Как да получите идеалното матово покритие без ефекта на маската? Помислете за фон дьо тена Fit Me на Maybelline NY, който вече се превърна в световен бестселър

Какво искаме от един от най-важните компоненти на грима - основата? Просто е: имаме нужда от перфектен тонус през целия ден; гримът трябва да изглежда страхотно и да остане такъв, докато не бъде измит. Друго изискване е, че е важно порите да са скрити и мазният блясък да не ви кара да нервничите и да търсите повод да се напудрите. Разбира се, искам да постигна такъв резултат без плътно покритие, което се забелязва на лицето и не позволява на кожата да диша.Изглежда Maybelline NY успя да създаде продукт, който отговаря на изискванията на купувачите по целия свят - Fit Me Foundation.

Характеристики

Фон дьо тенът Fit Me се предлага в пластмасова туба, без дозатор. Можете да го нанесете с гъба или само с пръсти. Fit Me е подходящ за нормална, комбинирана или мазна кожа, както и за тези, които се притесняват от разширени пори. Голям плюс на основата Maybelline NY е богатата палитра от 19 нюанса, всеки от които допълнително се адаптира към цвета на кожата. Вече не е нужно да смесвате няколко нюанса, за да получите перфектния дискретен тон.

За постигане на матов завършек, който изключва появата на нежелан блясък на лицето, позволяват прахообразни частици и глинени производни в състава. Благодарение на тези компоненти не можете да използвате пудра в грима, защото кожата така или иначе става кадифена.

Вижте какво мислят нашите читатели за този инструмент тук.

"

Вече писахме по-горе, че Fit Me от Maybelline е представен в 19 нюанса. В допълнение към стандартните: слонова кост, порцелан и класическо бежово, има например опалово розово, топло бежово и много други.

Maybelline разделя всички нюанси на 3 групи:

 • за собствениците на много светли нюанси на кожата № 095, 100, 101, 104, 105, 110;

 • за светъл до среден тен на кожата - нюанси 111, 112, 113, 115, 116, 117, 118;

 • за тези с тъмна кожа -119, 120, 121, 128, 129, 220.

Наистина разнообразието от нюанси позволява да се каже с увереност, че абсолютно всеки ще намери своя тон Fit Me.

"

Нанасяне на Fit me върху кожата

Текстурата на крема е течна, може да се нанесе върху ръката и да се изтегли необходимото количество от продукта с четка, гъбичка или пръсти, след което да се разпредели по лицето от центъра към периферията. Трябва да се помни, че всяка основа се нанася върху почистена и добре овлажнена кожа.

Съвети за използване на Fit Me

В грима всеки инструмент има свои собствени характеристики. Полезно е да знаете как най-добре да го използвате, колко да нанесете, как да увеличите издръжливостта и т.н. Фондацията не прави изключение. По-долу са основните лайфхакове за използването на Fit Me, споделени от експерти.

 1. Подготовка на кожата

  Преди да използвате фон дьо тен, нанесете грунд, овлажнител или подхранващ крем. Важно е да дадете време на тази „основа“ да попие в кожата. Например праймерът FIT ME от Maybelline New York е подходящ. Показахме три начина за нанасяне на праймера в това видео.

 2. Приложение

  Кремът се нанася с движещи се движения. За по-естествен и естествен грим е достатъчен един слой Fit Me за всеки ден. Ако правите вечерен грим, тогава повторното покритие е приемливо.

 3. Удължете износването на основата

  Техниката на наслояване също е добра за по-дълготрайност на грима. Пудрата може да бъде пропусната, тъй като самият Fit Me съдържа частици пудра, които ще държат нежелания блясък под контрол. Ако наистина искате да фиксирате грима си с пудра, съветваме ви да я нанесете в много малко количество само върху проблемните зони: чело, крила на носа, брадичка. Можете да използвате прах Maybelline New York от същата линия.

"

Предимства на Fit me от Maybelline:

 • осигурява леко, естествено матово покритие;

 • без ефект на маска;

 • няма нужда от допълнителна пудра;

 • контрол на маслото;

 • ефективно покритие на порите;

 • лесен за премахване с препарат за премахване на грим или почистване на кожата.

Сега е ясно как Fit Me спечели световна популярност и стана хит сред фон дьо тените. С него е лесно да постигнете перфектен грим, без да утежнявате кожата. Матовото кадифено покритие е най-желаният резултат. Ако използвате фон дьо тен Fit Me, моля, споделете вашите хакове с нас!

Категория: