Марката представи грандиозна колаборация с известен гримьор - и кани всички да станат част от тази ярка история

Канадската гримьорка Мими Чой също може да се счита за илюзионистка: тя стана известна благодарение на работата си в стила на илюзорния грим. С нейното изкуство тя може да ви накара да повярвате на всичко: дори на факта, че на лицето й има четири очи, а от бузата й расте папая. Именно тя създаде най-забележителния образ за красота на миналогодишната Met Gala: актьорът Езра Милър е известен със своите запомнящи се образи, но тази поява може би засенчи всички останали.

С подкрепата на NYX Professional Makeup, специално за Русия, Мими Чой създаде седем версии на илюзорен грим, вдъхновен от образа на кукла и вдъхновен от илюстрациите на Майлс Джонстън.

Втората част от този необичаен проект беше творческото състезание Doll Search Russia 2023, което стартира на 5 октомври. За да участвате в него, трябва да изпратите своя собствена версия на необичаен грим за „кукла“, да публикувате IGTV видео (не повече от 15 минути) с процеса на създаване на грим във вашия акаунт. Не забравяйте да поставите хаштаговете nyxcosmeticsrussia, dollssearchRussia и nyxcosmeticsdollhouse в заглавието.

Ако видеото има озвучаване на руски, е необходимо да добавите субтитри на английски. Също така трябва да публикувате снимката в отделна публикация, като я снабдите със същите хаштагове. Кандидатстването приключва на 12 октомври в 23:59.

Експертното жури ще избере 6-те най-добри визии, на авторите на които ще бъдат изпратени едногодишни запаси от козметика. А публиката ще гласува за още един късметлия: той ще получи 300 000 рубли и възможността да стане победител в световната сцена (наградата е 5000 долара!). Основният победител от участниците от всички държави ще бъде избран от самата Мими Чой. Успех!

Категория: