Френската марка наскоро пусна новост - хидратиращо червило с екоблясък Rouge Volupté Rock'n Shine. Вълшебният продукт за устни е тестван от главния редактор на FashionVIPdergisi.com Вероника Гнездилова

Влюбих се в това червило от пръв поглед!

Достатъчно беше да погледнете луксозния флакон: златните лога на марката подчертават нюанса на червилото, а сребърната капачка, осеяна с преливащи се частици, загатва за изненадата с екоблясъци, която ви очаква вътре.

След като тествах Rouge Volupté Rock'n Shine, открих, че това е най-универсалният продукт за устни, който някога съм опитвал.

  • Червилото има много приятна кремообразна текстура, което го кара да се чувства комфортно върху устните като балсам.

  • Овлажнява, между другото, също не по-лошо от балсам. Съдържа кокосово масло и екстракт от нар, които осигуряват качествена грижа.

  • Rouge Volupté Rock'n Shine дава богато покритие, но ако искате силно пигментиран ефект, нанесете два слоя червило.

  • Дванадесет нюанса са представени в палитрата, от бежово голо до ярко черешов цвят.

  • В центъра на пръчката има пръчка с екоблясък. При нанасяне блясъкът се слива с червилото и придава блясък на устните, добавяйки визуален обем към устните.

Тествах два нюанса: 3 Pink Flow и 12 Rockstage Red.

Нюанс 3 Pink Flow

Покритието е много удобно за устните. Не използвах балсам за устни преди да нанеса червило, въпреки че сега устните ми са доста сухи, но Rouge Volupté Rock'n Shine изглади всички неравности.

Това е перфектният нюд нюанс, изглежда максимално естествено на устните и се вписва перфектно в дневния грим. Но поради активния блясък, който придава блясъкът, това червило може да се използва и във вечерен грим, успешно ще допълни ярките опушени очи в стил YSL Beauté.

Нюанс 12 Rockstage Red

Сочният черешов нюанс определено хваща окото. Но имайте предвид: червилото изглежда малко по-светло върху кожата, отколкото в стика.

Въпреки яркия нюанс, продуктът може да се нанася без молив и всичко това благодарение на текстурата, близка до текстурата на балсама. Малко червило може да се размаже върху ябълките на бузите, за да се постигне ефект на лек руж, който е в перфектна хармония с тона на устните. Направих.

"

И тук е пълен гардероб от червила от YSL Beauty:

Категория: