Видът на Кайли предполага драматичен, но естествен резултат. За постигането му ще позволи оригиналният метод за удължаване на миглите, за който си струва да говорим по-подробно

Когато избират между спирала и удължени мигли, мнозина са склонни да изберат второто. Това е удобна алтернатива на грима. След удължаване на мигли не е необходимо да оцветявате всеки ден, но вечер премахвайте грима. Удълженията на миглите придават изразителност на погледа 24/7, дори ако сте напълно без грим.

Напоследък така нареченият Кайли ефект се превърна в истинска тенденция при удължаването на миглите. Защо момичетата го харесаха толкова много и каква схема трябва да следвате, ако искате да получите мигли с ефекта на Кайли?

Миглите на Кайли: какъв е този ефект?

Ето какво казват за удължаването на миглите в духа на Кайли Дженър. Известният модел и създател на собствена линия козметика вече няколко години задава тенденциите в красотата. Един от тях беше специален начин за удължаване на миглите. На звездата те изглеждат дълги и плътни, но много по-естествени от тези, които правят класически екстеншъни. В същото време Кайли има изразителна извивка на миглите си.

Факт е, че Кайли избра "разредено" разширение. При нея ресничките не са залепени плътно една до друга, а на интервали. Друг нюанс е, че удължените реснички трябва да са с различна дължина. Ето защо, вместо равномерна и прекалено плътна линия на миглите, сякаш изрязана по една линия, виждаме по-жив и естествен резултат при Kylie. Може дори да изглежда, че миглите са леко заплетени и тази сладка небрежност само подчертава естествения ефект.

Разликата между ефекта на Кайли и резултатите от други методи за удължаване на мигли

 1. Миглите на Туиги

  Образът на иконата на стила от 60-те години беше направен разпознаваем от големи очи с куклени стрелки и буйни мигли. Трябва да се отбележи, че Twiggy нарисува меки мигли на долния клепач с очна линия. При изграждането се опитват да повторят този ефект с помощта на греди, фиксирани на равни интервали един от друг. По естественост с миглите на Кайли този ефект, разбира се, не може да се сравни. Но ако решите да повторите, нашата видео инструкция стъпка по стъпка ще ви помогне.

 2. Ефект на Dior

  Това разширение е вдъхновено от визия от дългогодишното шоу на Dior през 2011 г. За това шоу те създадоха изискани женствени визии в стила на 60-те години - с червено червило, черни стрелки и буйни изкуствени мигли.

  Линията на миглите беше насочена по-близо до външните ъгли на очите и подчертаваше ефекта на котешко око. Днес удълженията с ефект на „котешки“ вид се наричат „мигли на Dior“. Ако сравним такова разширение с резултата ла Кайли, тогава последният изглежда малко по-мек.

 3. Куклен ефект

  Гъсти, плътни и равномерни дълги и прави мигли е това, което отличава тази опция за удължаване. Не прилича на миглите на Кайли, които приличат на нейните, само че в подобрен вариант, с леко удължаване към външните ъгли.

"

На кого отиват мигли а ла Кайли?

Едно от предимствата на удължените мигли Kylie е, че подхождат на повечето момичета. Причината се крие в естествеността на резултата, който може да се нарече печеливш за почти всички.

Единствените, които не харесват това удължаване са момичета, чиито мигли са доста редки, с празнини. Като се има предвид фактът, че ефектът на Кайли не предполага равномерно удължаване по цялата линия на растеж на ресничките, това може да повлияе на резултата. В този случай е по-добре да изберете друга техника или като алтернатива първо организирайте курс за интензивна грижа за вашите мигли със серуми и масла, които ще ускорят растежа им и ще събудят така наречените спящи фоликули.

Ефектът Кайли е идеален за момичета с големи кръгли очи. Поради факта, че такова разширение създава акцент върху външните ъгли, очите са леко изтеглени визуално, което придава на външния вид специална изразителност. По същата причина миглите на Кайли могат да бъдат препоръчани на тези, чиито очи са поставени достатъчно близо. Ако искате очите ви да изглеждат по-големи, този ефект също ще работи. При него погледът става "широко отворен" .

Плюсове и минуси на грима на Кайли

Основният плюс на удължените мигли с ефекта на Кайли е, разбира се, естественият резултат. След процедурата другите няма да усетят, че ветрило от удължени мигли виси тежко над очите ви. Напротив, ефектът ще бъде много лек. В същото време техниката обещава, че погледът ще бъде изразителен дори при липса на допълнителен грим.

Поради факта, че дължината на ресничките се увеличава по-близо до външните ъгли, такова удължаване визуално разтяга очите и създава привлекателен вид на "лисица" .

На практика няма минуси за ефекта на Кайли. Може би говорихме за единственото нещо по-горе: това разширение не е подходящо за момичета с естествено редки мигли. Освен това, както след всяко друго удължаване, веднъж на всеки 3 седмици или веднъж месечно трябва да правите корекция, тъй като удължените реснички постепенно започват да падат.Следователно редовните посещения при майстора за мигли ще трябва да бъдат включени в графика ви.

Какво е необходимо, за да създадете ефекта на Кайли у дома?

Не е нужно да ходите в салон, за да получите ефекта на Кайли. У дома също може да се постигне, ако сте добри с изкуствените мигли. Ще ви трябва:

 • снопчета изкуствени мигли (изберете тези, които са по-тънки, с две или три реснички в сноп);

 • лепило за изкуствени мигли;

 • пинсети;

 • базов нюанс на сенки за очи и праймер за сенки за очи (напр. Eyeshadow Primer Potion от Urban Decay);

 • черен каял (напр. Infaillible от L'Oréal Paris);

 • черна очна линия (като Hyper Easy от Maybelline New York);

 • спирала (като The Falsies Lash Lift на Maybelline New York).

Как да постигнете ефекта на Кайли без екстеншъни: схема за грим

 1. Грим за очи

  Трябва да започнете с него - на последния етап ще работите със снопове мигли. Подгответе клепачите си за грим с грунд. След това разнесете върху тях неутрален нюанс, върху който нанесете очна линия.

  Нарисувайте стрелки за котешки очи с линия.

  Можете да изберете по-мека версия на стрелките и да използвате черни сенки, за да ги създадете. Не забравяйте да нарисувате пространството между миглите с kajal.

 2. Изкуствени мигли

  Снопчетата ще трябва да се залепят към основата на вашите мигли и да се фиксират един по един с вдлъбнатини.

  Не забравяйте, че кичурите трябва да са с различна дължина - с тенденция да се удължават по-близо до външния ъгъл.

 3. Грим за мигли

  След като работите с лъчите, изчакайте лепилото да стегне, след това нанесете малко спирала върху миглите във вътрешните ъгли, в централната зона и боядисайте целия долен ред.

"

Чували ли сте за такава техника за удължаване на мигли като ефекта Кайли? Разкажете ни за любимите си удължения за коса в коментарите.

Категория: