Подробна звездна прогноза за първия месец от лятото

Овен (21 март – 20 април)

Най-доброто нещо за Овен през юни е грижата за семейството. Можете да направите ремонт, да наемете нов апартамент или може би да си купите къща далеч от суматохата на града (или поне да погледнете цените). Ако все още нямате семейство, този статус може да се промени след 25 юни, когато Венера вече няма да бъде ретроградна. Дотогава новите романи ще бъдат незначителни и кратки. Но това не отменя радостта и вдъхновението, които могат да ви дадат. За да изглеждате привлекателно, не се отказвайте от грима. Това няма да изисква специални усилия от вас. Всичко е просто: имате нужда от руж, който съответства на типа цвят и гланц за устни, или по-добре, нежно, грижовно червило, например от серията Color Riche Shine, L'Oréal Paris, в нюанс 245 Radiant Dawn.

Това е достатъчно, за да се чувствате уверени. Жизнената енергия през юни е балансирана. Ще печелите умерено и ще харчите разумно. Овенът го може! Е, ако се занимавате с руски бизнес. Местните производители вече могат да се конкурират със световните марки. Вашата управляваща планета Марс се движи през знака Риби през по-голямата част от юни, което насърчава стратегическото мислене и възпира обичайната ви ловкост. В края на месеца, на 28 Марс ще премине в Овен и тогава ще започнете да действате. Юни е забележителен с това, че на него падат две затъмнения: лунното на 5 юни и слънчевото на 21 юни. А между тях има коридор от затъмнения. Това е периодът, когато вашата воля може да повлияе малко, времето на кармата. Има смисъл да запишете какво ще ви се случи, за да анализирате всичко по-късно.

Телец (21 април – 21 май)

Юни може да има обезсърчаващ ефект върху вас.Не се изненадвайте, ако нещо се обърка с парите. Има голяма вероятност да се наложи да върнете дългове или да се опитате да получите пари от тези, които ви дължат. Ще трябва да разрешите отново някои стари проблеми, които изглежда вече сте решили. И всичко това, защото вашата управляваща планета Венера ще бъде ретроградна почти през целия месец и ще възобнови директното си движение едва на 25 юни. Освен това тя ще бъде в Близнаци, където на 5 юни ще има лунно затъмнение, което, разбира се, ще засегне Венера. Следователно трябва да се опитаме двойно да поддържаме финансовото и семейното благополучие. Затъмнението все още не е причина да организирате конфронтация, въпреки че звездите ще ви тласнат към това. Погрижете се за близките си! След лунното ще има и слънчево затъмнение (21 юни), но за щастие то няма да ви засегне по никакъв начин, но периодът между затъмненията трябва да се следи. Това е най-добрият начин да видите бъдещето си. За да издържите без загуба месец с две затъмнения и ретроградна Венера, трябва да се потрудите. Тогава до края на месеца ще разберете накъде да продължите.Сега не трябва да се увличате с изискан и отнемащ време грим: леко подчертайте веждите с маркер за вежди, направете няколко удара спирала и нанесете модерен прозрачен гланц върху устните. Ако искате да направите трайно впечатление, използвайте модерно неоново червило или стик с метален ефект.

Близнаци (22.05–21.06)

Юни за Близнаците ще бъде месец на активна работа. Кариерните цели ще излязат на преден план. Може да решите да промените посоката на дейност и компанията, но дори и да останете на същото място, ще трябва да направите скок, за да се издигнете на ново ниво. Що се отнася до паричните въпроси, имате всички шансове да постигнете относителна стабилност, но за това ще трябва да разберете някои от тънкостите на финансовото управление. На 5 юни във вашия знак ще има лунно затъмнение. Ако рожденият ви ден е близо до тази дата, бъдете особено внимателни и внимателни. Вашият управител Меркурий сега е в Рак, което насърчава спокойствието и засилва стратегическото мислене, но на 18 юни планетата ще стане ретроградна и ще трябва да се напрегнете, за да не объркате срещи и да не забравите необходимите документи.На 21 юни ще има слънчево затъмнение, но вече в зодия Рак и това няма да ви засегне. Въпреки това е по-добре да наблюдавате времето между затъмненията: това може да бъде полезно за прогнози за бъдещето. Пътуването този месец е малко вероятно. Слаби са и надеждите за нова любов, защото до 25 юни Венера е ретроградна. Фокусирайте се върху кариерата си. Работещите момичета високо ценят времето, затова се опитват да изберат най-универсалните продукти за грижа и грим. Разгледайте по-отблизо коригиращия BB крем.

Подходящ е дори за чувствителна кожа. В процеса на нанасяне изглежда, че това е по-скоро продукт за грижа, отколкото декоративна козметика: покритието се оказва естествено, леко влажно. Допълнете го с руж и гланц за устни.

Рак (06/22–07/22)

Знаете добре какво е тежка (и понякога много нервна) работа. През юни има голяма вероятност да изпитате болезнено познати усещания. Недоброжелателите може да се опитат да отслабят позицията ви, така че е важно да сте нащрек, особено в началото на месеца.Звездите не съветват да се самосъжалявате. Но упоритата и безкористна работа обещава, както винаги, да разпръсне облаците, които са се събрали над вас. Този месец ще има две затъмнения: лунно затъмнение на 5 юни и слънчево затъмнение на 21 юни. Слънцето ще се случи във вашия знак, с ретроградни Венера и Меркурий. В такива моменти започва търсенето на нова опора в живота – и буквално, и философски. Много ще трябва да се преосмислят. Особено ви съветваме да обърнете внимание на периода между затъмненията. Събитията, които ще се случат по това време, ще ви помогнат да осъзнаете какви промени са назрели в живота ви. По-добре е да не чакате нова любов този месец и ако пътуването се осъществи, то ще бъде или бизнес пътуване, или спешно пътуване по семейни въпроси. Вашата управляваща планета Юпитер сега се движи в земния знак Козирог и не просто върви, а се движи в обратна посока. Това подреждане е неблагоприятно за изграждането на рискови планове - сега е по-добре да правите реален бизнес с предвидим резултат. Това, което ще зарадва, е среща с приятели: ще има много от тях, просто не се увличайте с алкохол.Трябва да изглеждате свежи. За да постигнете желания резултат, ефектът на мократа кожа ще помогне - как да направите подходящия грим, разказахме тук.

Лъв (23.07–21.08)

През юни ще има две затъмнения - на 5-ти и 21-ви и двете ще докоснат Лвов, защото без вашия управител, Слънцето, тук няма да мине. И нека едното се случи в Близнаци, а другото в Рак, те определено ще ви засегнат. Бъдете бдителни: това ще бъде поне травматичен момент, така че се опитайте да избегнете поне очевидни рискове. Например, ако винаги сте мечтали да скочите с парашут, но все още не сте успели, тогава този месец определено не трябва да изпълнявате заветното си желание. Всяко изясняване на отношенията ще бъде доста безсмислено упражнение. Ако някой ви вбеси, пребройте мислено до сто - степента на раздразнение ще намалее. Опитайте се да се съсредоточите върху нещо градивно. На работа например. Сега имате много работа, особено ако се занимавате с бизнес.Трудните времена не напразно се наричат време на възможност. Помисли за това! В емоционалната сфера приятен, неангажиращ лек флирт с някого, когото сте срещнали по време на пътуване – най-вероятно служебно – ще ви помогне да се отпуснете. За да поддържате положително отношение, направете ефектен грим. Ако правилата в офиса позволяват, комбинирайте ярки устни с оригинални стрелки. Моливите с гел ще ви помогнат да ги нарисувате. Говорихме как да направите това в тази статия.

Дева (08/22–9/23)

През юни ще се занимавате с финанси - ще трябва да се борите за стабилни доходи. Най-успешната стратегия е изграждането на добри отношения с ръководството. Включете своя чар. Ще бъдете подкрепяни от Слънцето и Венера в знака Близнаци, който има същия управител като вас - Меркурий. И какво, ако Венера е ретроградна - това означава само, че вие самите не трябва да се влюбвате в шефа, но определено можете да го убедите в своята незаменимост. За да направите това, е необходимо да допълните професионализма, в който малко хора се съмняват, с външни атрибути на привлекателност.Гримът трябва да бъде обмислен и да отчита всички ваши индивидуални характеристики. Как да рисуваме очите правилно, показахме в това видео.

Изразителността на погледа до голяма степен зависи от това как изглеждат веждите ви. Колекцията Street Style Brow от Urban Decay ще ви помогне да коригирате цвета и формата им.

С този подход дори лунното затъмнение, което ще се случи в Близнаци на 5 юни, няма да ви попречи. Важно е само да се опитате да избегнете агресията, която ще предизвика Марс, който е (до 28 юни) точно срещу вашия знак. Бъди спокоен. В противен случай са много възможни проблеми с партньорите – както в работата, така и в личния живот. Препоръчително е да сте особено внимателни след 18 юни, когато управляващата ви планета Меркурий ще стане ретрограден. Само най-голямото спокойствие ще позволи да се избегнат обърквания в бизнеса.

Везни (24.09–23.10.)

През юни звездите обещават на Везни добри възможности за кариера.Просто трябва да помислите как да превърнете обичайната си работа в обещаваща по отношение на социалния статус. Вашата управляваща планета Венера ще бъде ретроградна този месец до 25-ти. Това означава, че някои стари проблеми могат да бъдат разкрити, но този път ще имате реални шансове да ги разрешите правилно. Ако отдавна искате да ремонтирате дома си, сега е моментът. Що се отнася до новите връзки, ретроградната Венера ще им попречи да прераснат в нещо сериозно. Може би това е за добро, защото лекото влюбване и флиртът винаги действат вдъхновяващо и за разлика от дълбоките чувства не са свързани с мъка и страх. Вдъхновението, между другото, е задължително условие за създаване на артистичен грим или дизайн на ноктите. Защо не украсите ноктите си в духа на картините на Мондриан? Как изглежда такъв маникюр може да видите в материала. Или поп арт грим? Например така. За вашата артистична природа това ще бъде естествен избор. Между другото, рисунките по лицето могат да станат част от ежедневния грим.Можете да намерите примери тук.

Скорпион (24.10–22.11.)

Скорпион е воден знак, но парадоксално е управляван от огнената планета Марс. Този месец (до 28-ми) Марс ще бъде в Риби. От една страна, това предвещава вътрешно хвърляне и емоционални преживявания, от друга страна, стратегически правилна визия за ситуацията. Скорпионите са близки и на двамата. Но проблемът е, че Марс ще бъде в напрежение, той буквално ще „атакува“ други планети и това е изпълнено с инциденти, наранявания и увеличаване на агресията като цяло. Скорпионът по принцип не забравя нищо, но тук дори може да си спомни нещо, което не е било там. Ако не искате да прекарате целия месец в караници, правете йога, практикувайте медитация - нещо, което има успокояващ ефект, балансира психиката. Не реагирайте на нападки, не се поддавайте на провокации. Освобождаването на енергия ще бъде градивно само в работния канал. В допълнение към йога и медитация можете да добавите секс: той също е чудесен за облекчаване на напрежението и укрепване на връзките, което няма да е лесно този месец, като се има предвид позицията на Марс.Доста успешни практики на психотерапия могат да се нарекат както грим, така и маникюр. Едва ли можете да спорите с факта, че процесът има успокояващ ефект, а резултатът е ободряващ. Освен това, овладявайки тенденциите на това лято, можете да станете истински експерт по красота.

Стрелец (23.11–22.12.)

Няма да имате нужда от енергия през юни. И ще ви бъде полезно, защото трябва да контролирате всичко наведнъж. Не се предвиждат особени проблеми с финансите, но е по-добре да не оставяте финансовата ситуация да се промени. Вашата управляваща планета Юпитер сега е в Козирог. Това обещава известни приходи, но най-вероятно ще ги получите със закъснение, тъй като Юпитер е ретрограден. Възможно е да се наложи да смените партньорите си или да разширите функционалността си – ще успеете и в двете. Юни обещава добри перспективи за Стрелците, които решат да се погрижат за къщата, да направят ремонт. Можете да изградите отношения със семейството си. Ако все още не сте намерили половинката си, то шансовете да срещнете любовта ще се появят едва след 25 юни – преди това Венера ще бъде ретроградна и може отново да ви събере с някой от първите.Юни е забележителен и с факта, че този месец ще има две затъмнения: лунно (5 юни) и слънчево (21 юни). Лунното ще се случи в Стрелец, което означава, че ще ви засегне пряко. На този ден, както и няколко дни преди и след него, опитайте се да не рискувате здравето си, особено ако имате хронични заболявания. Трябва да сте бдителни и в контактите с партньори: има голяма вероятност от нечестно отношение към бизнеса от тяхна страна. По това, което ще се случи в живота ви между затъмненията, ще бъде възможно да се направи прогноза за бъдещето. Сега сериозният подход към живота е добре дошъл. Сдържаният естествен грим ще ви помогне да се настроите на правилната вълна. Тук говорихме за правилата за създаването му.

Козирог (23 декември – 20 януари)

Да започнем с финансите. Вашата управляваща планета Сатурн сега е ретроградена, което означава, че парите ще дойдат със закъснение и най-вероятно след интензивни преговори. Това ще ви донесе много негативни емоции, но няма да може да се пречупи.Козирозите, както никой друг, разбират, че това, което не ни убива, ни прави по-силни. Родените под този знак са известни със своето финансово и стратегическо мислене. През юни ясно ще видите по-нататъшни перспективи също така, защото Марс ще премине през Риби до 28-ми и това подравняване обещава да изостри вътрешното зрение. Що се отнася до тактиката на поведение, важно е да не се намесвате в спорове и да се опитате да изгладите конфликтите. През юни ще има две затъмнения: на 5-ти - лунно и на 21-ви - слънчево. Второто няма да ви заобиколи, ако сте родени през първата декада на Козирог. В деня на затъмнението и няколко дни след това се опитайте да бъдете възможно най-внимателни - както на думи, така и на действия. Все още дори не мечтайте за пътуване - не и този месец. Романтиката също ще трябва да почака. Ретроградна Венера не позволява на нова любов да влезе в живота ви. Но след 25 юни, когато тя възобнови директния трафик, е възможно началото на ярък и интересен романс. Междувременно има време да се подготвим за това. Изберете ефектно червило и работете върху качеството на кожата: само по този начин акцентът върху устните ще бъде наистина съблазнителен.Не пренебрегвайте системната грижа. И дори когато избирате декоративна козметика, дайте предпочитание на продукти с полезен състав.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ще трябва да се борите и за пари, но за разлика от мнозина ще успеете да излезете победител от тях - ще има начини да възстановите финансовото благополучие и техният управител Уран ще помогне на Водолея в това. Планетата на неочакваните трансформации сега е хармонично разположена: тя се движи по Телец, което означава, че добрите промени ще бъдат материални. Сега не трябва да се страхувате от смели решения. Ако виждате възможности, действайте! Възможно е да се наложи да станете лидер (в работата или в личните отношения) и това също не трябва да се страхува. За да не оставите нито един шанс на блуса, съсредоточете се върху практическите неща - както на работа, така и у дома. Подредете всичко. Ако не искате да правите ремонти сами, преместете се при приятеля си и уредете жилище заедно. Във всеки случай трябва да настъпят промени в къщата.Ако сега нямате лична връзка, съдбата може отново да ви срещне с някой от първите, което може би не е лошо. Какво друго е специално за юни? Този месец ще преживеем две затъмнения: лунно (5-ти) и слънчево (21-ви). Между тях е така нареченият коридор на затъмнението. Към този период трябва да се отнасяте възможно най-съзнателно, като обръщате внимание какво ще ви се случи, какви хора ще срещнете. Това е времето, когато звездите ни дават улики за бъдещето. Основното нещо е да можете да ги преброите. За да не забравите за това, направете космически грим или изобразете нощното небе върху ноктите си. Най-смелите могат да влязат в коридора на затъмнението с "галактическо" оцветяване.

Риби (20.02–20.03)

През юни ще бъдете по-активни от всякога. Важно е този излишък на енергия да не подхранва агресия и подобно развитие на събитията е напълно възможно, защото тревожните мисли и трудностите с парите ще тласнат това.Добре е, ако наблизо има разбиращ партньор, с когото да изкажете на глас всичките си страхове. Опитайте се да анализирате чувствата и емоциите си - това ще им помогне да контролират. Желанието ви да промените света е похвално, но е по-добре да започнете от себе си и в никакъв случай да не обвинявате другите. Не седи без работа. Ако не сте достатъчно заети с основната си работа, погрижете се за къщата, направете ремонт или пренареждане, създайте най-удобната среда за себе си. В месец с две затъмнения това е особено важно: на 5-и ще има лунно, а на 21-ви слънчево. Периодът между тях се нарича коридор на затъмнението и през това време се полагат основите за бъдещи промени, така че е важно да обръщате специално внимание на всичко, което се случва в живота ви. В края на месеца, на 23 юни, вашата управляваща планета Нептун ще се обърне и ще започне ретрограден ход. Грижете се за здравето си и бъдете изключително внимателни. След 25-ти, когато Венера престане да бъде ретроградна, има голяма вероятност за интересно и обещаващо запознанство. Защо в този случай не замените обичайния блясък с ярко червило? Как да направите грим с такъв акцент, разказахме тук.

Хороскоп сбъдвал ли се е някога в живота ти? Кажете ни в коментарите!

Категория: