Разказваме с какво спиралата The Falsies Lash Lift се различава от другите, на кого подхожда, как да я нанасяме и защо със сигурност ще се хареса на тези, които обичат ефекта на изкуствените мигли

Модерният грим вече е невъзможно да си представим без красиви дълги и пухкави мигли. Дори когато няма време за пълноценен грим или просто не искате да претоварвате кожата, достатъчно е да се съсредоточите върху миглите, като нанесете спирала и най-естественият вид е готов.

Привържениците на минимализма в грима - и те признават, че използват тази "вълшебна пръчица" незаменима по всяко време.Много голяма отговорност се възлага на този инструмент, нали? Нека се опитаме да разберем дали спиралата The Falsies Lash Lift от Maybelline New York заслужава статут на задължителна красота.

Характеристики и характеристики на The Falsies Lash Lift Mascara от Maybelline New York

 • The Falsies Lash Lift Mascara от Maybelline New York има уникална пръчица във формата на обемна осмица. Благодарение на обмислената си конфигурация и двойните влакна, четката едновременно удължава и извива миглите, като ги оцветява равномерно.

 • Формулата с фибри ви позволява да поддържате красива извивка през целия ден.

 • Текстурата на The Falsies Lash Lift е кремообразна (не е твърде течна и не е прекалено суха), което означава, че няма да залепне или да се лющи.

 • Наличието на естествени съставки (например масло от жожоба) помага на спиралата да се грижи за миглите, като стимулира растежа им. Важно е да се отбележи хипоалергенността на продукта.

За кого е The Falsies Lash Lift?

Четката за извиване и формулата с фибри ще привлекат много хора: тази спирала ще удължи късите мигли, ще направи редките по-дебели и ще извие дългите. Между другото, в случай на дълги мигли, спиралата може да се нанесе само в корените, за да направи погледа по-дълбок. Освен това The Falsies Lash Lift помага да се постигне ефектът на изкуствените мигли у дома, а това е много важно, тъй като не всеки е готов да вземе решение за удължаване на мигли.

"

Използване и приложение

Нанасянето на спирала изглежда лесно, но има някои нюанси.Преди да използват спирала, мнозина използват специален инструмент за извиване на мигли - извивачка. В случая с The Falsies Lash Lift от Maybelline New York тя няма да е необходима - ще бъде напълно заменена от четка за извиване. Използването на праймер за мигли също не е необходимо, The Falsies Lash Lift може да се справи и без него. И така, основните съвети за нанасяне на спирала:

 1. Първо трябва да боядисате долните мигли, а след това и горните.

 2. Можете да използвате The Falsies Lash Lift на два етапа: оцветете миглите си на един слой, оставете ги да изсъхнат и след това приложете стария, но добре изпитан трик - нанесете малко пудра и фиксирайте добавения обем с нова слой спирала.

 3. Миглите трябва да бъдат боядисани от корените до върховете. Променяйки посоката на четката и интензивността на нанасяне на спирала, можете визуално да коригирате формата и изразителността на очите. Например, фокусирайки се върху миглите във външните ъгли на очите, лесно се постига „лисичи поглед“.Ако нанесете спирала вертикално, тогава погледът ще стане по-отворен и "отворен" .

В това видео говорихме как да постигнем три различни ефекта с една спирала.

След като нанесете спирала, можете да преминете през ресничките с чиста четка, за да отделите тези, които са слепнали.

"

Ако въпреки това по кожата останат следи от спирала, не бързайте да ги премахвате веднага. Оставете ги да изсъхнат, след което ги отстранете със сух памучен тампон. Това ще спести грима.

Предимства на Falsies Lash Lift

 • Универсална спирала, подходяща за почти всеки.

 • Красивото усукване и извиване ще издържи 24 часа.

 • Продуктът се нанася без бучки.

 • Мастилото не се лющи.

 • Съставът включва натурални съставки, които се грижат за миглите и не предизвикват алергии.

 • Позволява ви да постигнете ефекта на изкуствени мигли без салонни процедури и екстеншъни.

 • Няма нужда да използвате извивачка, за да се избегне случайно увреждане на миглите.

Маскара The Falsies Lash Lift от Maybelline New York ще помогне на всеки да постигне ефекта на красиви, извити мигли, които ще изглеждат възможно най-естествени.

Категория: