Главният редактор на FashionVIPdergisi.com Вероника Гнездилова тества маслени моносенки Color Queen

Моно сенките са добри, защото не е нужно да носите обемиста палитра със себе си. Компактната опаковка почти не заема място. Сенките на Color Queen, например, изглеждат безтегловни. След като избрах цвета, сутринта ги слагам в козметичната си чанта, която вземам със себе си на работа, а през деня коригирам грима си с тяхна помощ. Ако вечер, веднага след офиса, имам среща или среща с приятели, нанасям сенките в по-плътен слой, за да подсиля грима на очите.

  • Сенките за очи L'Oréal Paris Color Queen са добре пигментирани и ми харесват. Цветът върху клепачите изглежда също толкова жив, колкото и в опаковката. Това важи особено за сенките с блясък (те дават най-наситено покритие): за да създадете вечерен грим, е достатъчно да ги нанесете само на един слой.

  • Color Queen се различава от другите сенки по състав, съдържа 30% масла. Благодарение на това се осигурява еластичността на текстурата: сенките не се ронят под очите, дори ако са нанесени плътно.

  • Нанасянето и оцветяването също е лесно, сенките се разнасят дори с пръст. В допълнение, нюансите се преливат добре един с друг, без видими граници.

  • Но в допълнение към състава, Color Queen има още едно важно предимство - това е палитра, която включва 36 нюанса, от матов неонов до метален блясък.

Тествах три от тях.

Нюанс 40 "Уникален"

Много пигментирана формула с голям блясък. Сенките са идеални за създаване на вечерен грим за очи. Ако се нанесе плътно върху клепачите, изображението е бляскаво и светло.

Между другото, този нюанс може да се използва и като хайлайтър, но в това си качество трябва да се нанася точково: под веждите и върху отметката на горната устна. За големи площи няма да работи - излъчването ще се окаже твърде интензивно.

Нюанс 36 Магия

Сенките от този цвят могат да бъдат добра алтернатива на черните нюанси при създаването на вечерен грим. За деня те не са подходящи - твърде наситен цвят плюс интензивно трептене.

С тяхна помощ можете да направите опушено око, изображението ще се окаже грандиозно и съблазнително.

Shade 14 Elite

Сиво-черните сенки за очи трябва да имате в несесера си с гримове. По-конкретно тези ми харесаха, защото въпреки матовия завършек придават лек блясък, тъй като има малки блестящи частици в състава.

Ще използвам сенките на този нюанс в грима си за изход (дори ако в настоящата ситуация това ще бъде достъп до интернет: никой не е отменил видеоконференциите). Идеални са за опушени очи, тъй като се преливат лесно и не оставят ясни граници.

"

Категория: