Пламъците върху ноктите са едно от най-горещите предложения от модерни художници за нокти. Но този дизайн е лесно да направите сами у дома. Ние ви казваме как точно

Ако точките, цветята, звездите и сърцата вече са преминали етапа на развитие на ноктопластиката, погледнете по-отблизо маникюра с огън. Това е още една лаконична и стилна опция за дизайн с шарки, които ще украсят ноктите ви и ще привлекат вниманието към ръцете ви.

Кога е подходящ огненият маникюр?

Огненият маникюр може да изглежда различно в зависимост от мащаба на рисунката и нюансите, които избирате.

Дизайнът ще се получи ярък, ако комбинирате закачливи неонови цветове в артистична композиция върху ноктите си. С този маникюр ще бъдете звездата на партито. Обърнете внимание на "Люляк" от Essie.

И ако направите пламъците „студени“ (бели или, например, светло сини) и ги нарисувате върху прозрачен фон, изкуството на ноктите ще се окаже доста сдържано.

Когато обмисляте огнен маникюр, помислете за собствения си стил. Въпреки това, не пренебрегвайте изискванията, които могат да се прилагат към офис дрес кода.

Ако няма противопоказания, определено ще има причина да украсите ноктите „с блясък“.

На кои нокти стои най-добре?

Бадемова форма

Дизайнът с пламък се римува идеално с бадемовидни нокти. Нарисувайте огнени светкавици, издигащи се от дупките към заострените върхове или, обратно, обърнати към основата на ноктите.

Остри нокти

Същата тактика може да се използва с по-остри нокти. В която и посока да е насочен огънят, резултатът винаги ще изглежда грандиозно.

Овална форма

Най-универсалната форма е благоприятна за всякакви експерименти. Може дори да е малка светлина в средата на ноктите, сякаш взета от категорията емотикони.

Квадратни нокти

Много дизайни на пламъци са вдъхновени от дизайна на състезателни автомобили. Това изкуство за нокти често се използва върху дълги черни квадратни нокти.

Начини за създаване на огнен дизайн върху ноктите

Стикери

Вариант за тези, които нямат опит в създаването на ноктопластика. А също и за тези, които не са готови да отделят много време и усилия за маникюр.

Всичко, от което се нуждаете, е да създадете фон. Ако сте закупили стикери с шарка върху цялата нокътна плоча, вие също не можете да направите това.

Ръчно рисувани

Който притежава художествени техники, може буквално да създаде изложбен образец на маникюр с огън. Но такива опции изискват истинско умение да притежавате четка.

Но можете да създадете наистина уникален дизайн. Например, комбинирайте огъня с шахматна клетка в маникюра.

Шаблони

Друг трик, който можете да използвате, са шаблоните. Опитайте се да изрежете пламъци на хартия. Остава само да прикрепите шаблона към ноктите и да запълните процепите с лак.

Как да рисувате огън върху ноктите: стъпка по стъпка фото урок

 1. Подготовка

  Започнете с рутинната си грижа за ръцете. След това коригирайте, ако е необходимо, формата на ноктите. Омекотете и избутайте кожичките. Нанесете основен слой и два фонови слоя, ако искате цвят под картината.Говорихме за това как да си направим маникюр сами в това видео.

 2. Създаване на рисунка

  Когато слоевете лак, нанесен като основа, изсъхнат, можете да започнете да работите върху рисунката. Ако това са сега модерни пламъци в състезателен стил, първо нарисувайте очертанията им, плавно огъвайки линиите. След това боядисайте вътрешната част със същия цвят. И след това отново се върнете към контура - трябва нежно да го очертаете с различен нюанс. На ноктите можете да комбинирате огън с карета или леопардов принт например.

 3. Поправяне

  За да завършите маникюра, използвайте топ лак. Изсушаването като капки от Essie ще му помогне бързо да се закрепи.

"

Модерни идеи за пламък за къси нокти

Огнено червено

Огънят на страстта трябва да е червен, нали? Нарисувайте го върху един или два нокътя на всяка ръка. Други са изцяло покрити с ален лак. Ако обикновено предпочитате едноцветно покритие, добавянето на дизайн ще внесе разнообразие в обичайния ви маникюр. Червеният маникюр с огън е опция за тези, които не се страхуват да изглеждат ярки.

Гол пламък

Този дизайн е чудесна алтернатива на класическия френски маникюр. Пудреният фон и белите пламъци като акцент върху върховете изглеждат много свежи. Това е вариант за ноктопластика за тези, които искат малко да се отклонят от класиката, но все пак да получат маникюр, подходящ и за ежедневието.

Ярък акцент с огън

Огнена рисунка с акцент върху върховете на ноктите може да се направи в други нюанси, по-ярки. Такъв маникюр изглежда възможно най-впечатляващ в неонова версия, особено ако пламъкът ви е розов, зелен или лилав.

Студен огън

Възприемането на дизайн с огън е силно зависимо от избора на нюанси. Достатъчно е да направите пламъка син или син, тъй като маникюрът веднага ще стане „студен“, а огнените езици ще приличат на лед. Малък блясък в състава на лака ще помогне да се засили този ефект.

Огнен градиент

Пламъците обикновено имат петна на цвят. Има различни нюанси, от червено, оранжево и жълто до синьо! Използвайте ги всички в маникюра си, така че един цвят плавно да преминава в друг. Градиентът ще направи вашето изкуство за нокти с шарка по-изразително и многостранно.

Препоръчва се за четене:

 • Училище по изкуства: Направи си сам дизайн на ноктите
 • Шаблони за нокти за начинаещи: инструкции стъпка по стъпка
 • Омбре маникюр: фото инструкции как да го направите сами

Огнени опции за маникюр за дълги нокти: идеи за снимки

Огън на черен фон

Когато видите такъв маникюр, пред очите ви веднага изскачат състезателни коли с искри, хвърчащи изпод колелата и мощни ауспуси, които сякаш ще се запалят. Това впечатление създава силен контраст между черния фон и ярките цветове на пламъка. Разтегнете пламъците, за да подчертаете дължината на ноктите.

Неонов пламък

За тези, които искат да добавят цвят към живота си, самият Бог нареди да направят маникюра ярък детайл от изображението. На всеки нокът можете да "запалите" неоновия пламък на собствения си нюанс. Завършете рисунката с контрастен контур, за да изглежда по-ясна и по-графична отвън.

Матов огън

Можете да допълните маникюра с изображение на огън с текстурни специални ефекти. Например, направете пламъка тъп. Или го боядисайте с "груб" лак с песъчинки. Благодарение на това пламъкът ще изглежда по-жив; текстурата ще създаде впечатление за пукащ огън.

Огнен маникюр от комикси

Моделът на огъня може да не е единственият във вашето изкуство за нокти. Допълнете го с картинки в духа на комикс стила на Рой Лихтенщайн. За да се подобри приликата, черният удар на пламъка и други изображения ще помогнат. Това ще бъде истинско поп изкуство върху ноктите.

Златен огън

Огненият дизайн изглежда много благороден, ако са изпълнени някои условия. Първо, стремете се към минимализъм. Начертайте в злато само очертанията на пламъка. Второ, помислете за нюансите. Изглежда красиво, например, комбинация от черен фон (особено ако го направите матов) и златен модел.

Блестящ маникюр с огън

Ако обичате повече палавия блясък на блясъка, първо покрийте ноктите си с блестящ лак и след това нарисувайте огъня по върховете на ноктите си, плътен цвят, който няма да позволи на дизайна да избледнее ослепителна основа.

"

Какво мислите за идеите за дизайн на огнени нокти? Споделете вашите впечатления в коментарите.

Категория: