Проучване на астропрогнозата за следващия месец - звездите няма да посъветват лошо!

Ако никога не сте вярвали в хороскопите, може би е време да започнете? Освен това, нашата версия с префикса "красота" .

Овен (21 март – 20 април)

Март ще изисква от Овена да бъде концентриран и целенасочен. В работата ще ви се наложи да защитавате лидерски позиции или да доказвате правото си на тях. Волята за победа е много важна тук, така че честният опит също се брои: както знаете, пътят към всяка цел започва с първата стъпка.Вашата управляваща планета Марс (планетата на действието) се движи в Козирог, а Козирогът е бавен и задълбочен знак, така че не очаквайте бързо завръщане. Сериозни промени са възможни само в личен план. Съвсем неочаквано можете да се влюбите с всички последващи мъки, съмнения и подозрения. Просто не се притеснявайте и без да се консултирате с приятелките си, как да бъдете. Нека си остане твоя тайна. Тогава на 8 март ще се срещнете с любимия човек. Търсете подкрепа не в чатове, а в уроци по грим. Бъдете ярки, но помислете върху изображението в детайли, така че да няма дори намек за вулгарност. Опитайте течните сенки за очи Full Matte Shadow в неутрален нюанс 03 (най-добрият избор за ежедневен грим) и блестящия лак за устни Water Stain YSL glossy lip. Плътността на нанасяне на лака може да варира от полупрозрачен през деня до наситен вечер.

Телец (21 април – 21 май)

През март определено няма да има по-малко работа: твърде много планети са се събрали в знака Козирог и това ви мотивира към професионални постижения.Логично е да помислите за повишаване на квалификацията или допълнително образование - всичко това ще ви служи добре в дългосрочен план. На 5 март Венера, вашата красива управляваща планета, влиза във вашия знак и остава там до края на месеца. Това предвещава както покровителството на музите (тези, които се занимават с творчество), така и нов роман. Ако събитията се развият според втория сценарий, тогава връзката може да започне с един от колегите. Съдейки по звездите, този човек е на кариерната стълбица над вас. Ще ви трябва малко - просто се контролирайте по време на празника / фирменото парти / вечерята по случай 8 март. Факт е, че на този ден звездите ще изгреят така, че дори трезвениците ще бъдат привлечени от алкохола. Важно е да запазите лицето си, колкото и да искате да излезете докрай. Спокойно, само спокойно. Сдържаността е вашият ключ към успеха. Естественият грим ще помогне за съчетаването: дълготрайно матово червило, пудра за вежди и най-естественият руж. Вижте най-новия кремообразен руж на Maybelline в забавна тубичка за естествен завършек.

Близнаци (22.05–21.06)

Ако вие, като типични Близнаци, обичате да пътувате, тогава е възможно да срещнете настъпването на март далеч от дома - може би в планината, заобиколени от хора, близки по дух. Единственият "облак" в звездното небе е вашата собствена управляваща планета Меркурий, която ще бъде ретроградна до 10 март и ще изисква от вас да бъдете по-събрани, за да избегнете объркване и да не забравите нищо никъде. Ще бъде възможно да се отпуснете по отношение на организационните въпроси едва след разгръщането на Меркурий. През втората половина на март отново ще се потопите в работа и колкото по-близо до края на месеца, толкова по-интензивна ще бъде производствената среда. На 22 март Сатурн ще влезе в близкия ви знак Водолей. И ако се занимавате с интелектуална работа, внезапно ще ви стане интересно на работа (и това вече е стъпка към постижения в кариерата), така че не се изненадвайте от повишеното внимание от страна на началниците.Пригответе се за нова позиция, увеличение на заплатата, активни командировки. Няма да мине без романтични приключения. Още повече, че има шанс да се случи истинска любов, която да ви плени за дълго време, макар това да не е много обичайно за Близнаците. Най-универсалната и многофункционална козметика ще ви позволи да изглеждате добре и да не отделяте много време за грим. Например фон дьо тен с подхранващи свойства или BB крем, който съдържа компоненти за овлажняване (хиалуронова киселина, глицерин), хранене (масло от ший и др.) и UV защита (SPF) и за поддържане на младостта на кожата (антиоксиданти като витамини C и E).

Рак 22.06–22.07

През март Ракът може да се надява на увеличение. Натоварването е непоносимо, но вие не мърморите и повече или по-малко внимателен лидер ще оцени приноса ви към общата кауза. Работата обаче не е всичко. През първата половина на месеца има голяма вероятност да поразите въображението на огнения кавалер.Ще бъде трудно да устоите на натиска му (може би е за добро). Дори ако развитието на романа ви се струва твърде бързо, дайте му шанс - радостта от живота си заслужава. За някои това може да доведе до създаване на ново семейство. Както и да е, вие, Раци, сте странни същества, целият ви живот се състои от грижи и любов и всеки нов роман само добавя към вашата харизма и фино усещане за щастие. Венера, която ще премине в Телец на 5 март, ще ви подкрепя във всички ваши романтични начинания. С такава Венера не можете дори да изхвърлите боклука, без да се поправите. Опитайте грим с ефект на мокри клепачи. Изглежда необичайно и добавя магнетизъм към изображението. Необходими са ви база за сенки, кремообразни сенки, дълготраен гланц за устни или течно червило с гланцов ефект – последните се нанасят и върху клепачите. Ако не сте сигурни за процедурата, използвайте нашите инструкции.

Лъв (23.07–21.08)

Докато Венера е в Овен (до 5 март), Лъвовете ще се къпят в любовта.Вашата неизчерпаема жизнена енергия не може да не привлича другите, което обаче не ги предпазва от внезапни изблици на "царски" гняв. Кратка ваканция ще помогне за възстановяване на самоконтрола, което е по-добре да прекарате преди 20-то число на месеца някъде под слънцето на юг. Почивката обещава да бъде наистина безгрижна (ако не забравите за слънцезащитния крем). Добра перспектива? След завръщането си звездите ще ви подтикнат да разширите хоризонтите си, да подобрите уменията си, самопознанието, с една дума - да учите във всякакъв формат. Четете книги по темата, от която се нуждаете, гледайте и слушайте лекции онлайн. Жаждата за знания обаче не трябва да измества простите момичешки радости от живота ви. И гримът определено е един от тях. Веждите играят една от водещите роли в изражението на лицето на Лъвовете, които са склонни към недвусмислени волеви решения. Затова е важно те а) да изпъкват на лицето и б) да изглеждат добре поддържани. Това може да се постигне с помощта на маркер за вежди, с който гримът е по-графичен, отколкото направен със сенки или молив.Балансирайте акцента върху веждите с ярко червило.

Дева (08/22–9/23)

Не се предвиждат проблеми с финансите. Девата е работохолик, отнемането на работата й означава да застраши самия смисъл на нейното съществуване. И сега, когато не се очаква ново натоварване, а старото се извършва автоматично, човек може да се възползва от ситуацията и да си почине. Но дори Девата да реши да си вземе ваканция (което би било идеално!), тя пак ще държи пръста си върху пулса на продукцията, четейки писма, отговаряйки на обаждания и съобщения. Много по-вероятно е да отидете в командировка. Колкото по-далеч е Девата от дома, толкова повече шансове има тя за обещаващ романс. Особено след 10 март, когато управляващата ви планета Меркурий ще премине от ретрограден в директен. Венера до този момент ще е подготвила почвата, тъй като 5 март ще премине в близкия до вас знак Телец. Това подреждане обещава най-нежни чувства. За да срещнете любовта си, не трябва да носите ярък грим.Подчертайте само веждите - те определят архитектурата на лицето. Придайте им естествена форма и оцветете устните си с дълготрайно матово червило в нюанс малко по-ярък от естествения ви цвят.

Везни (24.09–23.10.)

Има моменти, когато не ти се прави нищо. През такива периоди трябва да си вземете почивка, време за размисъл. Точно това е оптималният сценарий за Везни през март. Опитайте се да разберете спокойно ситуацията, която се е развила на работното място, намерете подход към колегите: малко внимание от ваша страна - и всичко ще се нареди от само себе си. С личния живот всичко е малко по-сложно. Възможно е тези отношения да са започнали да ви напрягат и да ви е писнало да се преструвате, че всичко е наред. Може би ще е полезно да си тръгнем за известно време. Отидете на психолог, подредете гардероба си, изглеждайте като лекции или часове, които винаги отлагате за по-късно, вземете котка или куче, разберете биографията на вашите далечни предци - но никога не знаете какво можете да направите, основното работата е там, че засяга само теб.Вашата управляваща планета Венера няма да ви пречи. Още на 5 март тя ще премине в зодия Телец и ще ви даде поне вдъхновение. Добър момент да прегледате много неща от живота си, включително грима. Ако сте свикнали да фокусирате върху очите, преминете към устните. И обратно. Каквото и оформление да изберете, зарадвайте се с новости за красота от най-новите колекции.

Скорпион (24.10–22.11.)

До 5 март всичко няма да върви нито трептящо, нито търкалящо се. Но в този ден Венера ще се премести в знака Телец и вашият вътрешен огън вече няма да бъде сдържан. Не сте готови да губите време в търсене на нови принцове, страстта ще пламне към някой от близките. Невероятен букет от емоции ви обещава 8 март. Пригответе се за неочаквани предложения и обрати на съдбата. Ако внезапно (по необясним импулс) решите да се откажете от аленото червило, незабавно променете решението си: през март то ще ви бъде полезно повече от всякога. В работата, между другото, затишие също не се очаква.Може да ви бъде предложен изненадващ проект и дори да мирише на авантюризъм, кажете „да“! Сега имате достатъчно сили за всичко и дори повече, така че просто няма смисъл да ги спасявате. Вашата управляваща планета Марс се движи в Козирог, което обещава енергия за големи неща. Юпитер (планетата на късмета) и Плутон (планетата на кармата и същевременно вашият втори управител) вече са в Козирог. Те са отговорни за мащаба на плановете и когато Марс се свърже с тях, тоест на 17-18 март, очаквайте голямо щастие - поне рязко увеличение на доходите. За да не сълзите от радост развалят грима ви, запасете се с влагоустойчива спирала и очна линия.

Стрелец (23.11–22.12.)

Кой ще спечели най-много през март? Явно Стрелец. Вашата управляваща планета Юпитер е не само в знака Козирог (което вече обещава печалба) - тя е заобиколена от такива мощни социални планети като Сатурн (призовава за самодисциплина) и Плутон (в тази позиция - планетата на големите пари), а след 17 март към тях ще се присъедини и Марс, генераторът на енергично действие.Това означава, че всяко ваше целенасочено движение ще носи награди. Няма съмнение за това и факта, че цялата тази астрологична конфигурация е във втория дом на хороскопа, който отговаря за личните финанси. Златният грим ще ви помогне да поддържате добра комбинация от обстоятелства: стрелки, нарисувани с молив със златен блясък, полупрозрачни сенки със златни нотки, а за устните - модерен гланц със златен блясък в стила на 90-те. Звездите предричат не само големи печалби, но и големи разходи. Най-вече върху себе си, защото имате много хобита (и все интересни!) И много приятели, които искате да впечатлите с нов фотоапарат, телефон, кола или поне чанта. По-близо до 20 март, когато Слънцето се премести от Риби в Овен, желанието да се похвалите с нови дрехи може да се присъедини към желанието да споделите нещо с близки или да участвате в благотворителен проект. Следвай сърцето си.

Козирог (23 декември – 20 януари)

Звездите не обещават голяма любов през март, но няма да мине и без обещаващи запознанства, още повече че от 5 март Венера ще мине в близкия до вас знак Телец. 8 март Козирозите не бива да са сами – най-удобно ще ви е в компанията на водни и земни знаци. Сред тези, които по случай празника ще ви поднесат букет или ще направят малък подарък, най-вероятно ще има човек, който ще остане в живота ви за дълго време. Никога няма твърде много цветя, така че направете флорален маникюр в навечерието на празника, например с изображение на лалета. Тук можете да намерите инструкции стъпка по стъпка. Що се отнася до работата, професионалният късмет засега е на ваша страна, но на 22 март вашата управляваща планета от Козирог ще премине в знака Водолей и ситуацията може да не се промени към по-добро. Все пак си струва да се отбележи, че Сатурн е във вашия знак от 2,5 години и ако не сте се възползвали от това време, тогава можете да обвинявате само себе си. Освен Сатурн обаче във вашия знак е и Плутон, което означава, че още три години няма да имате особени проблеми с финансите.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Важно събитие ще се случи този месец: на 22 март вашата управляваща планета Сатурн ще се премести във вашия знак. Какво означава? Има голяма вероятност за увеличение на доходите, особено след като Сатурн (стриктност и дисциплина) и Меркурий (логика, комбинаторика) образуват интересни аспекти с Уран (това е друг от вашите управители). Всичко това може да ви доведе до интересни открития. Водолеите обичат да изследват това, което другите са пренебрегнали. Умеят да погледнат по нов начин на старите проблеми и да намерят оригинални и понякога дори ексцентрични решения за тях. Възможно е Водолеят да е измислил грим с помощта на канцеларски материали. Те винаги са ентусиазирани от необичайни тенденции, независимо дали става дума за изрязване на вежди, драпиране, персонализирано оформено изкуство с крила или цветна спирала. Що се отнася до сърдечните въпроси, тук хоризонтите не са толкова широки. Но когато Венера се свърже с Уран (от 7 до 10 март), може да започне ново приятелство-любов.И това е прекрасно, защото за разлика от другите зодии любовта без приятелство е немислима за Водолея.

Риби (20.02–20.03)

Не е нужно да се тревожите за финанси. Ситуацията ще започне да се подобрява след 8 март, особено ако се занимавате с интелектуална работа. Но този месец ще сте заети с нещо друго. Понякога наистина искате да се погрижите за някого, да поговорите на сърце, да направите нещо хубаво. През март ще почувствате остра нужда от това. Ще вдъхновите другите - освен това можете в известен смисъл да върнете към живот човек, който е загубил вяра в бъдещето. Готовността ви за подкрепа е незаинтересована и не зависи от материалното, социалното или физическото състояние на нуждаещия се от помощ. Това е рядко качество! Такава любов не само мотивира, но и насърчава изцелението от истински заболявания. На 8 март Венера ще съвпадне с Уран (планетата на обратите) в любящия знак на Телец, а Слънцето ще се сдвои с вашата управляваща планета Нептун (царството на мъглите) в подравняване, което предвещава неочаквана романтична среща при мистериозни обстоятелства.Какъв грим е подходящ за такова въведение? Опитайте акварел, с плавни преходи на нюанси. За устни потърсете специално масло като Juicy Shaker на Lancôme за полупрозрачен цвят и примамлив блясък.

Категория: