Вещици, скелети, черни котки и други в нашата селекция от най-добри дизайни на нокти за предстоящия Хелоуин

Дори и да няма да празнувате Деня на Вси светии, съветваме ви да прочетете тази статия. Маникюрът за Хелоуин може да бъде напълно различен, което означава, че определено ще намерите изображения, които можете да оживите по всяко друго време на годината.

Модни тенденции в маникюра за Хелоуин 2023

Разбира се, не можем да сме сериозни за тенденциите в ноктите за Хелоуин 2023 г., но открихме няколко свежи идеи, които можете да приемете много добре тази година.

  1. Използвайте класически герои за Хелоуин в дизайна на ноктите си, но нека изглеждат сладки, вместо страшни. Цветен захарен череп, усмихнато извънземно, забавна черна котка, див, но много сладък призрак като цяло, разбирате идеята.

  2. Черно-белият маникюр е една от силните тенденции на 2023 г., опитайте се да го изиграете по свой собствен начин в подготовката за Хелоуин. Например, нарисувайте върху ноктите си лицата на Дракула и чудовището на Франкенщайн с черен лак (последният може да дойде с булката). Как изглежда в реалния живот е ясно показано на снимката по-долу.

  3. Текстурният дизайн на ноктите изисква старателна работа, но резултатът винаги изглежда много впечатляващ, особено ако имате дълги нокти. Черният маникюр в този случай ще наподобява змийска кожа от разстояние.

Препоръчва се за четене:

  • Бежов маникюр 2023
  • Червено яке: най-ярката тенденция в маникюра през 2023 г.
  • Нови идеи за маникюр

Модерни цветове на лак за нокти за Деня на всички светии - 2023

Ако говорим за Хелоуин маникюр, най-подходящите нюанси на лаковете са черен, оранжев и бял. С тяхна помощ можете да пресъздадете почти всяко изображение, което традиционно се свързва с този празник.

Черно

Без тъмни нюанси в подготовката за Хелоуин, най-вероятно не можете да направите. Черният лак за нокти е най-лесният начин да създадете призрачен тематичен маникюр, а в някои случаи е достатъчен само един слой лак. За да засилите ефекта, допълнете изображението с мистериозни знаци или надписи: непознатото и неразбираемото винаги са плашещи.

Маникюрът с черен лак може да бъде много дискретен и елегантен. Разгледайте по-отблизо идеите по-долу, ако ви предстои по-официално събитие в деня след Хелоуин: с такова изкуство за нокти, както за празника, така и за света.

Портокал

Използвайте оранжево, за да нарисувате тиква, без която всеки празник на Хелоуин е пълен. В допълнение, оранжевият лак може да играе и като солова част: твърде весело за Хелоуин, но много празнично (особено ако добавите искри или кристали в тон!).

Бяло

Белият лак за нокти е идеалната основа за минималистичен маникюр, който ще бъде подходящ за Хелоуин и всеки друг повод.

Препоръчва се за четене:

  • Модерен черен маникюр 2023: идеи, новости
  • Черно-бял маникюр: 55 идеи
  • Оранжев маникюр: 134 идеи за всеки сезон

Действителни техники за създаване на дизайн на ноктите за Хелоуин

Няколко идеи за маникюр за тези, които не се страхуват от трудностите.

френски

Украсете върховете на ноктите си с миниатюрни рисунки на тиква или сложни черни ивици. Не изглежда мрачно, но поддържа идеята за празника.

Лунен маникюр

Концепцията е същата като при класическото сако: поставете изображения на главните герои на Хелоуин близо до дупките на ноктите. Или отделете долната част на нокътя по друг оригинален начин - например, както е показано на тези снимки.

Рисунки и стикери

По отношение на символиката може би само Нова година може да се мери с Хелоуин и този факт трябва да се вземе предвид. Нарисувайте изображения на Джак Скелингтън, прилепи и луди клоуни върху ноктите си, имитирайте петна от кръв, синини и белези - колкото по-правдоподобно, толкова по-добре!

Маникюр с котешко око

Магнитната техника за маникюр е чудесна за дизайн на ноктите за Хелоуин. Освен това можете да използвате лакове от всякакъв цвят - такова изкуство за нокти винаги изглежда мистериозно.

Друга необичайна техника за маникюр, която може да ви бъде полезна, е мраморният маникюр. Как да си го направите сами вижте видеото.

Маникюр за Хелоуин 2023 за къси нокти

Маникюрът за Хелоуин се свързва предимно с дълги нокти (като канонична вещица). Но късите нокти също могат да бъдат отлична основа за оригинален и запомнящ се дизайн на ноктите за Деня на всички светии. Как можете да украсите ноктите си за Хелоуин 2023?

Паяжина и паяк

Миниатюрният паяк е разпръснал кокетните си мрежи - такъв дизайн на ноктите изглежда много трогателен.

Надписи

Измийте на ноктите си страшни кървави съобщения, кратки цитати от филми на ужасите и текстове на най-мрачните ви песни. Е, или просто поздравете другите за Деня на всички светии.

Кръв

Рядък филм на ужасите с Хелоуин се справя без кръв - подкрепете този мотив в дизайна на ноктите си (имате нужда само от червен лак). Е, ако не сте твърде кръвожадни, използвайте ягодоплодни и блестящи нюанси в маникюра си: такива „петна“ изглеждат по-скоро като сладко отдалеч.

пламъци

Дяволският огън е друг страхотен мотив, който ви тласка да създадете необичаен дизайн на ноктите за Хелоуин. Украсете върховете на ноктите с пламъци, както на снимката по-долу.

Черна котка

Няма да уплашите никого с този маникюр, но определено ще бъдете в светлината на прожекторите.

Дизайн на дълги нокти: идеи за снимки за Хелоуин

Дългите нокти на Хелоуин 2023 осигуряват повече пространство за маневриране: казваме ви как да ги използвате максимално и какво да нарисувате върху нокътната плочка.

Тиква

Изображението на тиква със сигурност изглежда страхотно на нокти с всякаква дължина, но ако имате дълги нокти, можете да създадете цяло платно за сюжет! Вижте примерите по-долу.

Петна от кръв

На дългите нокти капещите червени капки изглеждат много по-малко безобидни, отколкото на късите. И това е голям плюс, когато става въпрос за маникюр за Хелоуин.

Скелет

Можете да нарисувате целия скелет върху нокътя - или буквално да го разглобите кост по кост, фокусирайки се върху черепа. Потърсете вдъхновение в примерите за снимки по-долу.

Уеб

Увийте всеки нокът с паяжина или „покрийте“ само един с тънка мрежа - във всеки случай ще се окаже стилно. И ужасно красива!

Какъв маникюр ще си направите за Хелоуин 2023? Оставете коментар!

Категория: