Превръщане в принцеса на Дисни със сини сенки за очи, очна линия и спирала

Можете да се преобразите в истинска принцеса с помощта на грим. Основното е, че в полунощ този грим не ви превръща в тиква. Затова изберете издръжливи продукти! Кои и как да ги използвате, за да станете като Пепеляшка от анимационния филм на Дисни, ще кажем в тази статия.

Характеристики на грима на Пепеляшка

Ако си спомняте как изглеждаше Пепеляшка в анимационния филм, веднага виждате изображение с буйни мигли, нежен руж, розово червило и сини сенки.Разбира се, такъв грим не може да се нарече универсален. Но ако харесвате ярки сенки, тогава за среща с приятели, например, такъв грим е доста подходящ.

Гримът на Пепеляшка не включва подчертано контуриране, агресивни техники за грим или ясни контури на веждите. Изглежда доста нежно и романтично, като истински модерни принцеси.

Какъв грим имате нужда?

За цвят на лицето

 • Праймер за професионален грим NYX Bare With Me;

 • Stay Naked Foundation от Urban Decay;

 • Коектор Stay Naked от Urban Decay;

 • Без филтърна пудра от NYX Professional Makeup;

 • Руж Maybelline New York Fit Me;

 • Завършващ спрей All Nighter на Urban Decay.

Грим за очи

 • Plump & Set Brow Artist Mascara от L'Oréal Paris;

 • Помада за вежди Maybelline New York;

 • База за сенки за очи NYX Professional Makeup HD;

 • Ultimate Electric палитра сенки за очи от NYX Professional Makeup;

 • Майбелин Ню Йорк с четка Hyper Easy;

 • Спирала Volume Effet Faux Cils от Yves Saint Laurent Beauté.

Грим за устни

 • Дълготрайно червило Maybelline New York Superstay Matte Ink,

 • Гланц за устни Lancôme Juicy Tubes.

Как се гримира Пепеляшка: стъпка по стъпка фото урок

Деликатен, но изразителен образ на Пепеляшка ще подхожда не само на блондинките. Но какъвто и да е цветът на косата ви, изберете дълготрайна козметика, за да не се налага да гледате часовника, докато говорите с принца и да не се страхувате, че гримът ви ще трябва да се актуализира в полунощ.

 1. 1

  Използвайте грунд, за да издържите грима си възможно най-дълго. Основата в този случай ще бъде надеждно фиксирана.

  Ако все още не сте намерили такъв, опитайте Bare With Me от NYX Professional Makeup с гел текстура.

  Какво мислят нашите читатели за него, можете да разберете тук.

  "

 2. 2

  Основата за грим и коректорът на Пепеляшка трябва да съответстват на естествения ви тен на кожата и да бъдат възможно най-дискретни.

  Изберете леки продукти като гамата Stay Naked на Urban Decay.

 3. 3

  Настройте кремообразните продукти с пудра. Отличен избор би бил прах с отразяващи частици. Нанесете го първо с потупващи движения по цялото лице, а след това полирайте с бързи движения на четката от едната към другата страна. Така частиците ще лежат възможно най-близо една до друга, което ще им позволи да отразяват напълно светлината, визуално изглаждайки микрорелефа на кожата.

 4. 4

  Гримът на Пепеляшка не изисква скулптуриране, така че ви трябва само руж с лек сатенен блясък. Нанесете върху горната част на ябълките на бузите си и пренесете върху горната част на скулите. Това ще създаде лек лифтинг ефект и ще освежи външния вид.

 5. 5

  Подчертайте веждите с гел за вежди, като се стараете да не боядисвате кожата.

 6. 6

  Когато гелът изсъхне, попълнете липсващите косъмчета със скосена четка и помада за вежди. Веждите ще станат по-изразителни, но ще запазят естествен вид.

 7. 7

  След като нанесете основата, пренесете сините сенки по движещия се клепач, излизайки отвъд гънката. Важно е да се постигне плавен преход на цвета.

 8. 8

  Сега нанесете по-ярки сини нюанси с блясък (без прекомерен блясък от блясък) върху движещите се клепачи - така че да има известно разстояние до гладко смесените граници, създадени в предишната стъпка. Различни нюанси с един и същи цвят по интензитет и покритие могат да бъдат намерени в палитрата Ultimate Electric от NYX Professional Makeup.

  Сега смесете синята сенка за очи с блясък по долната линия на миглите.

 9. 9

  Нарисувайте лигавицата на долния клепач с бежов или светлорозов молив. Това ще освежи изображението и визуално ще увеличи очите. Не трябва да използвате пигментиран бял kajal за тази цел, тъй като бялото на очите може да изглежда избледняло на фона на чисто бяло.

 10. 10

  Добавете акцент - нарисувайте стрелка с черна очна линия по линията на миглите. За да направите стрелката тънка, първо леко натиснете ресничките с апликатора, отстъпвайки няколко милиметра от корените, след което, плъзгайки се нагоре по ресничките, натиснете апликатора към клепача. Така че се приближавате възможно най-близо до основата на миглите: няма да има празнина между тях и стрелката, а самата стрелка ще се окаже чиста и тънка.

 11. 11

  Миглите се боядисват със спирала с ефект на удължаване и обем. Например Volume Effet Faux Cils от Yves Saint Laurent Beauté.

 12. 12

  Дълготраен грим е невъзможно да си представим без дълготрайно червило.Знаем, че матовите продукти показват най-дълга устойчивост. Но за грима на Пепеляшка лъчистото покритие е по-подходящо от матовото. За да постигнете едновременно износване и деликатен мокър блясък, първо нанесете тънък слой дълготрайно червило.

 13. 13

  След като матовото червило стегне, нанесете полупрозрачен блясък с малки блестящи частици отгоре. Например Juicy Tubes от Lancôme.

  Това няма да повлияе негативно на стабилността на резултата.

 14. 14

  За да сте сигурни, че гримът ви няма да се провали, използвайте фиксиращ спрей.

 1. Обърнете внимание на All Nighter от Urban Decay.

 2. Изображението е готово! Сега, когато гримът е на мястото си, зависи от вас да решите колко време ще издържи топката.

"

За вдъхновение ви предлагаме да гледате още едно видео превъплъщение в принцеса.

Какво можете да добавите към един страхотен външен вид?

За да постигнете пълна хармония, трябва да се погрижите за останалите компоненти на образа на героинята.

 • В легендарния анимационен филм "Пепеляшка" главната героиня носеше висок кок и синя лента за глава. Можете да последвате нейния пример или да изберете нещо по-неутрално, като вълнообразен стил.

  "

 • Деликатните нюанси са по-подходящи за маникюр. Обърнете внимание на лаковете с блясък и искри: блестящо синьо, блестящо розово или сребристо. Те ще служат като чудесно допълнение към образа на принцесата.

 • За костюмирано парти синя рокля в стил Пепеляшка с издути ръкави също ще бъде полезна. Последният щрих, който ще е необходим, за да повторите визията, са високи ръкавици.

Как ви харесва тази трансформация?

Категория: