Вярвате ли на звездите или не? Вие решавате!

Овен (21 март – 20 април)

Месецът ще бъде труден за повечето зодии, но звездите са благосклонни към Овните, особено ако имате конкретни цели. И ако тези цели са свързани с кариера, тогава всичко трябва да се получи възможно най-добре. Но има едно условие - да се държите в контрол, което няма да е лесно, защото Марс, който ви контролира, е във вашия собствен знак и това не допринася за самоконтрола от думата "напълно" . До края на месеца Марс също е ретрограден, което означава, че ще бъдете измъчвани от смътни очаквания за промени в личния живот.Най-вероятно обаче кардинални промени в емоционалната сфера няма да се случат. Докато Слънцето е в знака Везни (до 23 октомври), няма да избягате от натиска на външните обстоятелства. Винаги ще се иска нещо от вас. Ще искате да спорите, но е по-добре да приемете условията на играта и да покажете смирение. До 26 октомври Марс няма да бъде в най-успешните аспекти към триединството планети в Козирог: Плутон, Сатурн и Юпитер. И от 7 до 20 октомври това разположение ще се промени в тау-квадрат: Марс ще застане в опозиция на Слънцето и двете образуват квадрати с планетите в Козирог. Това време е най-доброто за кариера и получаване на материални облаги. Познаването на основите на грима за бизнес жена ще ви помогне да не пропуснете шанса си. Можете да се запознаете с тях тук. И ако трябва да се гримирате за онлайн интервю, тази инструкция ще ви бъде полезна.

Телец (21 април – 21 май)

На 3 октомври Венера ще премине от огнения Лъв в близкия до вас земен знак Дева и ще остане там до 27-ми.Когато планетата, която ви контролира, следва знаците на земния елемент, късметът е на ваша страна. Ще можете да постигнете забележими резултати не само в работата, но и в други области на живота. В същото време се опитайте да не оказвате прекалено голям натиск върху партньорите си, в противен случай те могат тихо да преминат от лагера на съюзниците към лагера на вашите опоненти. Вслушайте се в съветите и заложете на екипната работа. В любовта всичко ще е спокойно, без изненади. Ще бъдете заобиколени от грижи и ще почувствате подкрепата на любим човек във всичко. Това ще бъде особено важно и ценно в последната декада на месеца, когато Слънцето ще премине в знака Скорпион (това ще стане на 23-ти). За вас този преход увеличава риска от натиск отвън. Не се изненадвайте, ако започнат да изискват нещо от вас или да предявяват претенции. Можете да го направите, най-важното е да останете спокойни. Маникюрът или по-скоро процесът на неговото създаване помага да влезете в медитативно състояние. Защо не направите модерно и красиво яке, следвайки нашите съвети и трикове?

Близнаци (22.05–21.06)

За Близнаците октомври обещава да бъде радостен и безпроблемен, поне през първата половина. Възможно е да отидете на пътуване (писахме каква козметика да вземете със себе си на път). По-добре е да прекарате почивката си с приятели и да планирате всичко по такъв начин, че да се върнете преди 14 октомври: в този ден Меркурий, който ви контролира, ще стане ретрограден и ще внесе известно объркване в живота ви. Трябва да се концентрирате, за да не правите грешки в малките неща. Освен това след 14-ти Меркурий ще бъде в опозиция с Уран (а Уран е планета на хаоса, но в същото време на открития и разкрития). Ако се занимавате с наука или технологии, тогава такава опозиция е просто празник за вас. Но ако нямате нищо общо с изследователската работа, тогава необичаен прилив на идеи може да ви създаде много главоболия. Експериментите обаче са възможни не само в научните лаборатории. Защо не намерите ново приложение на обичайните продукти за грим? Започнете с нашите съвети и не спирайте дотук.Що се отнася до любовта, има повече шансове за развитие на връзка този месец в края на месеца, когато Венера се премести в близкия ви въздушен знак Везни, което ще се случи на 28 октомври.

Рак (06/22–07/22)

Липсата на лекота да бъдеш Рак през октомври може да бъде компенсирана от семейството и децата. Ако нито едното, нито другото не е налично, е необходимо да започнете. Сега всичко е благоприятно за успешна комбинация от обстоятелства в тази област. Венера влезе във вашия семеен дом, а Слънцето и Меркурий сега са в дома на децата. Ако семейните перспективи все още не ви притесняват, енергията на небесните тела може да бъде насочена в творческа посока. Родените под знака на Рак през октомври са под кръстосания огън на Овен (ретрограден Марс) и Везни (Слънце) – но това е благодатен огън, който ободрява и подкрепя в трудни ситуации. Последното ще е следствие от натиска, който ще ви окаже управляващият ви Юпитер, застанал точно срещу вашия знак – в Козирог.Как ще стане всичко това? Най-вероятно активна работа и битка за финанси (не само лични, но и проектни). Звездите ви съветват да обърнете повече внимание на здравето. Не са изключени стресови ситуации, свързани с пренапрежение или неочакван обрат на събитията: за последното е отговорен Меркурий, който е в опозиция с Уран - планетата на откритията, революциите и други събития с непредсказуем резултат. Само новата любов може да те спаси. И определено ще бъде по-лесно да я намерите с красиво червило на устните. Тук писахме за най-модерните нюанси на тази година.

Лъв (23.07–21.08)

Лвов има страхотна конфигурация от планети през октомври. Първите дни от вашия знак ще бъде Венера, която винаги дарява любов и късмет. През целия месец Марс е в Овен, същия огнен знак като вашия, което означава, че ще имате достатъчно енергия и ентусиазъм в изобилие. Ако все още не сте срещнали своя Стрелец, Овен или Козирог, не си губете времето – грабнете момента.Месецът е добър за кариерно развитие (благодарение на Марс в Овен), както и за активна комуникация. Може да се случи и пътуване до далечни земи, най-вероятно в приятна компания. Единственото, с което трябва да внимавате, е здравето. Въпреки че Сатурн е в Козирог и не е в най-добрия аспект към Марс (и, както си спомняме, сега генерира толкова много енергия, че лесно можете да бъдете привлечени към подвизи, включително такива, свързани с екстремни спортове), не си струва риска: висока вероятност от нараняване. След 23 октомври, когато Слънцето премине от Везни в Скорпион, ще има опасност да говорите твърде много с приятели, така че пребройте до десет, преди да говорите. Не подлагайте на изпитание вашите проверени във времето връзки. Можете да изпуснете парата и да „легализирате“ тъмната си страна в навечерието на Деня на Вси светии. Написахме подробно как да създадем образ на вампир, зомби, вещица и други зли духове тук.

Дева (08/22–9/23)

За Девите октомври обещава да бъде добър месец. Венера ще влезе във вашия знак на 3 октомври и ще остане там до 28 октомври.Какво пише? Фактът, че любовта ще ви заобиколи и нов романс е вече на прага. Нищо не може да попречи на най-приятните събития в личния ви живот. Месецът е добър и за творчество. Ако сега сте ангажирани с някакъв литературен или артистичен проект, успехът му е почти гарантиран. Меркурий, който ви управлява, се движи в Скорпион, което може да доведе до неочаквани стъпки и парадоксални решения. На 14 октомври ще стане ретрограден, а на 28 ще се върне в знака Везни. За тези, които се управляват от Меркурий, неговата ретроградност не създава особени проблеми - по-скоро ви кара да се стегнете и да действате обмислено. Освен това от 2 до 26 октомври (почти през целия месец) Меркурий ще бъде в опозиция с Уран - напълно непредвидима планета, която събужда жажда за изобретения, открития и експерименти, включително в грима. Опитайте например да сплетете веждите си, да си направите холографски грим на устните или маникюр с райета, вдъхновен от есенно-зимните шоута.

Везни (24.09–23.10.)

Докато Слънцето е във Везни (до 23 октомври), всичко в живота ви ще е наред. Идиличната картина се подкрепя и от Венера, която на 3-ти ще се премести от знака Лъв (където може да бъде дръзка) в Дева, където събужда интереса да подреди нещата и иска да прибере всичко по рафтовете. Това е добър период за систематизиране на знанията и повторение на преминатия материал. Съветваме ви да освежите уроците по грим. Видео уроците на гримьора Юри Столяров са винаги под ръка и определено ще ви бъдат полезни в края на месеца, когато планетата на любовта навлезе във вашия знак. Ще почувствате непреодолимо желание за красота и сами ще станете обект на привличане на противоположния пол. В цялата тази доброта има един момент, който трябва да се вземе предвид. Факт е, че през целия месец ще бъдете притиснати от ретрограден Марс от зодия Овен. Марс е много активна и агресивна планета и когато е в знака, който управлява, става напълно неудържим. Това може да повлияе на отношенията ви с близки и колеги.За да устоите на провокациите на Марс, по-добре е предварително да направите автотренинг и да се научите как да контролирате неизбежните промени в настроението.

Скорпион (24.10–22.11.)

През целия месец (с изключение на последните два дни) Меркурий ще върви във вашия знак. Това е планетата на логиката и здравия разум. В опозиция на нея ще стои Уран, отговорен за екстравагантността и неочакваните решения. Ако се занимавате с бизнес или наука, това подреждане е само във ваша полза. Интересни идеи няма да липсват. В същото време вашите управители Марс и Плутон все още са ретроградни. Плутон обаче ще се разкрие на 4 октомври и тъй като също е в Козирог, шансове за материален успех определено има. В края на месеца Лилит (най-отдалечената от Слънцето Луна) ще бъде в знака Телец, който особено цени комфорта и благополучието. И това отново обещава материални облаги! За положителния емоционален фон отговаря Венера в Дева. Ще допринесе за запознанства с хора, които са спокойни, практични и грижовни.Но това не пречи да се грижите за себе си, като изберете здравословен режим, балансирана диета и козметика с максимално полезен състав. Написахме какви съставки да търсите на етикетите на продуктите за грим тук и тук.

Стрелец (23.11–22.12.)

Кое ще бъде по-добре през октомври, кариерата или личния живот, е открит въпрос. Шансовете са почти равни и се радвам, че са високи. Вашата привлекателност ще се разкрие по нов начин, когато Венера е в знака Дева (3-ти до 28-ми октомври). Ще станете по-събрани, по-практични и ще можете успешно да разплитате и най-сложните отношения. Вашият избраник ще ви бъде искрено благодарен за това. Защо не отпразнувате помирението на един от най-забавните маскаради на годината? Как да изглеждаме като перфектна двойка в навечерието на Деня на всички светии, разказахме тук. Ако вече имате семейство, тогава през октомври семейният живот обещава да се превърне в празник (не се страхувайте, не на Хелоуин), а времето в къщата ще стане по-близо до курорта.Управляващият ви Юпитер сега се движи в Козирог (и това е знак за големи пари), така че очаквайте приятни промени както във финансите, така и в кариерата. Изгледите са повече от светли, още повече, че през по-голямата част от месеца Марс, планетата на действието, е в знака Овен, също толкова огнен като вашия. Енергията ще е в разгара си, а вашата задача е да контролирате тя да е съзидателна, а не разрушителна. Можете да го направите.

Козирог (23 декември – 20 януари)

Козирозите, както всички кардинални знаци (те включват също Овен, Рак и Везни), няма да имат лесен месец. Именно на този площад ще се разиграят най-сериозните събития. Далеч не в най-успешния аспект към Козирог е Марс, чието влияние вече е трудно да се надцени. Факт е, че планетата е в Овен, знакът, че се контролира, което означава, че нейната активност е максимална. Ще имате трудна вътрешна борба и противопоставяне на външните обстоятелства.Няма да можете да седите тихо. Сега обаче най-добрата защита е атаката. Но не емоционално, а рационално. Пазете нервите си, не позволявайте на преживяванията да ви завладеят. Помнете: всичко минава, това също ще мине. Гримът на супергероите ще ви помогне да поддържате бойния дух. Как да го направите, показахме във видео урока. Една нова любов също е в състояние да ви отвлече от трудностите, готови да навлязат в живота ви заедно с Венера, която ще премине границата на близкия до вас земен знак Дева на 3 октомври и ще остане там до 28-ми. Това е добър момент за вас, когато всичките ви добродетели ще бъдат признати. Остава само да ги подчертаем с нашия измамен лист за красота.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Водолеите не трябва да имат причина да се оплакват от съдбата през октомври. Затова прогонете лошите мисли, ако изведнъж се появят. Един от вашите управители, Сатурн (планетата на системата, концентрацията, професионализма), сега е в Козирог и неспокойните мисли са негова „заслуга“.Другият, Уран (планетата на революциите и трансформациите), се движи в Телец. И Козирогът, и Телецът са земни знаци, така че през октомври ще решавате съвсем земни задачи, свързани с кариера и печалби. Тези въпроси никога не са били ключови за вас, но сега звездите са подредени по този начин. Любовта може "неволно да удари" , освен може би в първите три дни на месеца, докато Венера се движи в Лъв, знак, който е точно срещу вашия. Преходът към Дева не обещава приятни чувствени преживявания. Но в материален смисъл определено няма да има проблеми. Защо не се отдадете на някоя прищявка за красота за този повод? Например свежа версия на емблематичното червило L`Absolu Rouge от Lancôme. Писахме за достойнствата на новостта тук.

Риби (20.02–20.03)

Нептун, който ви управлява, е във вашия знак, но сега е ретрограден, така че не се учудвайте, ако разрешаването на някои въпроси се забави или отложи за по-добри времена.Тези времена ще дойдат в края на ноември, когато Нептун ще се обърне и ще възобнови директното си движение. Но можете да усетите леко докосване на съдбата още през втората половина на октомври, когато Слънцето се премести в близкия до вас воден знак Скорпион (23 октомври). Що се отнася до сферата на чувствата, тук октомври обещава неочаквано развитие на събитията. На 3 октомври Венера ще навлезе в знака Дева, който е точно срещу вашия в зодиакалния кръг и това дава отлични шансове да срещнете нова любов и да преразгледате възгледите си за стари, може би остарели връзки. Не се придържайте към миналото, не се страхувайте от промяната - и животът ще отвори всички аспекти на красотата за вас. Маникюрът "диамант" ще ви напомни, че това е реална перспектива. Как да го направите, казахме тук, а „скъпоценният“ грим ще ви помогне да укрепите вашите стремежи. Инструкциите са включени.

Категория: