Тематичен грим за най-страшната нощ в годината

Хелоуин приветства всякакъв вид трансформация и дори перспективата да се превърнеш в тиква тази нощ не плаши. Как да постигнем желания резултат, ще кажем в тази статия.

тиква: Характеристики на грима за Хелоуин

И така, преди да започнете да се гримирате с тиква за Хелоуин, подгответе всичко необходимо. На първо място, ще ви трябва много козметика с оранжев цвят.Професионален грим не е необходим. За да направите кожата на лицето оранжева, просто използвайте сенките на този цвят. Портфолиото от козметични марки вече включва цялата гама, от мека праскова до огнена.

Оранжевите нюанси в тиквения грим трябва да се комбинират с наситено черно. За това са подходящи сенки от този нюанс и очна линия под формата на флумастер: има по-дебел апликатор, за разлика от класическата очна линия.

Написахме повече за комплекта грим с тиква по-долу.

Каква козметика ви трябва

Нека изброим необходимите и достатъчни за Хелоуин тиквен грим за момичета.

 • Фон дьо тен.Преди да започнете грима с тиква, трябва да подготвите кожата си, като я направите няколко тона по-светла. Така че гримът ще изглежда по-ярък. Изберете най-светлия нюанс фон дьо тен и го нанесете върху цялото лице, включително клепачите и устните.Контрастните зони не трябва да бъдат. Лицето е вашето платно за останалата част от вашия грим.

 • Коректор.Ако единият фон дьо тен не е успял да маскира пигмента върху устните, нанесете коректор отгоре - разбъркайте така, че да няма граници. Също така изберете най-светлия нюанс на коректора.

 • Пудра.След като нанесете фон дьо тен и коректор върху кожата си, важно е да напудрите кожата си. Това ще позволи на тиквената шарка да издържи по-дълго в оригиналната си форма, да не се навива и да не изтича през първите няколко часа.

 • Скулптурна пудра или стик.С тези инструменти ще потъмните всички необходими зони в рисунката си. Препоръчваме да използвате пръчка, тъй като тя улеснява рисуването на интензивни ярки линии. Ръбовете на разреза ви позволяват да ги нарисувате доста тънки.

 • Очна линия.Тя ви е необходима, за да очертаете всички черни зони, които след това трябва да се боядисат със сенки и плоска четка.

 • Черни сенки. Изберете ултрачерни нюанси. Но ако няма под ръка, сивите също ще помогнат. Просто трябва да ги нанесете по мокър начин, тоест с четка, потопена във вода. Така сянката ще се окаже по-наситена и ярка.

 • Оранжеви сенки.При нанасяне можете да използвате същия лайфхак, както при черните сенки - мокро нанасяне. Така вашият грим ще изглежда по-ярък и ефектен.

 • Спрей за грим.За да сте сигурни, че гримът няма да капе и рисунката ще остане графична за по-дълго, не забравяйте да напръскате фиксиращ спрей върху лицето си накрая.

Препоръчва се за четене:

 • Усмивка на Жокера: Ефектен грим за Хелоуин
 • Грим за Хелоуин: как да си направим грим за "кукла"
 • Грим на вещица за Хелоуин

Как да си направим грим от тиква за Хелоуин

Гримът с тиква е доста популярна идея за Хелоуин. За да не срещнете случайно някой с подобен образ, съветваме ви да си направите арт грим.

 1. Нанесете основа върху лицето си.

 2. След това подчертайте скулите със скулптурираща пудра.

 3. Оградете зоните под очите с черна очна линия.

 4. Нарисувайте няколко тикви във всяка зона с оранжеви сенки.

 5. Оцветете останалите области с черни сенки.

Оригинални идеи за грим с тиква за Вси Светии

Ако не искате да изобразявате тиква на лицето си в буквалния смисъл на тези думи, съветваме ви просто да използвате подходящата палитра и да повторите изображенията по-долу.

Препоръчва се за четене:

 • 6 Идеи за грим за Хелоуин от филми/анимационни филми
 • Визия на булката за Хелоуин
 • Вампирски грим за Хелоуин

Как да допълним образа на тиква?

Не забравяйте, че хармонията може да бъде постигната само чрез обмисляне на всички детайли. Опитайте се да ги обмислите предварително.

прическа

На Хелоуин кичурите могат да бъдат боядисани в оранжево с боя, която не наранява косата и лесно се отмива с шампоан. Ще изглеждате ярко и необичайно.

Маникюр

Ако имате достатъчно време да се подготвите за Хелоуин, можете да направите не само грим в стил тиква, но и маникюр. В тази статия ще намерите инструкции стъпка по стъпка за това как да го създадете.

"

Категория: