FashionVIPdergisi.com Главният редактор Вероника Гнездилова тества палитрата Away We Glow от матови и блестящи сенки за очи

Почти никога не използвам монотони. Палитрите според мен са много по-удобни: те вече съдържат идеално хармонизиращи се нюанси, така че е невъзможно да се направи грешка в комбинацията от цветове. Тествах палитрата Away We Glow в нюанс 02 Hooked On Glow. Ето я.

Комплектът съдържа сенки в бежови и кафяви тонове. Всички нюанси са топли, способни изгодно да подчертаят красотата на момичетата от цветните типове „есен“ и „пролет“. Можете да определите вашия тип цвят, като прочетете тази статия. Тя ми помогна да се уверя, че цветът ми е „есен“.

Под капака на кутията сенки за очи в три матови и седем блестящи нюанса. Текстурата на сенките е сатенена, което ги прави много приятни за нанасяне.

Сенките се нанасят на тънък слой върху кожата. Блясъкът е забележим, но не крещящ, което ви позволява да използвате сенки дори в дневния грим.

В тази мостра можете да видите всички нюд сенки за очи: три блестящи и една матова.

На този - само мат. В сравнение с блясъците, те изглеждат много по-богати и по-пигментирани върху кожата.

Има една тайна, благодарение на която блестящите сенки могат да се нанасят и върху клепачите в плътен слой. За да направите това, навлажнете четката в мицеларна вода, нарисувайте сенки върху нея и разпределете върху клепачите. Писахме за тази техника тук.

Всички сенки от палитрата се преливат добре и се преливат добре. По цилиарния ръб на горния и долния клепач нанесох матово кафяв нюанс, върху горния клепач и малко върху долния клепач - блестящо златисто, чиито граници засенчих с бежов матов нюанс. В резултат на това получих този грим.

The Away We Glow палитрата в нюанс No. 02 Hooked On Glow ще запазя за себе си за дневен грим. И ще използвам златисти блестящи нюанси на лицето си като хайлайтър. Много ми хареса деликатният блясък.

"

Категория: