Лесни за използване моливи и мастила за всички случаи

Ако сте готови да занесете молив за вежди дори на пустинен остров, ние ще ви подкрепим в това (въпреки че ще ви препоръчаме и слънцезащитен крем). Нека поговорим за четири достойни продукта за грим за вежди от L'Oréal Paris, които определено няма да създадат никакви проблеми.

Brow Artist Designer

Моливът Brow Artist Designer Pencil има класическа прахообразна текстура, благодарение на която продуктът се разпределя лесно и равномерно върху кожата.Пигментът е доста богат. Ако заточите правилно оловото, можете да нарисувате отделни косми по пунктиран начин. Ако върхът на молива е леко износен, това също е добре: в този случай Brow Artist Designer ще замени сенките за вежди и ще ви позволи да обработите желаната зона по-бързо.

Brow Artist Designer съчетава функциите на декоративна козметика и продукти за грижа. не вярвате? Разгледайте по-отблизо състава: в списъка на съставките ще намерите карнаубски восък и рициново масло.

Предимството на този молив също е, че линията съдържа два универсални нюанса, което означава, че няма да се измъчвате с избор. Ако косата е руса или пепелява, изберете опцията с номер 301 на опаковката. За жени с кафяви коси и брюнетки е по-подходящ студен тъмнокафяв нюанс 303. Как изглеждат пигментите на живо, можете да видите на снимката по-долу.

Дори начинаещите могат да работят с молива Brow Artist Designer. Например, ако прекалите с количеството пигмент, излишъкът лесно се отстранява с четката, разположена в края на молива. Това също ще помогне да поставите космите в правилната посока. И се опитайте да не загубите специалната прозрачна капачка: тя надеждно предпазва четката от прах и мръсотия.

Brow Artist Skinny Definer

Основната разлика между молива Skinny Definer и Designer е, че не е необходимо да се подостря. Освен това придава по-наситен цвят, така че ще се хареса особено на любителите на графичния грим на веждите. В същото време интензивността на нюанса и драматичната извивка винаги могат да бъдат изгладени, като линиите станат по-малко ясни с мека четка.

Anna Zavgorodnyaya Победител във втория сезон на шоуто за грим, национален гримьор за L’Oréal Paris в РусияАвтоматичният молив за вежди Brow Artist Skinny Definer е истинска находка за тези, които обичат естествените вежди. Супер тънкото олово, което не се нуждае от постоянно заточване, перфектно рисува косъмчетата там, където няма достатъчно. Улеснява избора на нюанс е, че в линията и трите цвята с правилния студен подтон, който няма да направи веждите червени. А това е гаранция, че текстурата буквално ще се слее с цвета на косъмчетата – и никой никога няма да каже, че веждите са гримирани!Тънък апликатор с диаметър само 1,5 милиметра ви позволява да рисувате косъмчета с бижутерска точност и, ако е необходимо, да придадете на веждите желаната форма. В Русия Skinny Definer се продава в три нюанса: светло кафяво, кафяво и тъмно кафяво.

Plump & Set Brow Artist

Plump & Set Brow Artist не е първата спирала за вежди в портфолиото на L'Oréal Paris, но е най-модерната. Първо, тя има скъсена четка, която ви позволява да улавяте най-тънките и къси косми. Второ, апликаторът не е прав, а извит, така че е още по-удобно да се използва.

Спиралата за вежди може да се използва както в тандем с молив, така и като самостоятелно средство. Ако веждите ви не са много дебели по природа, по-добре е първо да попълните празнините с молив и след това да оформите косъмчетата с тонирана спирала. Така веждите ще изглеждат по-обемни. Подобно на автоматичния молив за вежди Skinny Definer, спиралата се предлага в три нюанса, така че намирането на подходящия чифт е лесно.

Нямате нужда от молив, за да гримирате дебели вежди, но оформянето им със спирала ще бъде полезно. Само няколко движения на четката - и какъв контраст: цветът на веждите става по-изразителен, те изглеждат добре поддържани и хармонични.

Anna Zavgorodnyaya Победител във втория сезон на шоуто за грим, национален гримьор за L’Oréal Paris в РусияСпиралата Plump & Set Brow Artist Mascara ще ви помогне да дефинирате веждите си само за няколко минути. Съветвам ви да опитате собствениците на палави и дълги вежди: спиралата идеално фиксира космите. Продуктът съдържа микрофибър, който ще помогне за добавяне на плътност, а ултратънка къса четка ще помогне за точното нанасяне на продукта. Life hack: ако веждите се оказаха твърде ярки, когато се оцветиха с друг инструмент, но няма време да го повторите, можете да вземете най-светлия нюанс на спирала и да преминете през космите. Така веждите ще станат няколко нюанса по-светли.

Бихме искали да отбележим и рядката издръжливост за тази категория продукти - до 24 часа.

Plump & Set Brow Artist

Въпреки че серумът е част от колекцията спирала Plump & Set tint, той се различава от тях както по външен вид (има бяла капачка), така и по функционалност.Прозрачният гел сигурно фиксира космите и ги укрепва отвътре. Инструментът се препоръчва да се използва веднъж или два пъти на ден, внимателно разресване на веждите по цялата дължина.

Anna Zavgorodnyaya Победител във втория сезон на шоуто за грим, национален гримьор за L’Oréal Paris в РусияВече боядисаните или чисти вежди могат да бъдат оформени с Plump & Set Brow Artist Serum with Keratin Complex и да осигурят пълна грижа за веждите, без да прибягват до допълнителни процедури. Отбелязвам, че в сравнение с цветната спирала от линията Plump & Set Brow Artist, този инструмент дава умерена фиксация.

Какъв грим за вежди правиш всеки ден? Кажете ни в коментарите!

Категория: