Главен редактор на FashionVIPdergisi.com Вероника Гнездилова тества матови червила L'Absolu Rouge Matte

Наскоро се сприятелих с матовите червила. Използвах само тонирани балсами и гланцове. Но напразно!

Новото поколение матови продукти се отличава благоприятно от своите предшественици: те не изсушават устните, практически не се усещат върху кожата и придават наситен нюанс, който продължава през целия ден. Сред любимите ми червила е L'Absolu Rouge Matte на Lancôme.

Тествах два нюанса.

Нюанс 393 Rose Rose

Най-добрият избор за дневен грим. Розовият цвят освежава, прави лицето по-младо и сладко. Пигментът е добре разпределен и изглежда още по-ярък на устните, отколкото в стика.

Много харесвам текстурата на червилото. Финишът е матов и кадифен. Усещането върху устните е много приятно, донякъде напомня ефекта на балсам - червилото омекотява и овлажнява толкова добре деликатната кожа.

Благодарение на тази текстура, червилото се разпределя лесно върху устните и не се запушва в пукнатини. Препоръчва се!

нюанс 187, мотивация за устни

Нанесох това червило по два начина. За дневен грим - с пръст, прокарвайки с движения. А за вечерен грим - скосена четка, която ви позволява внимателно да очертаете контура на устните.

Червилото има приглушен червен нюанс, който изглежда достатъчно ярко на устните, но не и предизвикателно.

След теста разбрах колко добро е червилото L'Absolu Rouge Matte. Съчетава овлажняващи свойства, яркост на пигмента и издръжливост. Задържа се на устните до десет часа и се отмива лесно с мицеларна вода.

Вече го сложих в чантата ми за гримове!

"

Категория: