Анализираме състава и характеристиките на новостта, която попълни култовата колекция на Prodigy Cellglow

Лято 2020 мнозина прекарват в града или на село - и забравят за необходимостта да защитават кожата си от слънцето. Отивайки на море, вземаме със себе си до пет слънцезащитни продукти (с различни текстури и нива на UV защита), но това лято като че ли няма такава нужда. Искаме обаче да ви напомним: слънчевите лъчи са еднакво опасни както на плажовете в Ница, така и в центъра на Москва. Следователно винаги трябва да имате под ръка надежден слънцезащитен крем.Фаворитът за това лято е Prodigy Cellglow The Sheer Rosy UV Fluid на Helena Rubinstein. И ето защо.

Висок защитен фактор

Опаковката на продукта е с надпис SPF 50 PA++++ - максимално възможно ниво на UV защита. SPF 50 филтрите блокират 98% от лъчите, а флуидът предпазва кожата от лъчите и от двата спектъра: късовълнов (UVB) и дълговълнов (UVA). Това означава, че ще се спасите от преждевременно стареене, което провокира прекомерното излагане на слънце.

Композиция

В допълнение към слънцезащитните продукти, The Sheer Rosy UV Fluid съдържа и неочевидни съставки. Така например зад дългото латинско наименование leontopodium alpinum callus се крие ценен компонент - екстракт от цветето на алпийския еделвайс. Има мощен антиоксидантен и лифтинг ефект, успокоява и омекотява кожата.Флуидът е обогатен със специално ферментирало масло от дрожди с противовъзпалителни свойства и масло от слънчогледови семки, които перфектно овлажняват и възстановяват кожата след слънчеви бани.

Текстура

Слънцезащитните кремове често са неудобни, лошо попиват и оставят неприятни бели петна по кожата (може би затова често „забравяме” да ги нанесем?). Но The Sheer Rosy UV Fluid е много специален случай. Безтегловна копринена течност с бледо розов цвят се разпределя бързо и лесно, абсорбира се моментално, оставяйки след себе си само лекота и свежест. Лицето изглежда сияещо. Между другото, продуктът е подходящ дори за чувствителна кожа.

Мултифункционалност

Новият флуид от Helena Rubinstein може да се използва както като самостоятелно средство, така и вместо грунд. Всяка основа се разнася равномерно върху The Sheer Rosy UV Fluid и значително удължава износването на грима.Съдържа прахови частици, които абсорбират излишния себум.

За повече информация как да нанесете праймера, говорихме в отделен видео урок - можете да използвате същите схеми, когато нанасяте флуида.

Лесно приложение

Нанесете The Sheer Rosy UV Fluid след почистване на кожата и нанасяне на вашия основен овлажнител: течността не влиза в конфликт с други текстури и не оставя филм върху кожата. Разнесете продукта с леки масажиращи движения, изчакайте минута, докато продуктът се абсорбира и, ако е необходимо, нанесете фон дьо тен или мус върху това покритие. Можете да използвате възглавницата.

Ако вече сте пробвали иновацията, споделете впечатленията си в коментарите.

Категория: