Главният редактор на FashionVIPdergisi.com Вероника Гнездилова тества спирала Mascara Volume Effet Faux Cils, водоустойчив молив Dessin Du Regard и моносенки Sequin Crush

Обичам да гримирам очите. Използвам молив, сенки и спирала всеки ден, не по повод. Убедена съм, че яркият грим подчертава очите и прави погледа магнетичен - не мога да се отрека от този ефект.

Използвам продуктите на YSL Beauté от дълго време и искам да ви разкажа за три от любимите ми. Признавам, че ги тествах многократно.

Водоустойчива очна линия Dessin Du Regard

Моливът е с мека гел формула. Буквално се плъзга по кожата и се смесва лесно. Вярно е, че това трябва да се направи веднага след нанасянето на пигмента: поради водоустойчивите си свойства той бързо се втвърдява върху кожата. Резултатът трае около 12 часа, пигментът не се търкаля дори по лигавиците.

Започвам да гримирам очите с молив, боядисвам лигавиците на долните клепачи и междумиглите на горните.

Наситеността с пигменти осигурява ярък резултат. Върху кожата на клепачите продуктът не избледнява в продължение на 12 часа.

Бонус - малка острилка, която идва с молив. Удобно е да го носите в козметичната си чантичка.

Sequin Crush Monoshadow

Тествах сенките за очи в 4 Explosive Brown. Цветът е по-близък до блатния, с лек златист блясък, който осигурява красиви преливания и излъчване. Сенките са идеални за вечерен грим. Слагам ги както на горните клепачи, така и на долните.

Можете да постигнете плътно покритие или да прелеете сенките в лека мъгла. Предпочитам втория вариант.

Macara Volume Effet Faux Cils

Дори да го нанесете на един слой, миглите стават обемни, а погледът е „широко отворен“. Безспорното предимство на продукта е, че може да се наслоява без страх от утежняване и слепване на миглите. Постигането на ефекта от режийните не е трудно.

Обичам тази спирала и заради факта, че дори нанесена на два-три слоя, лесно се отмива с мицеларна вода.

Важно е да се отбележи съставът на Mascara Volume Effet Faux Cils. Не толкова отдавна той беше актуализиран чрез добавяне на шокова доза грижовни вещества, включително комплекс от масла и витамин В5. Като цяло солидни плюсове!

Тази спирала се предлага в седем нюанса. Можете да експериментирате с цветни мигли:

"

Категория: