В горещ летен ден ноктопластиката с плодове ще освежи като лимонада с лед

Летният маникюр с ананаси през 2023 г. може да бъде както ярък, така и спокоен нюд. Кое да изберете зависи от вас.

Кога е подходящ маникюр с ананас?

Напоследък предразсъдъците по въпросите на стила и красотата стават все по-малко. Следователно можете да носите дори маникюр със смел дизайн на ноктите навсякъде и с всичко - дори с панталон в офиса.Вярно е, че ако единството на стила е важно за вас във вашите изображения, все пак трябва да помислите предварително дали си струва да вземете решение за такъв дизайн на ноктите.

Маникюрът с ананас е типичен летен маникюр. Рисунките със сочни ананаси в изкуството на ноктите са идеални за плажна почивка. В същото време не е необходимо да се прави такъв дизайн само в името на пътуване до морето. В града през лятото този маникюр също ще изглежда подходящо.

Много зависи от това как точно ще направите маникюр с ананас. Ако има ярки неонови нюанси и блясък, тогава такъв дизайн на ноктите ще бъде полезен, когато създавате изображение за парти.

Пастелен маникюр с шарки на ананас, малки и спретнати, може да стане част от небрежна визия.

Второ, изберете неутрален нюанс като фон, като Perfect Fit на Essie.

Начини за създаване на дизайн на ноктите с ананас

Има няколко начина за създаване на плодов маникюр. По-долу ще ви покажем стъпка по стъпка как да създадете ананас върху ноктите си.

 1. Стикери

  С тях рисунките върху ноктите ще бъдат готови за няколко минути.Това е най-лесният начин да създадете изкуство за нокти. Необходимо е само да нанесете основен лак, който ще служи като фон на картината. Когато лакът изсъхне, можете да прехвърлите стикери или слайдери върху ноктите си, след което остава само да ги покриете с топ лак. Като цяло можете и без него: има стикери с рисунки върху целия нокът, които просто трябва да приспособите към формата им, като отрежете излишното.

 2. Шаблони

  Можете да закупите готови шаблони или да ги направите сами - отпечатайте малки рисунки на ананас и изрежете по контура. Лесно се работи с тях - нанесете върху нокътната плоча, нанесете лак отгоре и след това премахнете шаблона. Чертежът е готов! Остава само да го допълните с декор, ако е необходимо.

 3. Ръчно рисувани

  От една страна, това е най-трудният вариант: трябват ви артистични способности. От друга страна, резултатът ще се окаже точно такъв, какъвто искате.

"

Как да нарисувате ананас върху ноктите: стъпка по стъпка фото урок

 1. Подготовка

  За да изглежда ноктопластиката добре върху ноктите, те трябва да са спретнати и добре поддържани. Коригирайте формата, омекотете и избутайте кутикулата - така маникюрът ще се окаже "чист" .

  След обезмаслете нокътната плочка и нанесете основен лак върху нея. Когато изсъхне, ще ви трябват още два цветни слоя под рисунката. Полезни съвети за създаване на маникюр у дома ще намерите в това видео.

 2. Създаване на рисунка

  Когато фоновите слоеве лак изсъхнат, можете да започнете да създавате картина. Първо нарисувайте овал в жълто, който ще бъде основната част на ананаса. Добавете към него няколко зелени щрихи с остри "опашки" - така ще се окажат листата.

  И след това с помощта на тънка четка и кафяв лак нарисувайте решетка с ромби върху овала, повтаряйки текстурата на тропически плод. Поставете малка точка във всеки диамант. Със същия цвят можете да добавите няколко щриха към изображението на листата или да ги кръгнете по контура. Можете да направите маникюр с ананас на един пръст, да създадете ананас с кристали върху ноктите си или, например, да комбинирате бели нокти с дизайни на ананас.

 3. Поправяне

  Когато дизайнът изсъхне, нанесете топ лак върху ноктите и при необходимост подсушете - например специални капки от Essie.

"

Идеи за моден дизайн на ананас за къси нокти

Златни ананаси

Рисунките на ананас вече обещават да бъдат основният елемент на вашия маникюр, но можете да го направите още по-забележим и по-ярък, ако украсите този плод със златен лак или златни искри. Ако имате дизайни с ананас само на няколко нокти, тогава можете да украсите останалите със златни детайли.

Маникюр с пастелен ананас

При опциите за тропически маникюр, които включват шарки на ананас, ярките цветове обикновено служат като основа.Заменете ги с меки пастелни нюанси и тогава вашата ноктопластика ще бъде хармонично допълнение към повечето визии, а не само към тоалети за плажно парти.

Pineapple Moonlight French

С помощта на шарките "ананас" можете да вдъхнете нов живот на френския маникюр и лунния дизайн в класически дизайн. Украсете дупките или върховете на ноктите с върховете на ананаси - така че листата да "гледат" към дупката.

Матиран маникюр с ананас

За да обърнете най-голямо внимание на цвета във вашия маникюр, зарежете лъскавото покритие. Нанесете матов топ лак върху шарката на ананас. Това ще позволи на нюансите да покажат максимално своята наситеност. Освен това по този начин рисунките ще се "четат" по-добре с всички малки детайли.

Препоръчва се за четене:

 • Плодов маникюр: фото урок
 • Как да нарисувате плодове върху ноктите: инструкции стъпка по стъпка
 • Никтопластика: 115 идеи

Възможности за маникюр с ананас за дълги нокти: идеи за снимки

Сбит маникюр с ананас

Когато решават да направят маникюр с рисунки, мнозина се страхуват, че резултатът ще бъде по детски несериозен и наивен, а не елегантен. За да предотвратите това да се случи, следвайте принципа по-малкото е повече. Нека само един нокът на всяка ръка да бъде украсен с чист модел (в нашия случай с ананас), докато останалите ще имат едноцветно покритие. Например „On Style“ от Essie.

Двуцветен маникюр с ананас

Друга идея за тези, които ценят минимализма в маникюра е да се ограничите само до два цвята.В случай на дизайн на ананас, би било по-разумно да изберете жълт нюанс като фон и да направите рисунката, например, в черно. Ще им е удобно да очертаят контурите на плода, както и да извадят всички малки детайли в дизайна му.

Ананаси по върховете на ноктите

Ананасовите шарки могат да се използват за създаване на акцент върху върховете на ноктите - като при френски маникюр. Само "живи" и по-интересни. Начертайте горната част или цялата половина на ананас върху върховете, така че да достигне средата на ноктите, и добавете листа към него, за да завършите дизайна.

Графичен ананас

Проектирайте ананаси по графичен начин, за да превърнете дизайна си в истинско изкуство с тези рисунки. Не е необходимо "шедьоврите" да са на всеки нокът. Дори една или две ще са достатъчни. Те могат да бъдат допълнени с покрития в цвета на шаблона върху други нокти.

Какви дизайни избирате за вашия летен маникюр? Споделете вашето мнение!

Категория: