Възхищаваме се на септемврийското небе и слушаме съветите на звездите

Овен (21 март – 20 април)

През септември 2023 трудностите не могат да бъдат избегнати и Марс, вашата управляваща планета, е виновен. Той ще бъде в твърд аспект към Сатурн през целия месец. Тъй като Марс е във вашия знак, а Сатурн (също ретрограден, тоест негъвкав) е в Козирог, който също управлява, битката им обещава да бъде сериозна. Какво трябва да прави един Овен? Каква тактика да изберете в такава трудна ситуация? Опитайте се да не се намесвате в конфликти, заемете изчаквателна позиция - и тогава Марс ще може да ви помогне, особено след като на 10-ти ще стане ретрограден, което ще ви позволи да помислите за възможните последствия от вашите действия , изоставете „войната“ с ръководството и не буйствайте в отношенията с приятели.По-добре е да преминете към любовта. Съдейки по звездите, в началото на месеца можете да срещнете мъжа на мечтите си и ако не сте прекалено инициативни (има такива рискове), мечтата ще се превърне в реалност. До 6 септември Венера преминава през знака Рак и това винаги добавя мистерия към романа. Тогава тя ще се премести в Лъв и връзката ви ще навлезе в нов етап, където любовта се гради на взаимно възхищение и подкрепа. На 22 септември Слънцето ще бъде в знака Везни и енергията ви ще нарасне многократно. Поддържайте се във форма: отидете на фитнес, осигурете на кожата си пълна грижа. Последното започва с компетентно почистване. Съветваме ви да обърнете внимание на хидрофилните масла. Те не само нежно премахват замърсяванията, но и подобряват качеството на кожата. Писахме за това как работи тук.

Телец (21 април – 21 май)

За някои неблагоприятните аспекти на Венера засягат само личния им живот, но за Телец много повече зависи от тази планета, защото тя ги контролира.През септември Венера ще достигне хармония едва през последните десет дни на месеца - тогава ще можете да започнете нови романи. А преди това всякакви опити едва ли ще успеят. Докато е в противоречив аспект към Марс, ще има много енергия и ентусиазъм, но това няма да доведе до желаните резултати. Тогава ще има негативен аспект към Уран. Факт е, че Венера ще бъде в Лъв от 6 септември, което ще я направи царствена и могъща, а Уран (планетата на революциите и невероятните инциденти) ще бъде в Телец, знак, който не е склонен да прави отстъпки. Този конфликт ще продължи до 20 септември и може да предизвика трудности с бившия ви любовник. Не бива обаче да се вкопчвате в личния си живот - по-добре е да се концентрирате върху работните задачи. През този месец можете да заложите на кариера, като нека ретроградните Плутон, Сатурн и Юпитер се разпореждат с нея – това няма да ви навреди, а от 13 септември (когато Юпитер преминава в директно движение) нещата ще тръгнат нагоре. Но е важно да изглеждате по най-добрия начин. Говорихме за това как да избегнем грешки в офис грима и маникюра тук и тук.

Близнаци (22.05–21.06)

За Близнаци това ще бъде месец на творчество: това се показва от опозицията на Слънцето срещу Нептун (от 4 до 22 септември). Слънцето отговаря за личната воля и докато пътува в Дева, управлявано от вашия планетарен управител Меркурий, вие ще жадувате за голямо себеизразяване. А Нептун е планетата на измамата, мистиката и лириката. Опозицията на тези небесни тела обещава поетично вдъхновение, полет на мисълта и въображението. Положителни промени в работата можете да очаквате, когато Юпитер, който е в зоната на вашата кариера, престане да бъде ретрограден. Това ще се случи на 13 септември. От този ден има вероятност парите да влязат в личния бюджет, но не изненадващо, а в пряка зависимост от вложените сили. Лежането на дивана през септември едва ли ще успее. Ако имате семейство, опитайте се да не оказвате натиск върху партньора си. И ако няма семейство, тогава оптималното време за търсене на принц е периодът от 5 до 27 септември, когато Венера ще бъде във Везни.Той със сигурност ще ви срещне. Основното е да отхвърлите всички претенции към външния си вид и да се почувствате като принцеса. Това се постига лесно с нашите инструкции.

Рак (06/22–07/22)

Хората, родени под този знак, са свикнали да работят и, изглежда, самите те са се примирили, че работата им не намалява. Външният натиск продължава: тежките планети Плутон, Сатурн и Юпитер отдавна са в Козирог. Сега те също са ретроградни, поради което Раците не са никак по-лесни. През септември по навик ще трябва да се борите за финансовите си права. Първоначално всички усилия ще изглеждат напразни, но на 13 септември, когато Юпитер (вторият управител на Рака) престане да бъде ретрограден, ситуацията с парите ще започне да се променя. Всичко обещава най-накрая да се подобри не по-рано от 28 септември, когато Сатурн (който контролира Козирог) ще премине в директно движение. Междувременно Раците ще трябва да се адаптират към предложените обстоятелства. Има една утеха: няма да има липса на енергия - Марс, който следва Овен, зарежда всички, особено знаците на кардиналния кръст (Рак, Козирог, Овен, Везни).Що се отнася до сферата на любовта, има два възможни сценария за развитие на събитията: или всичко ще се обърка почти веднага, както бихте искали, или ще бъде страст, която ще преодолее всички препятствия. Вторият сценарий се подкрепя от факта, че Сатурн е в опозиция с Венера и всички връзки, които сега започват, имат сериозни перспективи. Още по-добри ще са за онези, които стрелата на Купидон ще застигне след 13 септември. Маникюр със сърца ще ви помогне да намекнете, че сърцето ви не е свободно. Какво може да бъде и как да го направите сами, ще научите тук.

Лъв (23.07–21.08)

Lviv няма да има недостиг на приятелска подкрепа през септември и това ще бъде полезно, защото ще има много работа. В зоната на кариерата имате огнен Марс в Овен (тоест в знака, който той също контролира), което означава, че планетата на работата и битките няма да се откаже от себеизразяване. Марс обича смелото и бързо и ако знаете къде можете да направите пробив в работата, насочете се към тази област.С навлизането на вашия знак Венера на 6 септември се увеличава вероятността от нови взаимоотношения или задълбочаване на емоционалните връзки в семейството, ако такива вече съществуват. Венера също дава вдъхновение. Дори и самите вие да не сте креативни, можете да вдъхновите другите. Няма съмнение в собствената ви привлекателност в такива периоди. Слънцето, вашият управител, сега се движи в знака Дева, принуждавайки ви внимателно да проверявате всичко и да подреждате всичко, което обикновено не сте склонни. На 22-ри ще премине в не чуждия на красивия знак Везни, който ще придаде на обноските ви елегантност и артистичност. Холивудският грим ще ви помогне да изглеждате като истинска екранна звезда. Инструкции стъпка по стъпка можете да намерите тук.

Дева (08/22–9/23)

Септември върви страхотно! Привлекателността ви ще бъде неоспорима, докато Слънцето се движи във вашия знак, а когато премине във Везни (22 септември), към вас ще бъдат привлечени и финансови потоци.Всичко подсказва, че този месец ще разкриете творческия си потенциал (или ще осъзнаете, че очаквате бебе). Приятелската среда ви е гарантирана, а звездите обещават и дългоочаквано пътуване. Дори и да се окаже командировка, ще я посрещнете с голям ентусиазъм. Трябва да се внимава в периода от 10 до 20 септември: Нептун (планетата на измамата) ще застане в опозиция на Слънцето в Дева. През този период не приемайте нищо за даденост, особено що се отнася до романтичните обещания от мъжете. След 22 септември, когато Слънцето ще бъде във Везни (и още по-добре след 27-ми, когато Меркурий, който ви контролира, ще премине в разяждащия знак на Скорпион), претеглете отново получените предложения и ако не намерите уловка, може да се съгласи. Що се отнася до козметиката, този месец можете да минете изобщо без нея - толкова ярка ще бъде вашата индивидуалност. Но добре поддържаните вежди никога не са притеснявали никого. Писахме за това как да ги поставим в идеален ред в нашето досие за красота.

Везни (24.09–23.10.)

Основните усилия на Везните през септември ще бъдат насочени към набиране на средства за семейния бюджет. Не че го искате, но това е положението. Ще трябва да разширим контактите, а за това ще трябва да слезем от пиедестала и да отидем при хората. С вашата естествена склонност към дипломация няма да е трудно да установите необходимите връзки, особено ако го направите нежно, „водно“, с включване на съпричастност. Също така е по-добре да не го изключвате у дома, в противен случай конфликтите са неизбежни - особено на фона на евентуално преместване или ремонт. Трудностите няма да са критични и с малко усилия от ваша страна всичко ще се разреши успешно. В началото на месеца (докато Венера е в знака Рак) има риск да бъдете завладени от стихията на неконтролируемата страст. Но на 6 септември Венера преминава в Лъв и можете да върнете нещата под контрол на емоционалния фронт. Ще станете по-могъщи и ще накарате онези, които са смятали, че можете да усуквате въжета, да танцуват на вашата мелодия.За да става всичко с едно махване на ръката ви, уверете се, че маникюрът ви е безупречен. Говорихме за това как професионалистите рисуват ноктите в тази статия и въведохме нови идеи за есенен маникюр тук.

Скорпион (24.10–22.11.)

Скорпионите имат най-активните планети в зоната на работа, включително техния управител Марс. Това предполага, че ще трябва да работите усилено, но няма да го правите без удоволствие - да зарадвате колегите си с безупречен офис грим. Можете да освежите паметта си за правилата за красота през работните дни тук. Що се отнася до отношенията с близките, тук трябва да се прояви сдържаност. Марс сега не е твърде хармоничен и ще ви провокира към кавги. Освен това той ще се опита да направи всичко, за да провали срещата с човека, който може да стане вашата съдба: на 10 септември планетата ще стане ретроградна, почти достигайки дома на вашия партньор. Разбира се, Скорпионите почти винаги имат резервни възможности и в тази ситуация би било глупаво да ви обвиняваме за това.Не забравяйте обаче, че неуспешната среща не означава, че тази глава е затворена. Пътищата ви определено ще се пресекат отново. Всичко върви добре в зоната на парите. Приходите ще надвишават разходите. Последното ще се опитате да сведете до минимум. Вашата втора управляваща планета, Плутон, ще укроти вашите нужди: не само че преминава през знака на Козирог, който не й подхожда, но и е ретрограден през целия месец. Това подреждане често подготвя кармични промени в живота. Може да е смяна на работа, преместване, развод или сватба. Трябва да сме готови за всичко, но да се надяваме на най-доброто. Ако перспективата да станете булка се окаже реална, познаването на тенденциите в сватбения грим, за които писахме тук, ще бъде полезно.

Стрелец (23.11–22.12.)

Стрелци Септември е посветен на семейството или къщата, в която живеете. Ще има известна турбуленция в романтичните отношения, тъй като трябва да станете нещо като буфер между избрания от вас и родителите, които не харесват вашия „принц“.Търсенето на компромис ще бъде основното съдържание на септември. Любовта ще победи и това ще си проличи след 6 септември, когато Венера премине в Лъв. Ще бъде огнена страст, с признания, безкрайни телефонни разговори и жажда да се срещнете „точно сега“, защото Слънцето, Марс и Венера са в огнени знаци. Искате да сте ярки и нашите материали ще ви помогнат в това, независимо за какво става въпрос - маникюр, грим или необичаен цвят на косата. В същото време емоционалният подем не само няма да ви попречи да работите, но дори ще ви помогне да намерите допълнителни източници на доходи. Това е указано от вашата управляваща планета Юпитер, която сега е в къщата на вашите лични пари. Вярно е, че до 13 септември Юпитер е ретрограден, така че е по-добре да прекарате първата половина на месеца на почивка. Все пак командировката също би била добро решение. За вас едно пътуване до далечни земи ще ви помогне да намерите отговори на много въпроси и да установите необходимите връзки.

Козирог (23 декември – 20 януари)

Във вашия знак са се събрали бавни планети, така че всичко постепенно се оправя - и с финансите, и със семейството. Ключовата дума е "постепенно" . Успешната комбинация от всички случаи ще изисква ефективност и невероятна издръжливост. През септември ще имате възможност активно да печелите пари, но трябва да сте нащрек. От 10 до 20 септември ще има десетилетие, което ще склони всички към измама (или самоизмама), така че е по-добре да се въздържате от рискови сделки през този период и да обмислите всичко много подробно, без да забравяте за контрола. Септември като цяло е добър за поставяне на ред в нещата, включително почистване на контакти - отстранете ненужните или токсичните, без да съжалявате. След такова "плевене" ще видите, че в суматохата онези, които са ви истински скъпи, са били пренебрегнати. Още в началото на месеца, докато Венера се движи в Рак (до 6 септември), изборът ще стане ясен за вас, включително и в романтичната сфера. Вярно е, че управляващият ви Сатурн, който ще бъде ретрограден до 29 септември, може да ви попречи да разкриете чувствата си.Но има време да обмислите всичко и когато се обърне, преминете към действие. За да могат стрелите на вашата любов да попаднат в самото сърце на избраника, закрепете ги с декоративни стрели. Как да ги нарисуваме, казахме тук, а новият лайнер NYX Professional Makeup Epic Wear ще бъде безценна помощ по този въпрос.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Припомнете си, че на 25 март Сатурн напусна знака Козирог и премина във Водолей (в същото време е важно, че управлява и двата). Започна периодът на самоизолация, носене на маски, ръкавици и др. Обръщайки се, планетата се върна назад и на 2 юли отново влезе в знака Козирог. Епидемията започна да намалява - отвориха ресторанти и магазини. Какво пише? За разликата в знаците, на първо място. Козирог – за реда, за системата, за печалбата. А Водолеите – за новите технологии, включително интернет, виртуалните запознанства, дистанционната работа. Разбира се, тези промени не са причинени само от ходенето на Сатурн, но, както и да е, сега планетата отново е в Козирог и системата се възстановява.Окончателно ще се премести във Водолей едва през декември и ако се страхувате от втора вълна на вируса, най-вероятно това ще се случи по това време. И сега Водолеите се вграждат в система, която продължава да се подобрява. През септември ще се борят за личните финанси – и ще успеят, защото Уран (втората управляваща планета на Водолей) също е в дома на вашите пари в добър аспект към знака на партньорите. Звездите предричат интересен, необичаен подход към работата, а също така канят промени в личен план - особено когато Венера премине в Лъв (след 6 септември). Те не обещават сватба, но романтиката ще бъде ярка! Нестандартното развитие на житейския сценарий насърчава създаването на нетривиален грим. Следвайте нашите видео инструкции. А нежният маникюр ще ви помогне да балансирате изображението - споделяме идеи тук.

Риби (20.02–20.03)

През септември трябва специално да контролирате емоциите си и да мислите какво да кажете и какво е по-добре да замълчите.Когато Марс е в първи дом, е трудно да се сдържи неволната агресия. Пийте успокояващи чайове, опитайте се да спите достатъчно. Така вече значително ще намалите риска от конфликти. Във финансовия сектор ще има промени: най-вероятно те ще бъдат свързани с това, че ще намерите нови партньори или друга работа. Уран, не най-предвидимата планета, е отговорен за резултата. От романтична страна, съдейки по звездите, всичко ще се развие благоприятно. Рибите невинаги знаят как да се представят правилно, но сега всичко ще се нареди – особено до 6 септември, докато Венера е в близкия до вас знак Рак. Отношенията през този период ще бъдат нежни и духовни. Тогава Венера ще премине в знака Лъв и отпадналостта ще отстъпи място на плам и страст. Тук няма какво да се контролира. Действайте по прищявка - и се насладете на момента. Нептун, който ви контролира, е в първи дом на вашия хороскоп: от една страна, това ви придава чар, от друга, леко замъглява съзнанието ви. В любовта това не е лошо, но във всички останали области звездите съветват да се внимава от 10 до 20 септември, когато Слънцето ще бъде в опозиция с Нептун.По това време е важно да не се оставяте да бъдете измамени. Можете да позиционирате небесните тела към себе си с помощта на „космическо“ оцветяване или маникюр с мотиви на нощното небе.

Категория: