естетически възгледи. На 22 ноември Венера ще премине в знака Скорпион, а Слънцето, напротив, ще напусне този знак и ще премине във владение на Стрелец. Това подреждане обещава безкраен ентусиазъм и нова вълна от планове. Но този път ще трябва да започнем да работим по тяхното изпълнение.Брилянтните идеи определено няма да избледнеят, ако ги подкрепите с външен блясък. Тук говорихме как да използваме блясък и блясък в грима.

Рак (06/22–07/22)

Упоритата работа ще продължи да бъде гръбнакът на живота ви през ноември. Освен Юпитер, Сатурн и Плутон ще ви притискат от Козирог и Марс от Овен и Венера от Везни. Това означава, че винаги ще трябва да търсите баланса между работа и семейство, между колеги и конкуренти, между емоции с противоположни заряди. Меркурий ще ви помогне да балансирате всичко, когато влезе във вашия сестра воден знак Скорпион на 11-ти. На 21-ви Венера ще стане негов съсед по знак, което ви обещава нови запознанства и прилив на вдъхновение. В никакъв случай не трябва да губите вяра в по-доброто бъдеще и да се поддавате на негативни емоции! Не остава много време за работа в такъв нечовешки режим, защото по-близо до Нова година Юпитер и Сатурн ще напуснат знака на Козирог и натискът върху вас ще спре.Добрата новина е, че вашият втори управител Нептун вече няма да е ретрограден и ще ви даде шанс най-после да се отпуснете и да се отпуснете пълноценно на новогодишните празници. Но това все още са перспективи, но искам топлина и внимание точно сега. Завийте се в уютно одеяло и си направете „плетен” маникюр. Прехвърлете модела от любимите си дрехи (независимо дали е масивен плетен шал или текстуриран кашмирен пуловер) върху ноктите си. Нашите инструкции ще ви помогнат да направите това според всички правила.

Лъв (23.07–21.08)

Управляващото ви Слънце ще бъде в Скорпион до 22 ноември, образувайки квадрат към вашия знак, което означава, че съдбата ще ви изпита. Ще трябва да промените нещо в този живот, но звездите не съветват да напускате работата си. Напротив, той ще се превърне в опора за вас, остров на стабилност в размирното море на живота. Ще се заредите с енергия от Марс, вървейки покрай огнения Овен, а Слънцето обещава да даде допълнителен заряд към края на месеца, когато премине в знака Стрелец. Асертивността е полезна в професионална среда, а в личните отношения грижата и нежността ще бъдат правилната тактика.Преминаването на Венера в знака на Скорпион (21 ноември) може да ви накара да преосмислите радикално отношенията си със света и хората. Но е възможно ново романтично приключение да ви отвлече от глобалните мисли. Осмелете се да бъдете авантюристи, насладете му се и дръзкият грим ще създаде правилното настроение: експериментирайте с козметичната колекция Lancôme, създадена в сътрудничество с Mert & Marcus, най-известното фотографско дуо в света на модата. Тук можете да намерите инструкции със снимки.

Дева (08/22–9/23)

Мечтанията и фантазирането през този месец ще бъдат водени от планети във водни знаци. Нептун ще се опита да настигне мъглата на илюзиите, която се намира точно срещу вашия знак, в Риби. На 29 ноември обаче тя ще смени посоката си от ретроградна към директна и реалният свят ще стане малко по-близък и по-ясен. Малко по-събрани ще помогне и вашата управляваща планета Меркурий, който ще спре да бъде ретрограден на 3-ти, което означава, че ще има шансове да подредите нещата.Меркурий ще остане във Везни още една седмица, където заедно с Венера ще подготви почвата всичко в личния ви живот да се нареди максимално добре. Има всички шансове за това, освен ако не държите главата си в облаците. В противен случай римата за думата "мечти" може да стане "сълзи" . Да видиш и разбереш жив човек е по-трудно, отколкото да се опиташ да го впишеш в идеален образ. По-трудно, но много по-обещаващо. Дизайнът на ноктите, който изисква хладнокръвие и яснота, помага да се фокусира върху важното и необходимото. 115 идеи за много истински маникюр, включително и тези с геометрични шарки, ви очакват в нашето ревю на линка.

Везни (24.09–23.10.)

Най-мрачният от гледна точка на времето месец в годината ви обещава безкрайна радост от любов и творчество. За 10 дни, които Меркурий ще прекара във вашия знак, той ще ви даде много нови идеи и планове, а активният Марс, който продължава да върви в Овен, ще ви даде сили да ги реализирате на практика.Но главна роля в цялостната хармония ще има вашата управляваща планета Венера, която ще остане във Везни до 20 ноември. През цялото това време вашият естествен чар ще бъде изкривен до максимум, ще цъфтите, ще давате вдъхновение и ще получавате заслужени комплименти. Както в личния, така и в професионалния живот има голяма вероятност от нови интересни запознанства с обещаващи перспективи. Хипнотичният ефект, който ще имате върху другите, ще помогне за удължаване и фиксиране на палитрата от сенки с говорещото име Hypnôse от Lancôme. С тази палитра е лесно да създадете всякакъв грим: естествен дневен за офиса, деликатен за среща, богат фатален и дори арт грим за лудо парти. Подробности на линка.

Скорпион (24.10–22.11.)

През по-голямата част от ноември Слънцето ще бъде във вашия знак, което означава, че ще искате нещата да са по ваш вкус. Ще се стремите към това, но ще трябва да положите много големи, понякога неоправдани усилия – особено през първата половина на месеца.Трудностите ще са свързани с това, че Марс, който ви управлява, е ретрограден до 14 ноември. Когато се обърне и тръгне напред, ще стане по-лесно, така че дотогава звездите съветват да не хабите енергия. Въпросът допълнително се усложнява от факта, че Марс е срещу Венера и това противопоставяне може да доведе до нежелано объркване в тактиката на работа с хората. Напрежението, което е необходимо в работата, няма да доведе до нищо добро с близките. И обратното, нежността, която сега би била полезна в семейния кръг, в офиса е изпълнена с предаване на позиции и връщане назад по кариерната стълбица. Развитието на делата ще бъде повлияно положително от Меркурий, който ще влезе във вашия знак на 11-ти. А на 21-ви Венера ще се присъедини към него. Тя обещава творчески подем и романтично запознанство. Последното е възможно по време на пътуване, в командировка или дори по време на спонтанен „излет“ до най-близкия парк. Тук говорихме как да си направим перфектния грим за разходка на чист въздух.

Стрелец (23.11–22.12.)

Ще има много работа, но за вас това е по-скоро ободряващо обстоятелство, още повече, че работата ще бъде творческа и ще донесе материални резултати - много хора само мечтаят за такова подреждане. Вашата управляваща планета Юпитер е в Козирог, знака на големите пари, което означава, че можете спокойно да разчитате на сериозни печалби. В същото време е по-добре да отложите всички практически решения, свързани с изпълнението на замисленото, за втората половина на ноември, когато Марс, планетата на активната енергия, ще престане да бъде ретрограден. До 20 ноември има големи шансове за раждане на нов роман или излизане на старата връзка на ново ниво. Огънят на любовта ще бъде раздухван от Венера, вдъхновена от въздушния елемент на Везни (знакът, който управлява). Ако не сте готови да се предадете на страстта, можете да сублимирате сексуалната енергия в творчество и успехът също ще ви очаква по този път. Към края на месеца (на 22-ри) Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще почувствате необикновен прилив на енергия. Това е страхотно време за нови начала.За да се подготвите за промяната, започнете със смяна на прическата или цвета на косата. Можете да прочетете за новите видове бои и модните тенденции в оцветяването тук.

Козирог (23 декември – 20 януари)

През ноември можете спокойно да разчитате на напредък в кариерата. Юпитер, планетата на късмета и мащабните дела, и Сатурн, който ви контролира, който отговаря за усърдието и мъдростта, сега следват вашия знак. Ако започнете нещо ново, тогава сега е моментът, защото Слънцето се движи в Скорпион, знака на промяната и трансформацията, и шансовете за стартиране на обещаващ и дългосрочен проект са наистина големи. В личния живот нещата няма да са толкова розови. От една страна ще усетите влиянието на енергичния Марс, а от друга – нежната Венера. Балансирането на тези различни сили няма да е лесно. По-добре е обаче да се опитате да им намерите правилното приложение: ентусиазмът е полезен в работата, а деликатността в семейството и приятелството.Източната практика за привличане на положителна фън шуй енергия, която е приложима в различни области на живота, ще помогне да се поддържа баланс на силите и грижата за себе си не е изключение. Защо не си направите фън шуй маникюр? Можете да намерите инструкции и списък с необходимите инструменти тук.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Няма да можете да се отпуснете през ноември. Сатурн, който ви управлява, е в Козирог, който управлява, но е в дома на вътрешната работа, така че ви предстои тежка работа, резултатите от която ще се усетят по-късно. Вашата втора управляваща планета, Уран, е в Телец и все още е ретрограден, което означава, че не можете да разчитате на финансов успех този месец. Съдейки по звездите, те ще ви изпреварят след Нова година, но засега просто трябва да работите, измисляйки нови начини за решаване на стари "производствени" проблеми - Слънцето, което е в Скорпион до 22 ноември, ще ви призовава това. Компенсацията за разходите за труд ще бъде положително подравняване на личния фронт.Венера, планетата на любовта и творчеството, преминава в знака Везни този месец, което обещава поне изблик на вдъхновение. Вероятно ще започне интересен романс, но е важно да не пропускате шанса за обещаващо запознанство преди 20-ти, когато Венера напусне вашия сроден въздушен знак. Полупрозрачен акварелен грим ще ви помогне да запазите усещането за лекота.

Риби (20.02–20.03)

Ноември обещава да бъде много плодотворен за вас. Гарант за тези обещания е Слънцето, което до 22-ри ще ви държи активни от близкия ви воден знак Скорпион. На 10-ти Меркурий ще се присъедини към Слънцето, отговарящ за логиката и реда в бизнеса, което ще ви позволи най-накрая да съберете мислите си и да намерите конструктивно решение на много проблеми. Вашият управител Юпитер (планетата на лукса и богатството) се движи в Козирог (знака на упорит труд и големи пари), което ви обещава финансов успех. До края на месеца Нептун вече няма да бъде ретрограден.Обръщайки се, той ще ви даде море от радост. Вълните на това море ще отмият дори онези препятствия, които преди са изглеждали непреодолими от пътя ви. Но щастието би било непълно без любов. Е, в тази област през ноември всичко е наред. На 20-ти Венера ще премине в близкия ви знак Скорпион – и дори най-студените Риби ще усетят горещия полъх на страстта. Аленото червило е незаменимо тук, но е важно да го боравите правилно. Можете да намерите подробен брифинг тук.

Категория: