Есента винаги е малко тъжна, но лесно се поправя. Показваме ви как да създадете семпла, свежа и спокойна визия за (все още!) топли дни

В края на лятото YSL Beauté представи новата Mascara Volume Effet Faux Cils Radical. Думата „радикал“ не е напразно включена в името на новостта: цветът (черен въглен), ефектът (ултраобем) и текстурата (включваща хранителни компоненти - екстракт от орехови листа и арганово масло) ще бъдат радикални . Националният гримьор на YSL Beauté в Русия Кирил Шабалин обяснява как да създадете грим с помощта на Mascara Volume Effet Faux Cils Radical.Е, как новата спирала се различава от всички останали, ще видите сами: в случая снимката е по-красноречива от думите.

  1. Почистете кожата си с мицеларна вода Top Secrets, последвайте с лъскав овлажнител и перфектьор за устни от същата линия.

  2. Използвайте Le Teint Touche Éclat по цялото си лице (моделът носеше нюанс D30).

  3. Използвайте Touche Éclat High Cover (0.75 Sugar), за да подчертаете централната част на лицето (Т-зоната, областите под и над веждите, под очите, ъглите на устните, брадичката). Така лицето ви ще изглежда по-свежо.

  4. Използвайте компактна пудра 3D All Over Glow за скулптуриране: разнесете по краищата на челото, добавете малко върху скулите и по брадичката. Нюансът на пудрата е розов, така че е по-добре да не злоупотребявате с продукта.

  5. Оцветяване на вежди със спирала Couture Brow (нюанс 02 на модела).

  6. Използвайте най-тъмния кафяв нюанс от Couture Palette в нюанс 02 Fauves, за да нарисувате класическо крило, прелейте леко.

  7. За най-впечатляващ ефект нанесете новата Mascara Volume Effet Faux Cils Radical на два слоя със зигзагообразни движения от корените, като разресвате и разделяте миглите.

    Кирил Шабалин Национален гримьор за YSL Beauté в Русия @kirillshabalinАко миглите са много къси, използвайте специален праймър (предлага се от колекцията YSL Beauté) или леко напудрете миглите, преди да нанесете спирала.
  8. Последният щрих е червилото Rouge Pur Couture The Slim в нюанс 12 Nu Incongru. Този естествен бежово-прасковен нюанс подхожда на светлата кожа и подчертава особено добре светлите очи.

Модел: Аверянова Виктория, агенция за модели @thrillermgmt

Ако вече сте пробвали новата спирала, напишете вашето мнение!

Категория: