Праймер, фон дьо тен, фиксиращ спрей, червило - за да не губи грима през деня, трябва да изберете правилната козметика. Разбиране на примера за инструменти на Urban Decay

Дълготрайната козметика е отличителният белег на марката Urban Decay. Ако в момента търсите продукти за грим за горещо парти край басейна, разгледайте нашата селекция. Тези средства няма да ви подведат!

ДЪЛГОТРАЙЕН ГРИМ ЗА ЛИЦЕ

Надеждни резултати са малко вероятни без тези инструменти.

All Nighter грунд за лице

За да може гримът да показва чудеса на издръжливост, преди да нанесете обичайния си фон дьо тен, подгответе кожата си с грунд. Целта на този инструмент е да изравни кожата и да предотврати търкалянето на тона. Ако имате мазна кожа или гримът ви трябва да издържа на топлина и влага, грундът е задължителен. Трябва да го разпределите по цялото лице с потупващи движения. Тънък слой ще бъде достатъчен, за да може фон дьо тенът, който нанесете отгоре, да издържи повече от осем часа в оригиналния си вид.

Фондация "Остани гол"

За да създадете изключително устойчив грим, фон дьо тенът трябва да се отличава и с повишена издръжливост. Тогава ефектът от грунда ще се увеличи значително. В Urban Decay това е тоналната основа Stay Naked, която остава непроменена на лицето цял ден. В допълнение към ултра-устойчивостта, продуктът има и други предимства: широка палитра от 35 нюанса, възможност за регулиране на плътността на нанасяне и веган формула.

Фиксиращи спрейове за цяла нощ

Друг трик за удължаване на трайността на грима е използването на фиксиращ спрей. Ако го комбинирате с праймър и ултраустойчив фон дьо тен, ефектът ще е троен. Спреят трябва да се използва за завършване на грима, като се напръсква върху лицето на кръст от разстояние 10-15 см. Не се колебайте - гримът ще бъде безопасен и здрав през целия ден.

Ако имате мазна кожа и искате да запазите кожата си матова, използвайте All Nighter Ultra Matte.

ДЪЛГОТРАЕН ГРИМ ЗА ОЧИ

Моливите, сенките и очната линия също ще станат по-устойчиви, ако нанесете грунд върху клепачите си.

Primer Potion

Такава база ще позволи на сенките и пигмента на молива да издържат на клепачите, без да се търкалят, цял ден. Освен това гарантира същата жизненост на цветовете - нюансите няма да избледняват през деня.

Ако вече са се появили бръчки около очите, можете да използвате праймера против стареене Primer Potion Anti-Aging - той допълнително ще овлажни кожата.

ДЪЛГОТРАЙЕН ГРИМ ЗА ВЕЖДИ

Продуктът за вежди също трябва да има прилична експозиция.

Настилен гел за оцветяване на вежди

Ако гримирате веждите си с този инструмент, гримът може да задържи позиции до 3 дни! Гелът има водоустойчива формула, която също е устойчива на себум. Удобно е да рисувате косми със скосената четка на апликатора - дори и начинаещ може да се справи.

Препоръчва се за четене:

  • 5 продукта Urban Decay, които трябва да има всяка чанта за гримове
  • За десерт: новата палитра Naked Honey на Urban Decay
  • Stay Naked: какво е хубавото на новата основа на Urban Decay?

Дълготраен грим за устни

Устните на Urban Decay предлагат и продължително носене.

Vice Lip Chemistry

Уникалността на това червило е не само в супер издръжливостта, но и в способността на нюансите да се адаптират към цвета на вашите устни. Финишът е гланцов, не избледнява върху устните през деня. Красив блясък без усещане за лепкаво - перфектното червило за вечерен грим!

"

Категория: