Представяме ви една нестандартна и леко готическа интерпретация на френския маникюр. Докато работихме върху материала, събрахме най-добрите идеи и снимки на черно яке за вдъхновение!

Характеристики на черно сако върху ноктите

Не е нужно да преоткривате колелото, като измислите оригинален дизайн на ноктите. Черното сако е чудесен пример за свеж поглед върху традиционния маникюр. Лаковете с цвят на въглища отдавна не шокират никого. За мнозина плътното черно покритие се е превърнало в класика като червеното, но днес ще говорим за въвеждането на този безкомпромисен цвят в деликатния свят на сакото (между другото, казахме ви как да направите примерен френски маникюр в тази стъпка- поетапна инструкция).

Ефектният черен френски маникюр, подобно на класическия си двойник, ще бъде подходящ в почти всяка ситуация: можете да нарисувате позната усмивка върху прозрачна основа, да играете с текстури или да направите къдрава рисунка на свободния връх на нокътя . Вижте видео урока по-долу за три различни начина за създаване на произведение с тази техника.

Използвайки нашата селекция, изберете дизайна по ваш избор и направете ноктите си да изглеждат модерни в салона или у дома.

Черен френски маникюр: нов дизайн - 2023

Френският с черен лак е една от основните тенденции на сезона. Тенденцията се появи миналата година, но планира да достигне върха през 2023 г. Какъв черен дизайн на ноктите да изберете? Снимките с тенденциите от шоутата за този сезон по-долу ще ви помогнат да решите.

Мат и текстура

Черното матово яке изглежда много интересно. Това е един от най-елегантните варианти, които ще останат с нас този сезон. Между другото, такъв дизайн на ноктите изглежда най-добре на дълги нокти - фото доказателства са пред вас.

Черно и бяло

Друго модерно решение в маникюра е монохромна класика, която поддържа съответната тенденция в колекциите на водещи модни дизайнери. И не забравяйте за "кравешкия" маникюр, който се радва на популярност от няколко сезона.

Черно с червено яке

Комбинацията от черно и червено предизвиква няколко ярки асоциации едновременно: грим в духа на стария Холивуд, карти за игра, фигурата на Арлекин. Използвайте един от тези визии, когато създавате дизайн на ноктите, или използвайте обикновен двуцветен маникюр като пример.

Черно яке с дизайн

3D декорът най-накрая надхвърли Instagram и стигна до модните подиуми - грабнете момента! Допълнете маникюра с кристали, мъниста, бижута, имитиращи перли и скъпоценни камъни. В случай на маникюр в тъмни цветове, ползата е двойна: хем модерен, хем не толкова мрачен.

Черно яке с форма на ноктите

Важно е да изберете подходящ дизайн не само за вашето настроение и вкус, но и за формата на ноктите ви: различни комбинации ще ви помогнат да подчертаете достойнството и красотата на ръцете си. Например, грациозна бадемова или овална форма ще бъде украсена с класически решения, а модната форма на „балерина“ ще бъде подчертана както от прости, така и от оригинални дизайни с геометрични елементи на върха. Проучваме въпроса по-подробно в параграфите по-долу.

Бадемови нокти

Черно сако върху бадемовидни нокти изглежда много елегантно, удължавайки визуално пръстите и придавайки на ръцете елегантен вид. Тази комбинация от дизайн и форма на бадем ще бъде най-изгодна на дълги и средни нокти.

Квадратни нокти

Френският маникюр на квадратна форма винаги изглежда геометричен. Нестандартният цвят само ще подчертае графичния дизайн. Черният френч върху квадратни нокти е идеален за къси и средни дължини.

Форма на балерина

Нестандартната форма, съчетана със смел дизайн, ще подчертае дължината на ноктите. Особено впечатляващ резултат върху ноктите с тази форма може да се постигне с помощта на лакове с матово покритие (или матов топ).

Овални нокти

Овалната форма на ноктите ще бъде успешно победена с черен акцент на върховете. Ще добави контраст към маникюра, а меката форма ще запази елегантното впечатление от резултата. Комбинацията от това яке е идеална за средна и къса дължина.

Стилети

Може би стилетите - най-екстравагантната форма - успешно ще допълнят същия смел дизайн. Като направите черно сако върху остри нокти, ще изненадате всички по драматичен начин и няма нужда да бъдете скромни!

Черно яке за различни дължини на ноктите

Повярвайте ми, черното яке може да изглежда страхотно на ноктите с всякаква дължина - основното е да изберете правилната опция за дизайн. Успешната комбинация от дължина, форма и дизайн не само се фокусира върху ноктопластиката, но и подчертава красотата на ръцете.

Кратко

Дори и най-късите нокти могат да бъдат украсени с френски маникюр: черен акцент на върха на нокътната плочка ще създаде смел и нетривиален ефект. Потърсете най-подходящите и успешни идеи по-долу.

Дълго

Дългите издължени нокти са просто създадени за грандиозно черно сако. Експериментирайте с тенденции, покрития и форми, за да намерите дизайни, които всеки ще забележи!

Черно сако в комбинация с други цветове и декор

Тъй като черното е универсален цвят, има безброй възможности за хармонични съчетания с него - от класика до причудливи геометрични шарки. Вашият избор на дизайн може да направи стила ви да изглежда по-скандално или по-занижен.

Класически

Контрастният вариант на класическото сако няма да ви подведе, независимо от дължината и формата на ноктите. Матовото покритие ще добави необичаен привкус към обикновения дизайн – обърнете внимание!

Черно яке с бели детайли

С привиден цветови минимализъм, този избор оставя място за въображението. Редувайте бяло и черно на върховете, сменете цвета на основата или заложете на двуцветен скосен френски маникюр.

Черно яке със злато

Скъпоценният блясък идеално ще допълни лаконичността на сакото. Черно и златно е луксозна комбинация, която ще направи дискретната визия по-празнична. Защо не използвате фолио или златни пайети в дизайна на ноктите? Как да го направите беше показано тук.

Черно яке със сребро

Продължавайки темата за благородните метали, нека разгледаме още едно "метално" яке. Черен цвят в комбинация със сребро ще придадат празничен вид на маникюра, а ако изберете хромиран ефект, ще получите истински високотехнологичен маникюр. По време на новогодишните и коледните празници дуетът на черно и сребристо ще бъде не по-малко успешен от „сътрудничеството“ му със златно.

Черно яке с червени детайли

Черно-червено сако - смела класика в нов прочит. Резултатът ще бъде впечатляващ, независимо какъв лак или гел лак изберете - и с винен, и с огнен, и с ален оттенък.

Комбинация със синьо

Не е най-очевидният избор, но това просто го прави по-оригинален. Благородното синьо няма да ви подведе. Градиент или матова основа под черни върхове изглежда особено впечатляващо в този сценарий.

Черно яке с пайети

Блясъкът ще ви помогне да направите черния френски маникюр възможно най-елегантен. Опитайте да съчетаете покритие с въглен с метални отблясъци. Нека ноктите ви блестят като нощното небе!

Черен френски маникюр с кристали

В тържествени случаи е повече от подходящо да добавите лукс към изображението, като направите черно сако с декор върху ноктите. Подчертайте линията „усмивка“ с кристали или поставете допълнителен шаблон (например декориране на дупки с този шаблон).

Комбинация с дизайн

Изборът за тези, които искат да се отдалечат максимално от класиката е черно сако с акцент. Рисунки, украсяващи отделни пръсти, или къдрави дизайни на самите ивици по върховете на ноктите ще работят чудесно.

Наклонено

Този модерен дизайн е подходящ за нокти с всякаква дължина и работи най-добре с полупрозрачна основа. Добавете скосени антрацитни линии от едната или от двете страни на нокътната плочка за елегантен и артистичен маникюр.

Черен контурен френски маникюр

Такъв лаконизъм в дизайна е универсален по отношение на формата на ноктите. Това обаче е най-взискателната версия на маникюра по отношение на качеството на маникюра - защото привлича максимално внимание към контура и може да подчертае както безупречността, така и недостатъците в грижата за ноктите.

Текстурирани

Желаният ефект може да се постигне не само с цвят, но и с текстура - ние сме готови да препоръчаме тази опция на любителите на едноцветния маникюр. Контрастният текстурен акцент на върха на нокътя със сигурност ще добави жар към това решение. Този подход е предмет на всяка дължина и форма. Освен това ще изглежда впечатляващо както в класическо черно сако, така и в скосена версия на френски маникюр.

Геометрични

Искате ли да привлечете вниманието към върховете на ноктите си, но класическите дъги не вдъхновяват? Начертайте прави линии или нарисувайте триъгълници върху свободните ръбове. Геометричният дизайн е най-доброто решение в случай на квадрат или балерина, тъй като хармонично отразява линията на върха на нокътя. Ако желаете, можете да подчертаете лаконичния модел с допълнителни геометрични елементи.

Кой вид на ноктите ви хареса най-много? Не бързайте да отговорите - по-долу сме събрали още няколко десетки успешни дизайнерски опции.

Категория: