Ако през есента сте гледали само тенденциите на новия сезон, то през зимата те ще се превърнат в ръководство за действие. Нови средства, чието освобождаване е насрочено да съвпадне със зимата на 2021-2022 г., ще помогнат за постигане на желания резултат. Ние ви казваме кои определено ще ви бъдат полезни

Модни тенденции в грима: Колекция сенки за очи Color Strike от Maybelline New York

Новите сенки за очи Color Strike от Maybelline New York са с текстура крем-прах. Гъба във формата на капка, вградена в капака на тубичката, прави нанасянето на продукта възможно най-удобно.

С този мек апликатор сенките лесно се разпределят по целия клепач и се преливат. За по-ярък резултат е достатъчно гъбата да се насити отново с цвят и да се дублира покритието.

Системата Color Strike включва няколко металически нюанса, включително бордо 15 Tempt, бронз 40 Rally, златно 35 Flash и матови сенки за очи (като taupe 55 Flare), които са най-подходящи за графичен дизайн или създаване на опушен ефект при небрежен грим.

Комбинира всички продукти на Color Strike с отлична издръжливост: сенките обещават да издържат до 12 часа.

Ако решите да създадете небрежен грим, ще намерите полезни съвети в това видео.

"

Новата колекция червила L'Absolu Rouge Intimatte на Lancôme за зима 2023/21

Търсите нещо ново в грима за устни? Имаме добра препоръка за вас. Този сезон Lancôme представя L'Absolu Rouge Intimatte, новост, която любителите на матовите червила ще оценят.Благодарение на най-деликатната текстура, продуктът нежно обгръща устните, създавайки невероятно красиво покритие с кадифен завършек.

15 цвята, включени в линията. Lancôme се препоръчва леко да засенчвате контура, за да получите целунати устни. Да, ефектът на лека небрежност отново е на мода.

За разлика от много матови червила, L'Absolu Rouge Intimatte създава много леко покритие, което почти не се усеща на устните. Lancôme успя да постигне ефекта на втора кожа. Затова подчертаваме не само красивата матова палитра на L’Absolu Rouge Intimatte, но и комфорта, който дава този инструмент. Можете да го използвате не само при специални поводи.

"

Нови продукти за грим есен-зима 2023-2024: спирала Kushi Brow от Shu Uemura

През новия сезон са актуални изображения с мек акцент върху веждите. За постигането на такъв акцент ще помогне новата спирала Kushi Brow от Shu Uemura. Извивката на четката следва формата на традиционен японски гребен куши с много фини зъбци.

Четката Kushi Brow е много тънка и маневрена, което ви позволява да рисувате дори отделни косъмчета, а не само веждите като цяло. Цветът изглежда много естествен. Веждите изглежда придобиват само по-изразителна текстура. Формулата, между другото, е устойчива на себум: това означава, че през деня пигментът няма да се размие и гримът на веждите ще остане безупречен, докато не бъде премахнат.

Козметични тенденции: Urban Decay Ultraviolet Palette

Няма да скучаете с Urban Decay: марката редовно пуска новости за смел, привличащ вниманието грим, който няма шанс да остане незабелязан. В очакване на зимата 2020 г. трябва да обърнете внимание на новата палитра сенки за очи Ultraviolet от култовата серия Naked. „Голи“, както в случая с първите палитри Naked, този път гримът няма да работи. Но сме сигурни, че вероятно вече имате основните нюанси за „грим без грим“, което означава, че е време да ги допълните с нещо ексцентрично - в името на експеримента.

В палитрата Ultraviolet ще намерите 12 нюанса изгрев-залез. В този комплект има и нюд продукти, които може да ви потрябват, ако искате да смекчите ярките цветове, като направите например опушени очи. Отделно си струва да споменем нюансите на Lucid, V.R. и Euphoric: техният Urban Decay се препоръчва да се използва като горно покритие върху по-плътни нюанси, за да им се придаде ефектен холографски блясък. Палитрата ще ви отвори безкрайни възможности при избора на опции за грим.

И още един продукт на Urban Decay ще допълни представянето ни от нови продукти - спирала Lash Freak с допълнителен обем и издръжливост до 20 часа.

Кое ново нещо бихте искали да опитате най-много?

Категория: