Течното червило Tatouage Couture Velvet Cream си струва да добавите не само към козметичната си чанта, но и към календара си: предлагаме да изпробвате нов нюанс всеки месец!

Арсеналът на YSL изглежда съдържа всички възможни варианти за продукти за устни - от перфектното матово червило с графичен стик до сочни лакове във всички нюанси на червеното.

Нов това лято, Tatouage Couture Velvet Cream съчетава несъвместимото: кремообразна текстура, ултрабогат пигмент и матово покритие. Невъзможно е да изберете само една опция от дванадесет, затова сме съставили график за красота (един месец - един нюанс) и планираме да го спазваме стриктно.

Кирил Шабалин Национален гримьор за YSL Beauté в Русия @kirillshabalinТекстурата на червилото Tatouage Couture Velvet Cream е като никое друго: то е матово, но с кадифено покритие. За първи път виждам такъв ефект! Ако искате да създадете ярък, наситен акцент, нанесете червилото с апликатор: той ще разпредели равномерно цвета и ще осигури ясен контур. Ако трябва да допълните яркия грим на очите, нанесете продукта с пухкава четка или върховете на пръстите на тънък полупрозрачен слой.

Нюанси 210, 206, 216

Юли, нюанс 202

Деликатен коралов цвят своевременно ще напомни за морето на онези, които са лишени от него през лятото на 2023г. Сянката ще бъде в хармония както с бяла тениска, така и с вечерна рокля. Ако смесите няколко щриха по бузите си, ще получите свеж момичешки вид, а гримьорът Наталия Разгуляева съветва да комбинирате такова червило с грим за очи в нежни люлякови тонове.

Август, нюанс 209

В бутилката нюансът изглежда тъмно сливов, но на устните разкрива светлата си страна. Tatouage Couture Velvet Cream номер 209 има много изгодно качество: зъбите изглеждат по-бели на неговия фон.

септември, нюанс 206

През есента сангрията се заменя с греяно вино, а сочните ярки червила отстъпват място на бордо. Ако все още го търсите, погледнете 206 с внушителното име Club Bordeaux - може би няма да искате да се разделите с него.

октомври, нюанс 211

За да сте сигурни, че класическото червено червило не изглежда скучно, използвайте различни текстури в една визия. Например комбинирайте ултраматово червило Tatouage Couture Velvet Cream в цвят чили със сияйна пудра: гримьорката Мария Калашникова тества и двата продукта в кратко видео ревю.

ноември, нюанс 210

Сънливата ноемврийска атмосфера ви настройва на спокойна вълна. Базовото нюд червило е най-доброто решение за късна есен. Не е нужно да харчите допълнителна сила или енергия, няколко мързеливи удара на четката - и вялото изображение е готово!

Декември, нюанс 204

Продължавайки темата за естествения грим на устните, е невъзможно да не включим червилото в нюанс 204 Beige Underground. Той ефектно подчертава естествената красота на устните, а понякога може да се превърне в основа за нещо специално. Например, в навечерието на Нова година можете да поръсите такъв основен лак с цветни искри - и празничното настроение е гарантирано.

Опитвали ли сте вече Tatouage Couture Velvet Cream? Разкажете ни за новия продукт и други любими YSL продукти за устни в коментарите.

И тук е пълен гардероб от червила от YSL Beauty:

Категория: