Новата линия за лице и тяло Epic Wear от NYX Professional Makeup определено ще бъде оценена както от професионалисти, така и от любители: обсъждаме основните предимства на продукта тук и сега

  1. Epic Wear е един от онези редки случаи, когато можете уверено да кажете, че тази водоустойчива матова подплата няма да ви разочарова във всяка ситуация. С него можете да постигнете ефекта на полуперманентен грим! Той твърдо държи защитата под лъчите на горещото лятно слънце и в дългите снежни зимни дни. Благодарение на водоустойчивата формула, покритието запазва цвета и дефиницията за 48 часа (ако не спите през нощта).

  2. Тази очна линия има приятна гел текстура. Изсъхва бързо върху кожата за гладко матово покритие, което е супер дълготрайно.

  3. Ултратънката гъвкава четка ви позволява бързо да рисувате ясни линии, дори ако нямате много опит в създаването на такъв грим. В този случай, между другото, нашето подробно ръководство за рисуване на стрелки ще бъде полезно.

  4. Новостта е представена в осем сочни нюанса. Класическите черни, кафяви и сиви подплати са подходящи за ежедневни и вечерни визии, докато останалите цветове (бяло, сапфирено, лилаво, тъмно червено и жълто) си струва да имате под ръка в случай на творчески импулси и внезапни арт експерименти.

    Между другото, бяла линия или молив в козметичните чанти са доста редки, но всяка от нас може да бъде полезна. Анализирахме този проблем подробно тук.

  5. Ненапразно името на инструмента съдържа марката eye & body („за очи и тяло“): инструментът може да се използва както за гримиране на очите, така и за боди арт. Кажете не на ограниченията и създавайте татуировки и рисунки с Epic Wear. Например такива.

  6. Тъй като Epic Wear е много устойчив грим продукт, няма да е възможно да се отмие с обикновена вода. Въпреки това е лесно и лесно да го премахнете със специални препарати за премахване на грим, без ивици и следи. Най-лесно е да почистите кожата от пигмент по един от двата начина. Първият вариант е да използвате мицеларна вода с масла."

  7. Второто е да премахнете продукта с хидрофилно масло или двуфазен препарат за премахване на грим."

  8. Обърнете внимание на състава: списъкът на съставките включва силиций, който е предназначен да контролира производството на себум. А силиконовият полимер гарантира мекота на кожата, предпазва от раздразнения и зачервявания.

И най-страхотната новина: можете да изпробвате върху себе си ефекта на новата подплата Epic Wear, без да напускате дома си. На официалния уебсайт на NYX Professional Makeup е достъпна услуга за виртуален грим, която ви позволява да разберете кой нюанс ви подхожда най-добре. Просто качете снимката си или включете предната камера и изберете идеалната опция.

Ако вече сте тествали новата дълготрайна линия Epic Wear на NYX Professional Makeup, споделете отзивите си с други потребители!

Категория: