Казваме ви как да удължите издръжливостта на грима за цял ден

Ако използвате декоративна козметика, тогава фиксиращият спрей определено ще ви бъде от полза: след като го нанесете, няма да се налага да коригирате грима си всеки час. не вярвате? Така че все още не знаете нищо за NYX Professional Makeup Make Up Setting Sprays.

Предимства на професионалния фиксатор за грим NYX

Фиксиращият спрей се усеща като обикновена термална вода, когато се напръска върху лицето, но функциите му са напълно различни.

 • Фиксиращите спрейове Make Up Setting са предназначени да увеличат издръжливостта на грима и да поддържат оригиналния му вид.

 • Спрейовете увеличават издръжливостта на всяка цветна козметика, било то основа, сенки за очи, червило или спирала.

 • Make Up Setting спрейът има удобен дозатор, който ви позволява незабавно да напръскате продукта върху цялото си лице. Едно натискане е достатъчно, така че разходът е много икономичен и дори при ежедневно използване на фиксатора стига за цяла година.

 • За да поправите грима, просто натиснете за секунда дозатора.

 • Спреят е с течна текстура. Благодарение на финия спрей продуктът не се усеща върху лицето и не утежнява грима.

 • След нанасяне на спрея козметиката не се разнася и не се търкаля, фиксацията настъпва моментално.

 • Премахването на грима след използване на фиксиращ спрей е толкова лесно, колкото и без него - не са необходими специални инструменти за това.

 • Фиксаторите Make Up Setting не изсушават и не стягат кожата - напротив, те я овлажняват и придават усещане за комфорт.

 • Линията включва два вида спрей: Dewy Finish придава блясък, а Matte Finish матира кожата.

 • Фиксиращият спрей може да се използва и за възстановяване на счупени сенки за очи, руж или пудра. Написахме подробно за този лайфхак в тази статия.

Състав на фиксиращия спрей

Фиксаторите за грим са вегански. Това означава, че не съдържат никакви съставки от животински произход и компонентите не са тествани върху животни.

Кога е подходящ спрей за фиксиране на грима?

Ако отивате на парти и правите ярък грим, просто ви трябва фиксатор. Ще предотврати разливането на наситени и блестящи сенки под очите и няма да позволи плътно нанесена спирала да се отпечата върху долния и горния клепач.

Когато създавате дневен грим, можете да използвате и фиксиращ спрей. Ако носите фон дьо тен, използвате коректор, скулптурирате и добавяте малко руж, не забравяйте да завършите, като напръскате лицето си със спрей за гримиране, за да запазите тона си в перфектно състояние до вечерта.

NYX Професионален грим с матово покритие

За да може спреят да фиксира сигурно грима, той трябва да бъде нанесен правилно.

 1. Първо се гримирайте: нанесете основа, руж, червило и гримирайте очите си.

 2. Когато гримът ви е завършен, нанесете фиксиращ спрей върху лицето си. За целта разклатете бутилката и напръскайте продукта от разстояние 15-20 см. Едно или две щраквания са достатъчни.

 3. За да покриете всички зони, направете първото натискане в горната част на лицето, второто в долната част. Основното е, че спреят е равномерно разпределен.

"

Категория: