Продуктите за очи Tattoo Liner се рекламират като изключително устойчиви. Вярно ли е това, провери Вероника Гнездилова, главен редактор на сайта FashionVIPdergisi.com

Използвам очна линия в грима си всеки ден. С него рисувам междумигленото пространство на горните клепачи, така че очите визуално да изглеждат по-големи и по-изразителни. Когато правя вечерен грим, рисувам с молив и контура на лигавицата и линията на растеж на долните мигли. За засенчване използвам матови сенки от тъмни нюанси.Почти не използвам течна очна линия, но след това тест драйв със сигурност ще започна.

Първо ще споделя впечатленията си от Tattoo Liner.

Лайнер за татуировки

Този молив, но съм го пробвала в черно и преди. Беше страхотен за създаване на драматични опушени очи, но за небрежен външен вид пигментът беше твърде ярък и наситен.

Сега тествах новия нюанс № 901 Intense Charcoal и той е оптимален за дневен грим. В опаковката изглежда тъмно сиво, на мостра е черно, но когато го нанесох върху лигавицата на очите, цветът придоби синкав оттенък. Имам кафяво-зелени очи, но в комбинация с този нюанс на молива цветът изглеждаше лешников. Очите сякаш блестяха. Сигурен съм, че ефектът ще бъде още по-ярък за момичета със сини очи, това е наистина печеливш нюанс за тях.

Текстурата на молива е гелообразна, много пластична, но в същото време ултра устойчива.Искам да подчертая: не просто упорит, но наистина с префикс "ултра" . Това е най-дълготрайният молив, който съм пробвала: издържа до 36 часа върху клепачите, без да се размазва или да губи наситеност. Благодарение на водоустойчивите си характеристики се задържа дори върху лигавиците.

Имайте предвид: формулата изсъхва бързо върху кожата, така че трябва да я смесите бързо. Ако не се колебаете, тогава няма да има проблеми със засенчването. Заключение: Със сигурност ще сложа в козметичната си чантичка молива Tattoo Liner в нюанс №901. Тест драйвът не разкри никакви минуси.

TaTtoo Liner

Това също е изключително устойчив продукт. Думата Tattoo в името не се появи случайно. Линиите остават ясни до момента на премахване на грима.

Водоустойчива формула дори издържа на плуване в басейна, тествах. Но с препарата за премахване на грим очната линия се отстранява лесно от очите и не оставя ивици.

Удобно е да показвате стрелки с този инструмент: бутилката пасва добре в ръката и не пречи на движенията. Апликаторът е тънък, но чрез регулиране на силата на натискане можете да рисувате линии с всякаква ширина.

Подложката за татуировки също отива в чантата ми за гримове.

"

Категория: