Нека ви кажем как да създадете ефектна визия за Хелоуин или пиратско парти

Гримът в пиратски стил ще изглежда ефектно на костюмирано парти или в нощта на Хелоуин. Така че запазете това ръководство за бъдещето - определено ще ви бъде полезно. Ако не вие, то вашите деца или приятели със сигурност. Казваме ви как да направите пиратски грим за момиче.

Характеристики на пиратския грим

Разбира се, ако сложите превръзка на очите, шапка с кръстосани кости и череп на главата си и сложите плюшен папагал на рамото си, няма да има съмнения какъв образ е това.Въпреки това, за да стане трансформацията в Джак Спароу наистина впечатляваща, пиратът не може без грим. На дъбено лице ще е необходимо да нарисувате брада, високи скули и дебели вежди. И така, че да изглеждат съвсем естествени. Също така е важно такъв грим да се отмива лесно. Така че трябва да разберете не само как ще се превъплътите, но и с помощта на какво. Изборът на продукти играе ключова роля в създаването на тази визия.

За това как да направите пиратски грим за празник или парти със собствените си ръце у дома, ще ви разкажем в стъпка по стъпка фото инструкция.

Каква козметика ви е необходима, за да създадете пиратски грим?

В навечерието на партито с костюми се опитайте да подготвите предварително всичко необходимо за прераждането.

За цвета на лицето:

 • Infaillible фон дьо тен от L'Oréal Paris,

 • Infaillible Concealer от L'Oréal Paris,

 • Maybelline New York Fit Me Матираща пудра,

 • The City бронзант от Maybelline New York,

 • Maybelline New York Master Contour Sculpting Stick,

 • Руж с висока разделителна способност на NYX за професионален грим в цвят Taupe.

За очи, вежди и устни:

 • Maybelline New York Tattoo Brow,

 • The City Mini Palette от Maybelline New York,

 • HD Studio Eyeshadow Base от NYX Professional Makeup,

 • Сенки за очи Colour Queen от L'Oréal Paris.

Сега, след като сте подготвили грима си, е време да започнете да създавате своя външен вид.

Как да си направим пиратски грим: стъпка по стъпка фото урок

 1. 1

  Трудно е да си представим пират с бледо лице. Ето защо, когато избирате фон дьо тен, трябва да дадете предпочитание на фон дьо тен с топъл подтон, по-тъмен от тена на кожата ви. Намерете нюанс за всеки вкус в палитрата Infaillible на L'Oréal Paris.

  Не забравяйте да смесите продукта по линията на косата, а също и да тонизирате врата и ушните миди, така че рязката граница между цветовете да не се набива на очи.

 2. 2

  Използвайте L'Oréal Paris Infaillible Concealer, за да скриете тъмните кръгове под очите си.

  Повече за това как да прикриете синини под очите, говорихме в това видео.

  Използвайте същия инструмент, за да подчертаете скулите. Това визуално ще ги повдигне и ще ги направи по-изразителни. Разбъркайте старателно.

 3. 3

  Прокарайте коректора по моста на носа си. Ще трябва да пренебрегнете всички правила за скулптуриране, които се използват в обикновения грим. Линията трябва да е дълга и широка. И трябва да се рисува от веждите до самия връх.

 4. 4

  Напудрени повърхности, покрити с кремообразни продукти. Можете да избирате между матираща и отразяваща пудра. Ако има отразяващи частици в пудрата, не забравяйте да шлайфате покритието, за да издадете блясъка.

 5. 5

  За да засилите ефекта на тен, нанесете бронзант върху скулите, върху зоните над веждите, както и върху централната част на гърба на носа и неговите крила. Благодарение на тази техника ще изглеждате така, сякаш сте прекарали много дни във всички ветрове, като истински пират.

 6. 6

  Нарисувайте високи скули със скулптора. Направете остър завой към ъглите на устата, както е показано на снимката. За да направите изображението по-мъжествено, можете да донесете тъмната линия почти до брадичката.

 7. 7

  Използвайте същия скулптор, за да потъмните крилете на носа. Както в точка 3, скулпторът трябва да се прилага от линията на веждите до самия връх, но с извивки. Това ще направи носа визуално по-дълъг и по-широк. Също така потъмнете ноздрите по контура, за да ги направите визуално по-големи.

 8. 8

  За да нарисувате плътни мъжки вежди, използвайте помада Tattoo Brow на Maybelline New York и ъглова четка.

  С негова помощ лесно се симулират дълги коси. В същото време не оцветявайте цялата вежда - трябва да има разстояние между косъмчетата.

 9. 9

  Нанесете кафяви сенки върху целия движещ се клепач, прелейте ги точно над гънката.

 10. 10

  Добавете черни сенки L'Oréal Paris Color Queen към горния и долния клепач.

  Не можете да пренебрегнете грима на долния клепач. Именно той се отличава най-активно в пиратските изображения.

 11. 11

  Тонизирайте устните си с коректор - това визуално ще намали обема им.

 12. 12

  Начертайте границите на мустаците и брадата със скулптора. Такъв субстрат ще създаде ефект на сянка. Така брадата ви ще изглежда по-гъста.

 13. 13

  Както при грима на веждите, нарисувайте отделни косъмчета на мустаците и брадата. Опитайте се да направите линии с различна интензивност. Така резултатът ще изглежда по-естествен.

 14. 14

  Добавете аксесоари. Пиратският грим е готов!

"

Създаване на пиратски грим за деца

Особено важно е момичетата и момчетата да правят пиратски грим с продукти, които няма да дразнят кожата и лесно се отмиват с вода или поне с препарат за премахване на грим. Така че е по-добре да отложите водоустойчивите очни линии. Откъде да започна?

 1. Пиратски грим във всеки случай трябва да започнете с изравняване на тона. Можете да използвате акварел. Това е специален водоразтворим продукт, който лесно се нанася върху кожата и лесно се изплаква с вода. Друг вариант е основа за тен.

 2. С помощта на черни сенки нарисувайте кръг около окото - това ще бъде вид превръзка. Вместо сенки можете да използвате специални пигменти за лице и тяло SFX от NYX Professional Makeup.

 3. Черната очна линия е полезна за рисуване на мустаци и бради. Може да се използва и за изобразяване на странни белези.

Пиратски грим за деца е готов!

Какво ще допълни образа: маникюр, прическа, дрехи и аксесоари

За да направите образа на пират цял, трябва да се погрижите не само за грима, но и за другите му детайли.

 • Пиратът е ярък персонаж. Имиджът му до голяма степен се определя от аксесоарите. Струва си да добавите превръзка на главата или окото - и няма да има съмнение относно вашата "професия" .

 • Маникюрът с череп и кости на фона на черен основен лак също определено ще се впише във визията за пиратско парти или Хелоуин. Не по-малко ефективна и в същото време проста идея е обикновен черен или червен маникюр. Ще отделите много по-малко време за създаването му.

  "

 • Ще носи риза и жилетка, като Джак Спароу. И изображението е готово! Множество монети могат да бъдат прикрепени към банданата.

Как ви харесва изображението? Искате ли да пробвате това за костюмирано парти?

Категория: