Главен редактор на FashionVIPdergisi.com Вероника Гнездилова тества L`Absolu Lacquer

Сочните лъскави устни са страхотен вариант за парти, а също и печеливш във всяко отношение. Ярките устни отвличат вниманието, така че не можете да се занимавате с грим на очите. Достатъчно е само да гримирате миглите.

За да придадете на устните си блясък, можете да използвате не само гланц. Лакът за устни е сравнително нов продукт на пазара за красота и ми харесва повече.

  • Първо, лакът за нокти изглежда наистина лъскав на устните, дори винил с подчертан ефект на мокър блясък.

  • Второ, лакът за устни е с пигментирана формула, така че цветът върху устните изглежда по-плътен, отколкото след нанасяне на цветния гланц.

  • Трето, лаковете за устни са по-издръжливи, което е много важно за вечерния грим.

Тествах лаковете за устни L`Absolu Lacquer и съм готова да споделя впечатленията си. Много ми хареса кремообразната текстура на тези продукти. На устните се усеща повече като балсам, отколкото като гланц. Овлажнява и дори изглажда кожата.

Удобно е с него. Не мога да кажа, че лакът изобщо не се усеща на устните, но усещането е приятно. Нанася се лесно, продуктът сякаш се плъзга по устните, разпределя се лесно и не се запушва в пукнатини, ако има такива.

Апликаторът е с продълговата форма, леко заострен към върха, така че е удобен за очертаване на контур. Но е по-добре да използвате молив в допълнение - гримът на устните с лак изисква максимална яснота.

Можете да прочетете повече за това как да нанасяте продукти с тази текстура тук.

Тествах лаковете за устни L`Absolu на Lancôme в два нюанса: 266 Encantement и 366 Power Rose.

L`Absolu Lacquer, нюанс 266 Encantement

Лакът за устни изглежда тъмно черешов в бутилката, но прилича повече на черен шоколад в мостра.

Важно е да имате предвид, че L`Absolu Lacquer е много устойчив, не се отмива с обикновена вода, но лесно с мицеларна вода. Ако боядисате устните си с лак и отидете на парти, не е нужно да се притеснявате за грима: той ще остане в оригиналния си вид дори след няколко коктейла.

L`Absolu Lacquer лак за устни, нюанс 366 Power Rose

Ярка фуксия на устните изглежда толкова сочна и богата, колкото и в бутилката.

За да постигнете този ефект е достатъчно да нанесете лак само на един слой. Ако нанесете на две, покритието ще бъде възможно най-плътно и лъскаво.

L`Absolu Lacquer определено ще остане в чантата ми за гримове, със сигурност ще използвам Power Rose, когато правя вечерен грим.

"

Категория: