Звездни прогнози за последния месец на лятото-2021

Овен (21 март – 20 април)

Месецът ще бъде пълен със събития. До 22 август слънцето се движи в огнения знак на Лъв, който е близо до вас, тоест ще има море от енергия и активно ще подхранва вашите амбиции. Невероятен трудов ентусиазъм ще ви осигури управляващата планета Марс, която следва вашия собствен знак. Предвид аспектите на Марс ще работите отчаяно, с пълна отдаденост. В същото време е важно да бъдете внимателни в комуникацията с ръководството и държавните агенции, да шофирате внимателно и да не се опитвате да ремонтирате електрически уреди сами - като цяло се опитайте да сведете до минимум всички рискове, които са доста високи през този месец.Бъдете разумни и Марс ще ви гарантира подкрепата си. Не очаквайте супер печалби: сега всички висши планети са ретроградни, което означава, че финансов пробив е малко вероятен. По-скоро ще трябва да върнете дългове - както буквално, така и преносно (чрез завършване и преработване на вече представени проекти). Ако сте честни, репутацията ви само ще спечели от това. Но нито една работа. През август ви очаква романтично запознанство, което до края на месеца може да се превърне в нещо повече. Промяната на изображения ще помогне за поддържане на взаимен интерес. Вариирайте не само грима, но и цвета на косата. Защо не използвате временни оцветители? Опитайте миещи се цветове, защото ако желаете, можете да се върнете към оригиналния нюанс след няколко дни.

Телец (21 април – 21 май)

Телецът сега е в необичаен период - търсене на източник на доходи. Ще почувствате липса на ресурси в началото на месеца, а когато Уран (който е във вашия знак) стане ретрограден, което ще се случи на 15 август, ситуацията може да се влоши.Това обаче не е причина да се отказвате - огнените планети ще ви подкрепят: страховитият Марс, който се движи покрай Овен, и властното Слънце в знака Лъв. Важно е само да запомните, че енергията, която те щедро дават, трябва да бъде насочена към мирен канал, в противен случай силата на огъня ще стане разрушителна, а не творческа. Кризисните ситуации през този месец няма да се създават от обстоятелствата, а от самите хора, които са недоволни от живота. Така че няма абсолютно никаква нужда от нервност. Още повече, че управляващата ви планета Венера ви обещава мегазапознанство. Това ще е човек, на когото ще гледате като на почитател на народен изпълнител, с трепет и благоговение. Но точно това отношение - "кой съм аз - и кой е той!" - трябва да го преодолеете. Ти си красива и той има нужда от теб. Не трябва да излизате от пътя си, опитвайки се да изградите "вавилони" на главата си или да направите екстравагантен грим. Вашето оръжие е природата. За да изглеждате безупречно, но в същото време, сякаш изобщо не сте използвали козметика, нашият материал ще ви помогне.

Близнаци (22.05–21.06)

През август ще бъдете заети с две неща: пътуване, за което трябва да намерите пари, и работа, която е точно предназначена да осигури необходимите финансови средства. Когато решите посоката на пътуването, намерете приятни спътници (почивката сама не е ваканция за вас). В началото на месеца (докато Венера е във вашия знак, тоест до 7 август) има голяма вероятност за запознанство, което, ако е успешно, може да прерасне в хармоничен съюз, ако все още нямате семейство. Най-вероятно това ще бъде среща с динамичен, успешен и светъл човек. Той винаги е в движение и това ви привлича. Семейните звезди Близнаци се съветват да мислят за продължаване на рода. В същото време никой няма да отмени работата, ще трябва да работите усилено, преодолявайки някои трудности по пътя в комуникацията с ръководството. Факт е, че вашата управляваща планета Меркурий в началото на месеца ще бъде точно срещу най-трудните планети в хороскопа: Сатурн, Плутон и Юпитер.С взаимното изместване на небесните тела натискът върху вас леко ще отслабне, но утайката ще остане - ще намерите поводи за преживявания дори там, където ги няма. За да предотвратите превръщането на мухите в слонове, отложете за известно време решаването на дребни битови проблеми (особено тези, които изискват намесата на държавни служители). Август е по-добре да посветите на стратегическото планиране. Меркурий в Рак ще ви подкрепи в това. За да не оставите нито една възможност на досадните домашни "мухи" , направете си маникюр с пеперуда, водно конче или калинка.

Рак (06/22–07/22)

Всички тежки планети са били в опозиция на вашия знак от доста дълго време, така че трябва да работите усилено, не само да работите. И този месец няма да е изключение. Юпитер, един от вашите управители, сега се движи в Козирог и това обещава печалба. Вярно е, че ще трябва да се борите за пари, тъй като планетата се движи ретроградно. Всички бизнес процеси ще спрат, ще е необходимо да чакате и да водите досадни преговори.Като цяло, дръжте се! За компенсация на всички тези трудности е взета Венера, която ще премине в знака Рак на 7 август. Тя ви обещава поне вдъхновение (ако сте творческа личност), но най-вероятно любов. Дори работата на такъв фон ще се възприема по съвсем различен начин. За всичко има време и енергия. Романсът може да започне с някой от вашите приятели. Спусъкът най-вероятно ще бъде някаква обща почивка или колективно пътуване до страната. След 22 август, когато и Слънцето, и Меркурий преминават в Дева, трябва да се погрижите за здравето си - насрочете медицински преглед. Опитайте се да спазвате режима (включително пиене) и правилата за грижа за кожата. И не забравяйте, че дори декоративната козметика може да бъде полезна. За да не сгрешите с избора, четете внимателно етикетите. Какво да търсите, казахме в тази статия.

Лъв (23.07–21.08)

Лъвовете са отговорни хора и мнозина се възползват от това, опитвайки се да прехвърлят собствените си отговорности върху вас.През август подобно развитие на събитията е повече от вероятно. И не можете да се скриете: докато Слънцето е във вашия знак (до 22 август), вие ще привличате вниманието на всички. Заетостта не пречи на възникването на романтична връзка. Марс върви покрай огнения Овен и се настройва на алгоритъма „грабни и не пускай“. Във вашия случай няма да е трудно да поддържате интерес: вие сте свикнали да играете главни роли и знаете как да изглеждате така, че да е невъзможно да откъснете очи от вас. За това допринася и Венера в Близнаци. Елементът на въздуха няма да позволи на вътрешния ви огън да угасне. Напротив, ще се разгаря все повече, особено ако успеете да отидете на море с любимия. Звездите не изключват такава възможност, но предупреждават за екстремни спортове. За да избегнете наранявания, по-добре е да дадете предпочитание на релаксираща плажна почивка. Вашият избор са партита край басейна и фестивали на открито. Нашите инструкции ще ви помогнат да създадете подходящ ярък летен образ.

Дева (08/22–9/23)

Август обещава да бъде страхотен месец за вас. Ще успеете правилно да се разпоредите с енергията, която дава Марс в Овен, като я насочите в мирна посока. Ентусиазмът и смелостта ще са достатъчни за всяко начинание, включително и на личния фронт, където може да се появи нов кавалер, когото обаче винаги сте смятали за стар приятел. Не пресичайте инициативата му в зародиш - и светът ще блести с нови цветове. Защо не отидете заедно на почивка? За вас тази перспектива е повече от реална, каквото и да говорят. Ако успеете да стигнете до морето, което във вашия случай е много вероятно, тогава трябва да освежите правилата за плажен грим. А тази инструкция за красота ще ви помогне да придобиете красив тен. Докато вашият управител Меркурий е в Рак, ще можете да гледате на живота си стратегически. Това подравняване обещава само добро, защото по-често планетите се изправят така, че горите за дърветата Деви не могат да се видят. На 5 август Меркурий ще премине в Лъв и ще ви провокира към спорове – не се поддавайте.Трябва да изчакаме до 20 август. В този ден той ще се премести във вашия знак, за да подреди всичко, независимо дали става дума за работа или личен живот. А на 22 август Слънцето също ще бъде във вашия знак - време е за подписване на договори и стартиране на нови проекти.

Везни (24.09–23.10.)

През август ще ви е трудно да се принудите да седите неподвижно. Докато Венера се движи в Близнаци (първата декада на месеца), красивите далечини ще ви примамват и, повярвайте ми, не трябва да се съпротивлявате. Работата, както показва практиката, може да се извършва дистанционно. Освен това пътуването обещава поне интересна компания и най-много афера с човек, който ще стане глътка свеж въздух за вас, нов източник на вдъхновение. В началото на месеца Венера, която ви управлява, преминава през лекия и динамичен знак на Близнаци, създавайки всички условия за романтично пътуване, а на 7 август ще премине в знака Рак, за да разкрие дълбочината на вашия природата на другите и ги интересува още повече. Везните обичат общуването, но дори и за вас то може да бъде прекалено.Този месец са вероятни някои материални затруднения и неравномерни отношения с колеги. Меркурий ще помогне да се балансира ситуацията, която ще премине през Рак до 5 август, което ще ви позволи да разберете същността на проблемите и след това да се преместите в Лъв (където ще остане до 20 август) и да ви вдъхне сила за защита вашите интереси. Здравословният ентусиазъм също няма да ви занимава – за това е отговорен Марс, който ще остане в знака Овен през целия месец. А вътрешната смелост ще бъде подчертана от необичаен външен вид с акцент върху веждите, една от тенденциите на 2023 г. Тук споделяме модерни идеи за грим с изразителни вежди.

Скорпион (24.10–22.11.)

Скорпионите през август ще имат битки за финансово благополучие. Един от вашите управители, Плутон, сега се движи по Козирог, което, изглежда, трябва да има положителен ефект върху финансовото състояние, но уловката е, че планетата се движи ретроградно, което означава, че можете да печелите прилични пари само чрез полага титанични усилия.Вашият втори управител Марс (планетата на труда и войната) е в сектора на работата и в знака на Овен, тоест сега той е по-силен от всякога и неговите аспекти са много борбени - толкова много, че индустриалните битки рискуват да прераснат в сериозни кавги и конфликти. Важно е да се сдържате. Черната луна, която ще бъде до Марс, ще ви помогне в това: тя ще ви накара да се замислите и няма да ви позволи да извършите необмислени действия. На 7 август Венера ще премине в близкия до вас воден знак Рак. Така ще ви е по-лесно да се отворите пред някого. Звездите ще ви настроят за евентуална близост с нов познат, когото вероятно ще срещнете в командировка. И в любовта, и в позиционните битки на работа е полезно едно универсално оръжие - червеното червило. Разберете как да изберете правилния нюанс тук.

Стрелец (23.11–22.12.)

Има шанс през август да смените работата си или да започнете собствен бизнес (може би в партньорство с приятелка или гадже). Няма да е лесно: Юпитер и Нептун, които ви управляват, сега сте ретроградни.Затова би било хубаво да имате финансова въздушна възглавница, която да ви застрахова за няколко месеца, докато това дуо не тръгне отново. Сега трябва да поставите сериозна основа за бъдещето. Въпреки че Юпитер и Нептун са ретроградни, те следват знаци, които са благоприятни за вас: Юпитер следва Козирог и това винаги е свързано с организиране на система, която носи пари; Нептун е в Риби, знакът, който той също контролира, което означава, че е много силен. Звездите не обещават дълги пътувания през август, но показват възможността да намерите любовта. Венера през първата декада на месеца следва знака на Близнаци, който е точно срещу Стрелец, което означава, че планетата ще има силно влияние върху вас. Връзките, които възникват по това време, имат всички шансове за дълъг и щастлив живот. Стрелецът е огнен знак, така че бъдете сигурни, че една искра ще запали пламък. За да останете в добра форма, изберете огнен френски дизайн на ноктите, който е включен в списъка с тенденции за нокти през 2023 г., за които говорихме тук.

Козирог (23 декември – 20 януари)

През август Козирозите ще бъдат активни в различни видове сътрудничества. В същото време ще окажете сериозен натиск върху партньорите (което не е много характерно за вас) – особено когато Меркурий премине в знака Лъв, а това ще се случи на 5 август. Марс в огнения знак Овен също ще ви помогне да защитите гледната си точка. Ако преди това мнозина ви смятаха за тихо момиче, сега ще имат много причини да променят мнението си. Все още не е нужно да се тревожите за финансите, но все пак трябва да внимавате с разходите. Времето за скъпи покупки отмина и обещава да се върне едва в края на септември, когато управляващата ви планета Сатурн ще престане да бъде ретроградна и ще възобнови директното си движение. Въпреки това, още през януари Сатурн ще се премести във Водолей и това е напълно непретенциозен знак в ежедневието, така че интересът към пазаруването вероятно ще изчезне отново. Творческите Козирози през август ще бъдат посетени от вдъхновение. Но дори и да не сте особено склонни към творчество, любовта ще даде вдъхновение.Почти невъзможно е да се измъкнете от него, тъй като след 7 август Венера ще премине в знака Рак, който е точно срещу вас, което означава, че влиянието й върху вас ще бъде трудно да се надцени. В очакване на периода на запознанства е време да овладеете романтичния грим. Видео урок по темата можете да видите тук.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

През август предстои много работа, но колеги и партньори ще споделят това бреме с вас, така че няма да се чувствате самотни. Съвместно търсене на решения на проблемите, взаимна подкрепа, колективно вдъхновение и ентусиазъм - всичко това ви позволява да се наслаждавате на живота дори в условията на нередовен работен ден. Вие се управлявате от две планети: Уран на 15 август ще се обърне и ще започне да се движи назад; Сатурн също е ретрограден до края на септември, въпреки че е в Козирог, знака на парите. Ретроградността на тези планети е изпълнена с излъгани очаквания, неоправдани надежди, прекъсване на изгодни сделки. Опитайте се да стартирате важни за вас проекти и да разрешите всички трудни моменти преди 15 август, а след това измислете всичко, като работите върху детайлите.На личен фронт са възможни вдъхновяващи промени до 7 август, докато Венера преминава през най-близкия ви въздушен знак, Близнаци. Това подреждане обещава приятелска лекота и забавление в една връзка. Но ако почувствате, че сте намерили своя човек, незабавно напуснете приятелската зона, за да се отдадете на истинско дълбоко чувство. По-добре е да не планирате дълги пътувания за август. А след навлизането на Слънцето в знака Дева (22 август) ще трябва да се помисли за здравето – физическо и емоционално. Но първо вземете нашия тест за козметиката, която носи спокойствие.

Риби (20.02–20.03)

Рибите знаят как да стигнат до дъното, когато им е удобно, но също толкова лесно се издигат на повърхността. През август те ще изплуват и е добре, че Нептун, който ги контролира, все още е ретрограден, точно както втората управляваща планета Юпитер също е ретрограден. Това означава само, че ще има малки затруднения с парите, но за Рибите няма нищо изненадващо в това, защото те не са се научили да бъдат приятели с финансите.Но ще има много чар! Стига за всички, за всички, за всички. Най-добрият план за Рибите е да прекарат август със семейството и приятелите си. Тоест спрете да седите твърде дълго на работа и преместете баланса към почивка. Време е да се съсредоточите върху личния си живот. Венера сега е в Близнаци (което не е лошо за вас), а на 7 август ще премине в знака Рак – състрадателен и дълбок – точно както ви харесва! Ако през този период започне роман, той обещава да бъде дълъг и обещаващ. Семейните Риби може внезапно да започнат нов меден месец. През август ще има толкова много вдъхновение, че ще има много нови идеи, които ще искате да споделите поне в социалните мрежи или може би ще искате да стартирате свой собствен видео блог. За да задържите вниманието на обществеността не само с интересно съдържание, но и с привлекателен външен вид, ще трябва да работите върху качеството на кожата. Препоръчваме да вземете за основа корейската грижа. Ще помогне да се постигне ефектът на безупречна "стъклена" кожа. Остава само да изберете модерно червило - и абонатите ще уловят всяка ваша дума, без да могат да откъснат очи от устните си.

Категория: