Костюмираното парти е страхотно извинение да покажете своята „тъмна страна“. Казваме ви как да се преобразите в дяволица за една вечер с помощта на грим

Ако на Хелоуин решите да се преобразите в зловещ герой, но същевременно искате да изглеждате красиви, гримът на дявола е това, от което се нуждаете. За разлика от изображението на зомби, такъв избор ще запази човешки черти. Първо, нека разберем какво е типично за него.

Дяволски грим за Хелоуин: функции за създаване

Превръщането в дявола с помощта на грим ще бъде малко по-лесно, отколкото да се опитвате да повторите конкретен образ от трилър, върху който са работили повече от един гримьор. Освен това в рамките на такъв грим можете безопасно да експериментирате. В крайна сметка няма ясни правила, които да диктуват как трябва да изглежда една дяволица.

Този фото урок ще ви помогне да създадете ефектна, но женствена визия във винени тонове. Изразителни вежди, необичаен акцент в гънката на клепача, черешово червило и, разбира се, рога са основните компоненти на грима на дявола, който може безопасно да се повтори на Хелоуин.

Какъв грим имате нужда?

Вземете всичко необходимо, за да създадете своя дяволски грим за Хелоуин. Можете да следвате този списък, ако решите да повторите смразяващия грим у дома:

 • Stay Naked Foundation от Urban Decay;

 • Коектор Stay Naked от Urban Decay;

 • Такава всеобхватна палитра сенки за очи от NYX Professional Makeup;

 • Молив Jumbo от NYX Professional Makeup;

 • NYX Professional Makeup Sculpt & Highlight Brow Contour;

 • Maybelline New York x Puma кремообразни сенки за очи;

 • Очна линия Le Liner Signature от L'Oréal Paris;

 • Спирала Bambi Eye от L'Oréal Paris.

Как да си направим дяволски грим за Хелоуин: стъпка по стъпка фото урок

Активният черен и червен опушен дяволски грим е остарял. В този урок за снимки ще намерите модерен, но лесен за изпълнение грим за тематично парти.

 1. Дяволската основа за грим трябва да съответства на естествения ви тон на кожата или да е малко по-топъл.

  Вампирската бледност е безполезна тук. Обърнете внимание и на финала: не трябва да има прекомерно излъчване, за да не претоварите вече активен грим. Подходящо, например, Stay Naked от Urban Decay.

 2. Коректорът Stay Naked на Urban Decay покрива тъмните кръгове под очите и също така прави малка корекция.

  За да направите това, изберете центъра на челото, брадичката, рисувайте върху крилата на носа и нарисувайте възходящи линии във външните ъгли на очите.

 3. Напудрете лицето си, за да зададете кремообразна текстура, след което дефинирайте лицето си с бронзант. И не се страхувайте да прекалявате: смело и щедро го нанасяйте по линията на косата и върху скулите.

 4. С бял молив нарисувайте основата за рогата над веждите. Колкото по-извити са, толкова по-интересно ще изглежда изображението.

 5. С черен молив оградете контура на картината, без да докосвате долната граница. Равномерността и яснотата на линиите тук не са важни.

 6. С малка четка смесете черния молив с кратки резки движения. Важно е да преместите четката от ръба към центъра, за да опънете черното върху бялото, създавайки плавен градиент. Това ще направи рисунката по-обемна. В местата на завоя издърпайте черния нюанс по-близо до центъра.

 7. За да направите рогата да изглеждат по-реалистични, създайте 3D издатина там, където започват. За да направите това, можете да използвате молив за вежди и лек коректор.

 8. Вежди тонирани с молив или червило. Например Sculpt & Highlight Brow Contour от NYX Professional Makeup.

  В същото време направете края на веждата по-дълъг от обикновено - това решение ще поддържа активен грим на очите.

 9. С помощта на червени или бордо сенки подчертайте активно гънката на клепача, като я удължите почти до слепоочието. Тонирайте движещия се клепач с бежови сенки.

 10. С черен молив нарисувайте линията на миглите, създавайки лека стрелка с пера. Можете напълно да се справите без очна линия.

 11. Същите бордо сенки като в точка 9, прелейте върху долния клепач. Намажете с черен молив лигавицата и корените на миглите. Не забравяйте за вътрешния ъгъл: така погледът ще стане възможно най-изразителен.

 12. Нанесете два слоя L'Oréal Paris Bambi Eye Mascara върху вашите мигли.

  Не е нужно миглите да изглеждат спретнати, така че съсредоточете се върху обема.

  Как да постигнете три различни ефекта с една спирала, разказахме в това видео.

 13. Пренесете бордо сенките, които сте нанесли върху клепачите по контура на устните. Тази техника ще придаде на изображението по-модерен вид и ще работи по-добре от грима на устните с ясен контур. В централната част на устните добавете малко матово бордо червило, като го нанесете с върха на пръста.

Дяволският грим готов!

Оригинални идеи за дяволски грим за момичета

Дяволският грим за Хелоуин може да изглежда различно. Ето още няколко идеи.

Най-лесният начин да се преобразите в дяволица е да използвате черно. Равномерен тон, ефект на лак върху устните и дълги стрелки - това може да е достатъчно. Такъв грим е подходящ и за основа, ако решите да се превъплътите във вещица, вампир или друг плашещ персонаж.

Готови ли сте да експериментирате? След това можете да засенчите руж с цвят на фуксия от скулите до слепоочията (не се страхувайте, няма да изглеждате като клоун), да нарисувате широки черни стрелки от моста на носа до самите вежди и да нанесете кафяв лак върху устните си.

"

Как можете да добавите плашещо изображение на дявол?

Гримът на дявола за момичетата на Хелоуин може да се допълни с маникюр, стайлинг и аксесоари. Как точно?

 • В маникюра също трябва да се придържате към мрачна цветова схема. Пастелните лакове или яркият неон са безполезни в този външен вид. Но маникюр в черно и вино или минималистичен дизайн с кървавочервен лак (без цветя или полка точки) е това, от което се нуждаете.

 • За да направите стайлинга хармонично допълнение към изображението, откажете се от женствените къдрици или тъкани. По-добре е да съберете косата в строга опашка, добавяйки обем в корените или да направите гладък стайлинг.

 • Не трябва да претоварвате визията си с аксесоари. По-добре е да изберете костюм в черно, така че да не отвлича вниманието от грима и да хармонира с грима. Можете да носите лаконични пръстени или обеци.

"

Категория: