Нова година е точно зад ъгъла. И искам да посрещна 2023 г. в пълно въоръжение. И какво може да бъде по-добро за този повод от брилянтен грим?

Като начало, нека обсъдим тенденциите в грима, които ще бъдат полезни в новогодишната нощ.

Оригинални идеи за новогодишен блестящ грим: Тенденции 2023

Новогодишният грим с искри може да изглежда съвсем различно. Всичко ще зависи от това какъв акцент ще изберете. Ето някои опции.

Пайети на горния и долния клепач

Как може да изглежда гримът с блестящи сенки за очи? Защо не използвате контрастни цветове на горния и долния клепач! Как ви се струва тази комбинация от бронз и синьо например? Изглежда необичайно, ярко и много празнично.

За тези, които не са готови да прекарват времето си в навечерието на Нова година в търсене на хармонизиращи нюанси, гримът с ледено лилави сенки за очи ще бъде универсално решение - просто ги смесете по околоочния контур в мъгла. Този грим е подходящ както за собствениците на кафяви очи, така и за тези, които имат зелени или сини очи. Висящият клепач, между другото, също не е проблем при такъв грим, защото в него няма ясни линии.

Искаш ли всички да гледат само теб тази вечер? Вземете коледна премяна със зелен блясък и креативно крило на близалка.

Блестящи вежди

Златен или сребърен блясък ще изглежда страхотно на веждите - ще получите образа на Снежната девойка с гръндж нюанс. Многоцветният блясък също е подходящ за тези празници. Свързва се с празнични преливания от коледни гирлянди.

блестящи мигли

Миглите, сякаш напудрени с искрящи снежинки, идеално ще се впишат в новогодишния външен вид. Те могат да се превърнат в основен акцент на изображението. Остава само да се погрижите за равномерния тон на кожата. Такъв новогодишен грим с искри е подходящ за скромни жени и за ярки открити натури. Няма да привлече твърде много внимание, но със сигурност няма да си тръгне без него.

Блясък на скулите

Можете да придадете блясък на скулите си с хайлайтър с голям блясък. За ежедневен грим е по-добре да не използвате такъв инструмент, но за новогодишното парти е идеален.Дори големите "конфети" не са забранени. Новогодишният грим с искри по лицето няма да остави никого безразличен.

Блестящ акцент на устните

Блестящото червило е най-лесният вариант за тези, които не искат да се притесняват. Гримирайте устните си и готово.

Но и тук има място за въображение. Можете например да подчертаете не цялата повърхност на устните с блясък, а само контура.

"

Характеристики на лъскавия грим за Нова година

За да може брилянтният грим да преживее новогодишната нощ без забележими загуби, ви препоръчваме да следвате някои правила.

 1. Изберете дълготрайни продукти

  Фонд дьо тен с надпис „24 часа“ и повече е това, от което се нуждаете. По-добре е да изберете продукти с матово покритие: те няма да дадат шанс на нежелания мазен блясък да развали ваканционните снимки.

 2. Използвайте грунд

  Ако нанесете блясък, без да използвате грунд, гримът ви бързо ще загуби представителния си вид. Блясъкът ще започне да се лющи и може да размаже грима, върху който сте прекарали много време. Настроението ще се развали. Ето защо е толкова важно да използвате специална основа. Например Glitter Primer от NYX Professional Makeup.

 3. Не се страхувайте да експериментирате

  Спокойните нюанси през Новата година изглеждат скучни. Вече ги използвате в грима всеки ден. Празниците предразполагат към ярки цветове и необичайни комбинации. В навечерието на Нова година вечерният грим изглежда по-подходящ. Така че опитайте се да изненадате не само другите, но и себе си.

Какъв грим имате нужда?

 • Bare With Me Makeup Base от NYX Professional Makeup;

 • Фонд дьо тен Infaillible от L'Oréal Paris;

 • Коектор Stay Naked от Urban Decay;

 • Професионален грим на NYX, такава всеобхватна палитра сенки за очи;

 • Грунд с блясък от NYX Professional Makeup;

 • блясък насипен Glitter Quitter от NYX Professional Makeup;

 • Молив Glide-On 24/7 от Urban Decay;

 • Спирала Brow Drama от Maybelline New York;

 • Спирала Bambi Eye от L'Oréal Paris;

 • Червило Filler Instinct от NYX Professional Makeup.

Как да се гримираме с блясък: стъпка по стъпка фото урок

Готови ли сте? След това преминаваме към най-интересната част. Ще ви кажем в инструкция стъпка по стъпка какъв блестящ грим да направите, за да посрещнете новата 2023 година!

 1. Тъй като гримът трябва да издържи до сутринта, изберете устойчиви продукти. Например основата Infaillible от L'Oréal Paris.

  Тъй като матовите основи могат да изсушат кожата и да подчертаят нейната текстура, използвайте хидратираща основа с блестящ ефект. Така ще постигнете ефекта на блясък отвътре, като същевременно ще запазите издръжливостта на грима.

 2. Коректорът Stay Naked на Urban Decay покрива тъмните кръгове под очите.

  За да постигнете същевременно скулптуриращ ефект, използвайте коректор с тон по-светъл от основния тон на кожата. Нанесете го във въображаеми триъгълници с върхове във вътрешните ъгли на очите, върху крилете на носа и във външните ъгли на очите.

 3. Явното скулптуриране вече не е толкова актуално. Ето защо е по-добре да подчертаете скулите и като цяло да добавите свежест към изображението с помощта на полупрозрачен бронзант. Нанесете върху скулите, страничните части на челото и брадичката.

 4. Нанесете основа за сенки върху целия движещ се клепач и вежди. Смесете тъмнокафяви сенки над гънката на клепача с пухкава четка. В същото време не обръщайте внимание на това как цветът пада върху движещия се клепач. На този етап е важно само гладкото засенчване на границите.

 5. Сега с плоска четка нанесете сенките върху движещия се клепач с разтриващи движения. Така ще постигнете по-голяма интензивност на цвета. За да придадете дълбочина и яснота на грима си, използвайте сенки за очи с един тон по-тъмни от нюанса над гънката.

 6. Обработете пространството в корените на миглите с гел kayal, така че да не остават празнини. Подходящ Glide-On 24/7 от Urban Decay.

  Това ще направи грима ви да изглежда завършен. В този случай очната линия може да е матова или с блестящи частици.

 7. На долния клепач променете последователността от действия: първо работете върху лигавицата и корените на миглите с kajal, а след това смесете линията с молив с кафяви сенки.

 8. Във външните ъгли на очите, на участъците, където трябва да бъдат разпръснати конфети, нанесете специална основа за блясък.

  Грунд с блясък от NYX Professional Makeup се доказа.

 9. С помощта на четка разпределете произволно най-малкия блясък. Не го нанасяйте твърде плътно, за да не претоварите грима. Пайетите трябва да изглеждат сякаш естествено летят от външните ъгли на очите към слепоочията.

 10. Намерете блестящата основа, където искате да поставите големи предмети. Поставете най-големите пайети в ъглите на очите, а средните и малките - по-близо до слепоочията.

  Glitter Quitter от NYX Professional Makeup ще ви бъде от полза.

 11. Сега, след като виждате колко активен е гримът на очите, време е да оформите веждите. Поради факта, че сте нанесли основата не само върху клепачите, но и върху веждите, дори обичайната корекция с молив ще се задържи сигурно. Като се има предвид наситеността на сенките, веждите трябва да бъдат малко по-тъмни. И е важно да удължите опашката на веждата, така че да завършва на същото място като грима на очите.

 12. Не забравяйте да намажете миглите си със спирала за обем.

  Например Bambi Eye от L'Oréal Paris.

 13. Устните с активен грим на очите трябва да са неутрални. Отличен избор би бил гланц, който визуално увеличава обема.

  Устните с този грим ще изглеждат изразителни, но в същото време сдържани. Подходящ вариант е в гамата на NYX Professional Makeup - Filler Instinct.

Образът за новогодишната нощ е готов!

Друг вариант на новогодишния грим, който показахме в това видео. Тук ще намерите още полезни лайфхакове, които ще ви бъдат от полза, когато създавате празнична визия.

Какво мога да добавя към изображението за новогодишната нощ?

За да изглежда Новата година завършена, е важно да помислите и за другите й компоненти.

 • Печеливша опция за Нова година е маникюр с червен или изумруден лак. Изберете текстурата по ваш вкус. Искаш ли блясък? Обърнете внимание на красивите лакове с блясък.Страхувате ли се да прекалите? Матовият топ ще заглуши ярък нюанс. Той е в тенденция от дълго време и определено не губи позиции.

 • Не може да има строги рамки при избора на полагане. Празник, обвит в атмосфера на магия, напротив, насърчава експериментирането. Не трябва да ги отказвате. Небрежни къдрици, смешни кокове или сложно тъкане - всичко това може безопасно да се вдъхне живот.

  "

Какъв грим смяташ да правиш в новогодишната нощ?

Категория: