Клоуни, зомбита и вампири - в това ръководство сме събрали идеи за "ужасен" грим на устните. Не се страхувайте!

Все още има достатъчно време преди Хелоуин да изберете и да научите как сами да си направите труден грим.

Какъв трябва да бъде гримът за устни за Хелоуин?

Хелоуин е може би единственият ден в годината, когато правилата за грим не работят. Направете може да бъде абсолютно всичко. Единственото желание е ексцентричност. Колкото по-ярък, по-страшен и дори луд грим правите, толкова по-добре.

Бъдете смели! Нарисувайте нещо смразяващо на устните си. Ако си мислите, че ще ви трябва професионален грим, за да създадете такъв грим, грешите.

Можете да направите лек грим за устни за Хелоуин, като използвате обикновена козметика.

Научете повече за това, без което не можете да гримирате устните си за Хелоуин - в нашия преглед по-долу.

Какво ви трябва за грим за устни?

Може да не сте решили какво искате да направите на устните си за Хелоуин, но каквото и да е то, определено ще имате нужда от козметиката, изброена по-долу.

 • Коректор. Имате нужда от него в самото начало на грима. За да изглежда шарката на устните ярка и закачлива, е необходимо да блокирате естествения цвят на устните. Коректорът се нанася върху цялата повърхност и се разбърква с пръст, излизайки извън контурите, така че устните да се слеят цветово с кожата на лицето.

 • Пудра.След коректора се нанася пудра върху устните. Това е необходимо, за да се фиксира коректорът и да се позволи козметиката, която ще се прилага след това, да се фиксира, без да се запълват пукнатините по кожата на устните. Коректорът и пудрата са основата за рисуване. Без тези два инструмента нито една рисунка няма да издържи дълго - ще се размаже само за няколко часа.

 • Молив. Необходим за рисуване на фини детайли, както и за създаване на контур на устните. Съветваме ви да използвате водоустойчив агент: той ще осигури резултат, който ще остане в оригиналната си форма за дълго време. Между другото, можете да използвате моливи не само за устни, но и за клепачи.

 • Очна линия.Изглежда по-ярко и закачливо от молив. Също така е подходящ за изработване на малки детайли на картината.Сега в арсенала на марките има очни линии с различни цветове, от фуксия до зелено. А също и много средства с блясък или в нюанси на металик. Има къде да се разхождате, ако имате нужда от креативен грим за устни!

 • Червило.Съветваме ви да използвате течно матово вместо класическо кремаво червило. Това са изключително устойчиви продукти, които могат да останат на устните цял ден, без да се размажат след няколко коктейла. Те дори не се страхуват от целувки!

Препоръчва се за четене:

 • Образът на монахиня на Хелоуин: 11 примера
 • Рисунки на лица: 44 опции
 • Грим и грим за Хелоуин: направи си сам грим у дома

Как да гримираме устни за Хелоуин: стъпка по стъпка фото урок

Ако все още не сте готови да направите преобразяване на зомби или скелет, можете да се превърнете в някое животно и да направите тематичен арт грим на устните си. Например под формата на лисица. Подготвили сме ви подробна фото инструкция.

 1. За да скриете контура на устните, нанесете върху него коректор и внимателно пренесете върху цялата повърхност на устните. Напудрете устните си, за да подготвите кожата си за нанасяне на червило.

 2. Нанесете оранжево матово червило, като маркирате ъглите зад контура на горната устна на нивото на арката на Купидон и в центъра на долната.

 3. След това нарисувайте кафяво червило върху скосена четка и нарисувайте козина по контура на устните с щрихи.

 4. Нарисувайте бяла козина с очна линия.

 5. Най-накрая насочете поглед към лисицата.

Гримът е готов! Оригинално и сладко.

Още модели на устни можете да намерите в нашия видео урок.

Оригинални страшни идеи за грим за устни

Ако сте готови да се осмелите малко повече и да направите наистина страшен грим за устни за Хелоуин, вдъхновете се от тези примери.

Разкъсани устни

Класически "страшен" грим, който ще изисква от вас да практикувате уменията си с черна очна линия и червено червило.

Пришити устни

Още един класически трик с грим за устни за Хелоуин. Между другото, може да изглежда доста хубаво.

Кръв по устните

Бялото лице и капещата кръв устни изглеждат много плашещи.

Вампир

Черно червило и фалшиви протектори за уста с зъби улесняват създаването на вампирски вид.

"

Категория: