Не се страхувайте - няма да се налага да рисувате камуфлажен отпечатък върху клепачите си, но определено си струва да си купите зелени сенки или очна линия. Освен ако, разбира се, не искате да следвате модните тенденции

Като начало, нека да разберем кои са основните характеристики на тази тенденция.

основни характеристики на милитари стил грим

Този грим ще се хареса на момичетата, които обичат дръзките образи с акцент върху очите. Хищни стрели, черни и зелени опушени очи - всички тези опции са напълно възможни. Предпочитание трябва да се даде на кафяво-сивите тонове.Каки е идеалният цвят. Тук говорихме как да го използваме в грима на очите. Този нюанс е ключов елемент от военния стил и затова ще изглежда възможно най-подходящ, включително в грима. Обърнете внимание, собственици на зелени очи. Определено трябва да обърнете внимание на този грим.

За всеки ден военен стил, разбира се, няма да работи. В крайна сметка такъв грим за очи трябва да е достатъчно ярък. Но този грим може да се пробва за грандиозна фотосесия или парти. Можете да използвате блестящи сенки, но матовите пак ще изглеждат по-впечатляващо.

"

Какви инструменти за гримиране ще са ви необходими?

Първо пригответе необходимата козметика.

За цвета на лицето:

 • L'Oréal Paris Infaillible Foundation 10 Porcelain

 • NYX Professional Makeup Conceal.Correct.Contour - Light,

 • Bronzer NYX Professional Makeup California Beamin' - 03 Sunset Vines,

 • L'Oréal Paris Le Blush - 160 праскова.

За грим за очи и устни:

 • NYX Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel,

 • Прецизен микромолив за вежди Maybelline New York – русо,

 • Urban Decay Born To Run палитра сенки за очи,

 • Urban Decay 24/7 Плъзгаща се черна очна линия - Perversion,

 • Маска Maybelline New York Lash Sensational,

 • Молив за устни NYX Professional Makeup - 807 Cocoa,

 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie Gloss - 01 Clear.

Военен грим: стъпка по стъпка фото урок

 1. 1

  Подгответе кожата си за грим. Почистете лицето си с памучен тампон, напоен с тоник, след това нанесете хидратиращ крем, оставете да попие. След това разнесете основата с четка или гъба.

  За външен вид, вдъхновен от милитари, най-подходящ е дълготрайно матово покритие като L'Oréal Paris Infaillible.

 2. 2

  Това върви чудесно със скулптуриране, което ще направи чертите на лицето по-дефинирани.Подчертайте изпъкналите части на лицето със светъл коректор и потъмнете скулите, слепоочията, страничните повърхности на челото и контура на долната челюст с кафяв коректор. Меко смесете границите. Палитрата Conceal.Correct.Contour от NYX Professional Makeup ще ви бъде полезна.

  След това срешете веждите си с гел, за да ги направите по-пухкави. С молив за вежди попълнете липсващите косъмчета с тънки щрихи.

 3. 3

  Нанесете матово бежови сенки по целия горен и долен клепач. Използвайте 24/7 плъзгащ се черен молив Urban Decay в Perversion, за да запълните горната и долната част на линията на миглите.

  Подчертайте долния клепач с черен молив и прелейте с малка четка, след което продължете линията на молива към слепоочието - това ще зададе вектора за бъдещо оцветяване на сенките. Подчертайте външния ъгъл на горния клепач с молив.

 4. 4

  С тъмнокафяви матови сенки, използвайте пухкава четка, за да подчертаете орбиталната линия отгоре, с по-светлокафяви матови сенки, преминете по границата и прелейте. Запълнете целия движещ се клепач със сенки в цвят каки с лек блясък. Фиксирайте линията на молив на долния клепач с черни сенки и смесете границата с матово тъмно кафяво. Подчертайте кожата във вътрешните ъгли на очите с блестящи сенки. Покрийте щедро миглите си с черна спирала.

 5. 5

  Гримирайте устните си с нюд червило или молив, добавете лъскав блясък. Бронзант NYX Professional Makeup California Beamin' подчертават скулите, вървят по страничните части на челото, моста на носа и брадичката.

  Смесете капка прасковен руж върху ябълките на бузите си.

  Готово!

Оригинални идеи за грим

По-долу предлагаме още няколко опции за грим, които идеално ще допълнят визията в милитъри стил.

Сиво-зелени опушени очи

Боядисайте пространството между миглите с черен каял и засенчете целия движещ се клепач с него като основа. Разбъркайте с четка. Нанесете тъмнозелени сенки за очи в центъра на горния клепач. Подчертайте долния клепач с каял. Смесете тъмнозелени сенки по контура на долните мигли. Подчертайте вътрешните ъгли на очите с лайм сенки с блясък и добавете сиви сенки към централната зона на клепачите. Извийте миглите си с маша и ги нарисувайте с черна спирала.

Подобен грим, който показахме в това видео. Вижте го, за да започнете да създавате своя външен вид с умения.

Хидък със стрелка

Нарисувайте стрелка с очна линия или сенки в цвят каки. След това донесете долния клепач, като не забравяте вътрешния ъгъл. Свържете линиите във външния ъгъл и начертайте линия към веждите. Ще се окаже доста ярък, но не предизвикателен образ, който е доста подходящ за ежедневието.

Креативна стрелка в гънката на клепача

Вместо класическата стрелка можете да нарисувате необичайна в гънката на клепача и да разширите линията отвъд вътрешния ъгъл на долния клепач. Вижте сами - получавате оригиналния грим.

"

Какво можете да добавите към военния външен вид?

За да получите завършен образ, по-добре е да поддържате военния стил в грима, както и в дрехите и стила на косата. В крайна сметка хармонията на детайлите определя хармонията на резултата.

 • Ако говорим за прически, тогава трябва да дадем предпочитание на строг стил без къдрици и небрежни вълни: последните, съчетани с нюанси на каки, едва ли ще изглеждат хармонично. Стегната ниска опашка, строг кок или просто разпусната права коса е това, от което се нуждаете.

 • Дизайнът на ноктите може да варира. Основното е да следвате няколко правила. Изберете нюанси от неутрални цветове: бежово, черно, бяло, кафяво или същото блато.

  Няма да влизат в конфликт с дрехите и грима, за разлика от червеното, синьото или например лилавото. Деликатните щампи като цветя и сърца трябва да се избягват. Но лаконичните точки и ивици могат безопасно да бъдат нарисувани, както и малки надписи.

 • Също така е по-добре да използвате нюанси на зелено в дрехите. Но не тъмно изумрудено, а блато и каки. Това може да бъде яке с камуфлажен принт или карго панталони, като палто от блатен грах във военен стил и груби ботуши.

Кой военен грим ви хареса най-много? Къде бихте отишли с този грим?

Категория: